05-27-2007, 07:42 PM
Konop napisał(a):Likwidacja Uwag o Forum była wymuszona koniecznością zrobienia czegość z forumowymi trollami, do których - niestety - także Ty Lutrze próbowałeś się zaliczyć. Dział "Uwag" był doskonałym miejscem do walenia w AA, to wmawiania cenzury, zakładania tematów odnośnie rzekomego braku wolności słowa. Miej pretensje do siebie, do Ćwirków, do Kapitanów Nemo i innych kolonów i kloników. To z Waszej bowiem Winy dział "Uwag" jest taki, jaki jest. Gdybyście Wy tego działu nie wykorzystywali do swoich gierek - pewnie istniał by do dzis w niezmienionej Formie.Pawle, Ty albo nic nie rozumiesz albo koncertowo odwracasz kota ogonem. Oczywiste, że dział Uwagi o forum istniałby do dziś, gdyby pojawiały się tam tylko uwagi w stylu: nie mogę się logować automatycznie. Rzecz w tym, że uwagi krytyczne to też uwagi, Pawle. Likwidacja uwag o forum jest oczywistym przykładem cenzury. Również zamknięcie wątku z postem, na który odpowiadam jest przejawem cenzury.
I żeby nie było - ja nie twierdzę, że na tym forum cenzura szaleje. Twierdzę jedynie, że cenzura jest tu obecna. Dla mnie fakt ten jest o tyle drażniący, że walce o wolność słowa Patron tego forum poświęcił kawał swojego życia.
[ Dodano: 27 Maj 2007, 21:43 ]
Nazywanie mnie forumowym trollem jest tyleż komiczne co absurdalne. Daj już spokój.