05-29-2007, 08:04 PM
berseis13 napisał(a):Ewie Nowak dziękuję za słowa 'na 10 przeciwników będzie 10 zwolenników'.Zdaje się, że powyższą mądrość wyraził już Jacek Kaczmarski w piosence "Między nami".
Wcale nie "miłe słowa"
|
05-29-2007, 08:04 PM
berseis13 napisał(a):Ewie Nowak dziękuję za słowa 'na 10 przeciwników będzie 10 zwolenników'.Zdaje się, że powyższą mądrość wyraził już Jacek Kaczmarski w piosence "Między nami".
05-29-2007, 08:41 PM
Edyta napisał(a):Zdaje się, że powyższą mądrość wyraził już Jacek Kaczmarski w piosence "Między nami".A Ty swoje mądrości powtarzasz dzień w dzień nieco mniej elokwentnie i skutecznie.
"Chude Dziecko"
05-29-2007, 09:02 PM
berseis13 napisał(a):A Ty swoje mądrości powtarzasz dzień w dzień nieco mniej elokwentnie i skutecznie.Z serca dziękuję za miłe słowa. [ Dodano: 29 Maj 2007, 23:05 ] PS Nawet nie będę dopytywać, czy moją chujowość oceniałaś na podstawie porównania z Twoim Tatą czy Ewą Nowak. Wszystkiego dobrego, Paciu.
05-30-2007, 11:21 AM
Zeratul napisał(a):"Miłe słowa" i inne takie tu: <!-- m --><a class="postlink" href="http://www.kaczmarski.art...opic.php?t=4772">http://www.kaczmarski.art...opic.php?t=4772</a><!-- m -->To jest nie fair, ponieważ nie dążyłam do kłótni i nie moja wina, że Patrycja doszukuje się ataków na siebie a jej reakcje są nieprzewidywalne. Protestuję przeciwko wywalaniu tematów do Karczmy tak, że wygląda jakbym to ja założyła awanturniczy temat. Jak przerzuca Zeratul to niech Zeratul będzie jako zakłądający. Protestuję też przeciwko nazywaniu tematów od słów w poście jak i nazywaniu tematów w sposób pseudoartystyczny ospisujący cechy rozmówców, ich miejsca zamieszkania, podające inne dane personalne. To co piszę jest moją własnością i nie zgadzam się na używanie moich słów.
05-30-2007, 01:01 PM
Post dołączony na specjalne życzenie Edyty.
[ Dodano: 30 Maj 2007, 15:04 ] Życie jest nie fair
[size=85][i]Znaczyło słowo - słowo, sprawa zaś gardłowa
Kończyła się na gardle - które ma się jedno; Wtedy się wie jak życie w pełni posmakować, A ci, w których krew krąży - przed śmiercią nie bledną.[/i][/size]
05-30-2007, 05:13 PM
Moim zdaniem to była przesada z tym przenoszeniem. Już nawet nie można napisać, że Kaczmar powiedział to samo co Ewa Nowak? Ubliżam komuś tym, czy co? Jak trzeba dzielić tematy przez agresywne posty Patrycji to można jej założyć osobny dział.
Dziękuję Zeratulu za Twoje starania.
05-30-2007, 05:39 PM
Edyta napisał(a):Moim zdaniem to była przesada z tym przenoszeniem.Zgadza się. Za chwilę zacznie dochodzić do podobnych absurdów, a forum zmierza do tego, aby w "oficjalnej" swojej części pełnić rolę czysto informacyjną. Chyba czas, aby ktoś z oklic admino-moderatorskich wyjaśnił i pokusił się o sprecyzowanie, tudziez określił jakąś geanicę kiedy dany wątek kwalifikuje się do HP lub wręcz do zamknięcia. Bo ostatnio coraz częściej można odnieść wrażenie, że administracja i inni pilnowacze porządku, sami nie za bardzo wiedzą jak zważyć poszczególne, niejednokrotnie kontrowersyjne wątki i "na wszelki wypadek" obcinają, wywalają, tudzież zamykają co drugi, no może co trzeci temat. Zresztą, nie zdziwiłbym się gdyby taki sam los spotkał powyższy wątek, albo przynajmniej mój wpis.
Tam - Apokalipsa,
Nieuchronny kres. Tu - nie grozi nic nam, Tu - niezmiennie jest...
05-30-2007, 07:08 PM
Kuba Mędrzycki napisał(a):Zresztą, nie zdziwiłbym się gdyby taki sam los spotkał powyższy wątek, albo przynajmniej mój wpis.Prorok cy cóś??? A co do tego słowa na każde słowo, to Kaczmar też ameryki nie odkrył. Ta sprawa jest znana sędziom od tysiącleci ))) ps. wiem że nie możecie odpisac, więc wybaczcie że się tak wtrącam na koniec
"Wszyscyśmy z płócien
Rembrandta: To tylko kwestia Światła ; " |
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|