Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Wywiad z Patrycją Kaczmarską w "Twoim Stylu"
k. napisał(a):Wywiad moim zdaniem zupełnie ok (nawet powiedziałbym nadspodziewanie dobry)
Mógłbyś jakoś wyjaśnić co masz na myśli?
Odpowiedz
Luter napisał(a):Mógłbyś jakoś wyjaśnić co masz na myśli?
mógłbym: ok=w porządku. Spodziewałem się że wywiad będzie podobny do tego, który udało mi się kiedyś stosunkowo niespodziewanie zobaczyć w telewizji. a który mi za bardzo do gustu nie przypadł. Ten jest po prostu lepszy, lepsze są pytania i lepsze -ciekawsze -są odpowiedzi, wreszcie Patrycja z tego wywiadu wygląda na osobę, która rzeczywiście czegoś szuka, Patrycja z tamtego wywiadu w tym kontekście wypada słabo, ale to generalnie dobrze bo jest progres. No i jeszcze są dobre zdjęcia Wink
pozdrawiam serdecznie
k
ps. na wszelki wypadek zastrzegam że zdaję sobie sprawę z tego że ten temat to ciemna ulica do której lepiej nie wchodzić bo można dostać za nic w ryj, dlatego uprzejmie proszę nie mieć do mnie pretensji jeśli przestanę się dalej w ten mrok zapuszczać.
"W tym bajorze, co z naszych czasów pozostanie
Lękam się, że po władzę sięgną chrześcijanie..."
Odpowiedz
Dalsza "dyskusja" do karczmy się przeniosła bo niewiele wnosiła poza kolejnymi kb w bazie danych... tam ją sobie kontynuujcie a tu prosiłbym tylko uwagi na temat artykułu.
Odpowiedz
gredler napisał(a):
Cytat:Dowiedziałam się, że na jego bydgoskim festiwalu jakaś dziewięcioletnia dziewczynka będzie śpiewać Obławę.
Łukasz? Zico?
Ale o co chodzi? Jeśli o wykonanie to na pewno dziewczynce lepiej pójdzie...
Przestań potykać się z tym murem, nie widzisz, że na dobre skrzepł?
Odpowiedz
Łukasz napisał(a):Ale o co chodzi? Jeśli o wykonanie to na pewno dziewczynce lepiej pójdzie...
Myślałem, że ta wypowiedź dotyczyła tegorocznego festiwalu. I zastanawiałem się, co Wy na to.

Pytanie do Patrycji: kiedy ten wywiad został przeprowadzony?
[b][i][size=75]ukončite prosím výstup a nástup, dveře se zavírají[/b][/i][/size]
Odpowiedz
gredler napisał(a):Pytanie do Patrycji: kiedy ten wywiad został przeprowadzony?
Ponieważ Patrycja nie chce w tej dyskusji zabierać głosu to ja odpowiem, bo akurat wiem: wywiad był przeprowadzony w marcu 2007.
[b][color=#000080]Warszawskie bubki, żygolaki
Z szajka wytwornych pind na kupę,
I ty, co mieszkasz dziś w pałacu,
A srać chodziłeś pod chałupę,
Ty, wypasiony na Ikacu -
całujcie mnie wszyscy w dupę.[/color][/b]
Odpowiedz
gredler napisał(a):I zastanawiałem się, co Wy na to.

Nie rozumiem pytania Smile
Odpowiedz
Dziennikarka pomyliła się, to we Wrocławiu poznałam 9-letnią dziewczynkę która śpiewała obławę (rzekomo) w trakcie autoryzacji niechcący nie zwróciłam na to uwagi, i nie widziałam wstępu do wywiadu, aczkolwiek nie mam siły na wysyłanie sprostowania.
"Chude Dziecko"
Odpowiedz
Łukasz napisał(a):Nie rozumiem pytania
Tłumaczę: wg wywiadu w Bydgoszczy miała zaśpiewać "Obławę" dziewięcioletnia dziewczynka, a zaśpiewało ją dwóch dorodnych mężczyzn + nieśpiewający gitarzysta. Ten kontrast wydaje się dość zabawny. Poza tym, co zrobiliście z dziewczynką? Zresztą, nieważne... Chyba muszę zlustrować moje poczucie humoru albo się wyspać.
[b][i][size=75]ukončite prosím výstup a nástup, dveře se zavírají[/b][/i][/size]
Odpowiedz
To w sumie chyba mało istotne, kto co śpiewał we Wrocławiu. 99,9% czytelników nie zwróciło na to uwagi pewnie.
"Wszyscyśmy z płócien
Rembrandta:
To tylko kwestia
Światła ; "
Odpowiedz
gredler napisał(a):Chyba muszę zlustrować moje poczucie humoru albo się wyspać.
Ja tam się na Twoim żarcie poznałam, więc to może nie z Tobą jest źle? Wink
"Na ludzką pamięć nie można liczyć. Niestety, również na niepamięć."
Odpowiedz
gosiafar napisał(a):
gredler napisał(a):Chyba muszę zlustrować moje poczucie humoru albo się wyspać.
Ja tam się na Twoim żarcie poznałam, więc to może nie z Tobą jest źle? Wink
Też musisz się wyspać albo zlustrować swoje poczucie humoru ? Wink
Plus Leonardo i Mach
Odpowiedz
tmach napisał(a):Też musisz się wyspać albo zlustrować swoje poczucie humoru ? Wink
Wyspać - czemu nie - ale lustrować nie będę, bo skoro jeszcze potrafię żart rozpoznać i ktoś się śmieje z moich - uważam, że nie jest ze mną tak źle. Wink
"Na ludzką pamięć nie można liczyć. Niestety, również na niepamięć."
Odpowiedz
gredler napisał(a):a zaśpiewało ją dwóch dorodnych mężczyzn + nieśpiewający gitarzysta. Ten kontrast wydaje się dość zabawny. Poza tym, co zrobiliście z dziewczynką? Zresztą, nieważne... Chyba muszę zlustrować moje poczucie humoru albo się wyspać.
Heh, uważaj na te żarty, bo będzie podobna afera jak z Tinky Winky Smile No i dzięki, że napisałeś - drobnych, bo jak mi ktoś mówi że jestem grubas to strasznie się denerwuje i zamykam w sobie…
Odpowiedz
Łukasz napisał(a):No i dzięki, że napisałeś - drobnych
Łukaszu - napisałem "dorodnych". Myślę, że przy kilkuletniej dziewczynce każdy zdrowy facet wygląda dorodnie.
Odpowiedz
Myślałem, że poznasz się na żarcie Smile
Odpowiedz
Widać wyspał się. Wink
Plus Leonardo i Mach
Odpowiedz
berseis13 napisał(a):...aczkolwiek nie mam siły na wysyłanie sprostowania....
Patrrycjo!
Więcej luzu! Jak się tak będziesz przejmować wszystkim, to szybko się wypalisz, a nie o to chodzi...
Respect za szczerość
Słowo „ostatni” ma sens dopiero w przemówieniu nad grobem, a za życia mówi się „następny”.
Odpowiedz