Liczba postów: 4,748
Liczba wątków: 613
Reputacja:
0
Zgodnie z sugestiami zakładam nowy temat, by nie psuć piękna futbolu 
Sprawy dojazdowe, spotkaniowe, noclegowe itp związane z Nadzieją '07
Czy ktoś z szanownych forumowiczów jedzie do Kołobrzegu samochodem ze Stolicy w piątek 27 lipca (bądź, ostatniecznie  , 26 lipca) i byłby skłonny zabrać z sobą dwie dodatkowe duszyczki?
Liczba postów: 2,038
Liczba wątków: 68
Reputacja:
0
Ann, wsiądźcie lepiej w pociąg, w Poznaniu dobije do Was kilka innych duszyczek, będzie wesoło
Liczba postów: 5,624
Liczba wątków: 166
Reputacja:
0
jodynka napisał(a):Ann, wsiądźcie lepiej w pociąg, w Poznaniu dobije do Was kilka innych duszyczek, będzie wesoło  Poznań 5:32
Rogoźno 6:30
Kołobrzeg 10:10
Osobowy
(wyśpicie się w pociągu  )
Pozdrawiam
Zeratul
[size=85][i]Znaczyło słowo - słowo, sprawa zaś gardłowa
Kończyła się na gardle - które ma się jedno;
Wtedy się wie jak życie w pełni posmakować,
A ci, w których krew krąży - przed śmiercią nie bledną.[/i][/size]
Liczba postów: 3,654
Liczba wątków: 18
Reputacja:
1
No a jak w tym roku z noclegami?
Liczba postów: 1,305
Liczba wątków: 32
Reputacja:
0
z tego co wiem to tak jak w tamtym.....
[color=green][b],,Trzeba wciąż żywić nadzieje jakąś
wbrew sobie sobą żywić ją trzeba''[/b][/color]
Liczba postów: 752
Reputacja:
0
Jest w ogłoszeniach oddzielny temat - noclegi na Nadzieję. Zasady i koszty rezerwacji, jak w roku poprzednim. Do 5 czerwca można się zapisywać.
Ja może będę miała jedno lub dwa miejsca wolne w samochodzie. Wyjazd z Bydgoszczy, termin jeszcze nieznany.
Liczba postów: 3,635
Liczba wątków: 39
Reputacja:
0
Wyjazd 25-07 godziny bardzo poranne z Warszawy. Mogę zabrać 2 osoby.
Plus Leonardo i Mach
Reputacja:
1
nadzieja napisał(a):Jest w ogłoszeniach oddzielny temat - noclegi na Nadzieję. Zasady i koszty rezerwacji, jak w roku poprzednim. Dla pewności - masz na myśli ten temat?
Reputacja:
0
Reputacja:
1
Ano raczej  Dzięki!
Cóż - czas się zapisać...
Liczba postów: 6,588
Liczba wątków: 189
Reputacja:
1
ann napisał(a):Czy ktoś z szanownych forumowiczów jedzie do Kołobrzegu samochodem ze Stolicy w piątek 27 lipca (bądź, ostatniecznie , 26 lipca) i byłby skłonny zabrać z sobą dwie dodatkowe duszyczki? My z Mateuszem jedziemy. Chcecie się zabrac z nami?
Tam - Apokalipsa,
Nieuchronny kres.
Tu - nie grozi nic nam,
Tu - niezmiennie jest...
Reputacja:
0
jodynka napisał(a):Ann, wsiądźcie lepiej w pociąg, w Poznaniu dobije do Was kilka innych duszyczek, będzie wesoło  Mam dziwne wrażenie, że Poznań to lekko nie po drodze.
Reputacja:
0
ann napisał(a):Mam dziwne wrażenie, że Poznań to lekko nie po drodze. Nie jechałaś jeszcze, Aniu, nad morze przez Poznań? Kiedyś musi być ten pierwszy raz.
Plus Leonardo i Mach
Reputacja:
0
tmach napisał(a):Nie jechałaś jeszcze, Aniu, nad morze przez Poznań? Jechałam znad morza do Torunia przez Poznań
Liczba postów: 1,872
Liczba wątków: 53
Reputacja:
0
ann napisał(a):Czy ktoś z szanownych forumowiczów jedzie do Kołobrzegu samochodem ze Stolicy Nie.
Liczba postów: 163
Liczba wątków: 8
Reputacja:
0
Ja w tym roku do Kolobrzegu przybywam jakieś 3-4 dni przed imprezą. Trzeba troszkę przed meczem się zaaklimatyzować :] Tak w tajemnicy powiem, że pomarańczowa ekipa będzie mieszkała w tym samym miejscu co reszta, więc będzie okazja się lepiej poznać
Liczba postów: 1,305
Liczba wątków: 32
Reputacja:
0
ReDi napisał(a):więc będzie okazja się lepiej poznać  Co tam sie poznać,jak sie znamy....... będzie okazja lepiej wypić  ) :piwko:
[color=green][b],,Trzeba wciąż żywić nadzieje jakąś
wbrew sobie sobą żywić ją trzeba''[/b][/color]
Reputacja:
0
ann napisał(a):jodynka napisał(a):Ann, wsiądźcie lepiej w pociąg, w Poznaniu dobije do Was kilka innych duszyczek, będzie wesoło  Mam dziwne wrażenie, że Poznań to lekko nie po drodze. Przez Poznań jest wszędzie po drodze  (2 x osobowy = ~7.5 godz. z Torunia)
I na pewno bliżej niż przez Gdynię, jak ostatnio jechaliście
Pozdrawiam
Zeratul
Liczba postów: 2,038
Liczba wątków: 68
Reputacja:
0
ann napisał(a):Mam dziwne wrażenie, że Poznań to lekko nie po drodze. oj tam się czepiasz. A nie możecie zrobić tak, żeby przez Poznań jechać, co? W ramach koleżeństwa i solidarności?
Reputacja:
0
Zeratul napisał(a):Przez Poznań jest wszędzie po drodze (2 x osobowy = ~7.5 godz. z Torunia)
I na pewno bliżej niż przez Gdynię, jak ostatnio jechaliście  Jechaliśmy przez Gdynię, bo tam mieliśmy pociąg (bezpośredni zresztą :] ). Inna sprawa, że podobnie jak rok (i dwa lata) temu nie jedziemy z Torunia :]
Liczba postów: 2,344
Liczba wątków: 57
Reputacja:
0
Czy tym okropnym pociągiem relacji Kraków - Kołobrzeg?
[b][i][size=75]ukončite prosím výstup a nástup, dveře se zavírají[/b][/i][/size]
Reputacja:
0
gredler napisał(a):Czy tym okropnym pociągiem relacji Kraków - Kołobrzeg? Dlaczego okropnym? 
Do tej pory nim nie jechaliśmy, a jak będzie w tym roku - nie wiem.
Reputacja:
0
Bo jedzie w nim pełno ludzi i jak się wsiada w Gdańsku, to do Warszawy się stoi w przedziale. A nie jest to miłe, zwłaszcza w zimną noc.
[b][i][size=75]ukončite prosím výstup a nástup, dveře se zavírají[/b][/i][/size]
Reputacja:
0
gredler napisał(a):Bo jedzie w nim pełno ludzi i jak się wsiada w Gdańsku, to do Warszawy się stoi w przedziale Mówisz o pośpiechu? Ja myślałam o TLK
Reputacja:
0
ann napisał(a):Mówisz o pośpiechu? tak
Reputacja:
0
gredler napisał(a):Bo jedzie w nim pełno ludzi i jak się wsiada w Gdańsku, to do Warszawy się stoi w przedziale. A nie jest to miłe, zwłaszcza w zimną noc. Jak można jechać pociągiem relacji Kraków - Kołobrzeg z Gdańska do Warszawy :o
Czyżby coś nie tak z moją znajomością geografii :niepewny:
Fizol?
Pozdrawiam
Zeratul
Liczba postów: 954
Liczba wątków: 42
Reputacja:
0
Za moich czasów (rok temu to znaczy) pociąg Kraków-Kołobrzeg jechał przez Katowice, Gliwice, Kędzierzyn-Koźle, Wrocław i Poznań. Być może po drodze zahaczył o Warszawę, aczkolwiek przypuszczam, że wątpię  .
W każdym razie w tym roku też planuję wybrać się owym pociągiem, i chętnie przyłączę się do jakiegoś zorganizowanego (lub nie) towarzystwa.
Reputacja:
0
Zeratul napisał(a):Jak można jechać pociągiem relacji Kraków - Kołobrzeg z Gdańska do Warszawy :o
Czyżby coś nie tak z moją znajomością geografii :niepewny: Gredlerowi chodziło raczej o pociąg Kołobrzeg-Kraków
DuchX napisał(a):Za moich czasów (rok temu to znaczy) pociąg Kraków-Kołobrzeg jechał przez Katowice, Gliwice, Kędzierzyn-Koźle, Wrocław i Poznań. Być może po drodze zahaczył o Warszawę, aczkolwiek przypuszczam, że wątpię . A jeden pociąg z Krakowa do Kołobrzegu jedzie? 
Poza pośpiechem jedzie
- TLK z Krakowa do Kołobrzegu, m.in. przez Katowice, Sosnowiec (chyba jedyny pociąg, którym bezpośrednio można dojechać z Krakowa do Sosnowca  ) Częstochowę i właśnie Warszawę
- pośpiech Kraków - Kołobrzeg - przez Kielce, Radom, Warszawę
Reputacja:
0
ann napisał(a):Gredlerowi chodziło raczej o pociąg Kołobrzeg-Kraków 
ann napisał(a):Poza pośpiechem jedzie
- TLK z Krakowa do Kołobrzegu, m.in. przez Katowice, Sosnowiec (chyba jedyny pociąg, którym bezpośrednio można dojechać z Krakowa do Sosnowca ) Częstochowę i właśnie Warszawę
- pośpiech Kraków - Kołobrzeg - przez Kielce, Radom, Warszawę Przecież to na około strasznie :o
Kto czymś takim jeździ w ogóle 
Przecież wszyscy wiedzą, że Kołobrzeg to "wybrzeże poznańskie" :]
Pozdrawiam
Zeratul
Liczba postów: 954
Liczba wątków: 42
Reputacja:
0
Zeratul napisał(a):ann napisał(a):Poza pośpiechem jedzie
- pośpiech Kraków - Kołobrzeg - przez Kielce, Radom, Warszawę Przecież to na około strasznie :o
Kto czymś takim jeździ w ogóle  Ludzie którzy jadą z Krakowa do Warszawy, i Ci, którzy jadą z Warszawy do Kołobrzegu.
|