Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Ararat - Lista dyskusyjna
Witam!

Wydaje mi się, że na liście dyskusyjnej była niedawno prowadzona debata nad Araratem - czy ktoś to powierdzi? A jeśli tak, to czy prześle mi również drogą mailową ową korespondecję? Byłbym bardzo wdzięczny - oferuję pomógł! Wink

Pozdrawiam
Filip

[ Dodano: 21 Maj 2007, 18:44 ]
Mail: <!-- e --><a href="mailto:filip.pachla@gmail.com">filip.pachla@gmail.com</a><!-- e -->
Odpowiedz
To ciekawe, co piszesz, Filipie. Jestem zapisany na Listę i w ostatnim czasie nie doszedł do mnie żaden list dotyczący Araratu. Jak i w ogóle niewiele listów na temat Jacka Kaczmarskiego. Były natomiast linki do nadzwyczaj interesujących galerii zdjęć, opisy snów Listowiczów i sporo dyskusji na temat równouprawnienia gejów, lesbijek, transseksualistów i innych jakże licznych i jakże dyskryminowanych grup społecznych. Może załóż sobie jakiś adres e-mail (który później będziesz musiał spisać na straty z powodu tysięcy nieprzeczytanych listów) i zapisz się na LD?

Pozdrawiam serdecznie!
[b][i]
Z wiekiem człowiek myślący widzi, że wszystko jest śmieszne i przestaje się rzeczami przejmować.
[/i][/b]
JK
Odpowiedz
No widzisz, może mi też śnią się maile przychodzące na listę? Wink

Mówiąc poważnie mam silne przeczucie, że gdzieś dyskusję na ten temat miałem okazję widzieć (bo nie czytać) i naturalne wydało mi się skojarzenie z listą dyskusyjną. Tak się zdarzyło, że zapomniałem o zapisaniu korespondencji mailowej przed formatowaniem dysku twardego i stąd moja prośba.

Jeśli jednak Ty nie przypominasz sobie takiej dyskusji to zapewne nie miała ona w ogóle miejsca. Twój post to duża pomoc - gdyby nie on, czekałbym na nieistniejące wiadomości.

Pozdrawiam!
Filip
Odpowiedz
tak OT to można się teraz zapisać na listę? Jeśli tak to gdzie?

Pozdrawiam
Odpowiedz
Filip P. napisał(a):Jeśli jednak Ty nie przypominasz sobie takiej dyskusji to zapewne nie miała ona w ogóle miejsca.
Niekoniecznie. Ja sobie nie przypominam takiej dyskusji w ostatnim czasie, ale niewykluczone, że parę miesięcy temu miała miejsce. Moje konto listowe, z powodu notorycznego zapełnienia, działa koszmarnie wolno, więc nie wiem czy będę to w stanie sprawdzić, ale w wolnej chwili spróbuję!

Pozdrawiam!

[ Dodano: 21 Maj 2007, 20:15 ]
stopawel napisał(a):tak OT to można się teraz zapisać na listę? Jeśli tak to gdzie?
Na Stronie Głównej, ale pamiętaj, że wypisać się, o ile wiem, nie da.
[b][i]
Z wiekiem człowiek myślący widzi, że wszystko jest śmieszne i przestaje się rzeczami przejmować.
[/i][/b]
JK
Odpowiedz
Może o to chodziło?
[Obrazek: ararat_3ans.jpg]
Odpowiedz
W Radiu Józef była dyskusja o tej piosence!
Odpowiedz
Krasny napisał(a):W Radiu Józef była dyskusja o tej piosence!
Wiem, ale nie o to mi chodzi! Właściwie to nie wiem o co mi chodzi... chyba się zasugeruje postem Jaśka.
Odpowiedz
Szymon napisał(a):Może załóż sobie jakiś adres e-mail (który później będziesz musiał spisać na straty z powodu tysięcy nieprzeczytanych listów) i zapisz się na LD?
LD już chyba w tym momencie jest całkiem zamkniętą masonerią i nowych ludzi nie przyjmuje Big Grin tak gdzieś tu czytałam...
[b][size=85]Dziś gra się słońcem football-match ogromny!
Bóg strzela gole - po ludzku, wspaniale!
Dziś skok na ziemię z nieba karkołomny,
Cesarskie cięcie i salto mortale![/size][/b]
Odpowiedz
Nowhere Woman napisał(a):LD już chyba w tym momencie jest całkiem zamkniętą masonerią i nowych ludzi nie przyjmuje tak gdzieś tu czytałam...
Lepiej by tak było, bo potem e-maile by ich wypisać, bo dostają bezsensowny spam były męczące.
Odpowiedz
Zas wracajac do tematu... nie wiem czy znacie :

<!-- m --><a class="postlink" href="http://www.digitalnavy.com/paleo/ARKA_NOEGO/arka_noego.html">http://www.digitalnavy.com/paleo/ARKA_N ... noego.html</a><!-- m -->
"Myślę, więc nie ma mnie
na forum Mój adres
skonfiskowano Mówię
tak to ja jeszcze ja Poznaję
Co słychać Ano po staremu"
[Jerzy Ficowski]
Odpowiedz
Cytat:Coż wiemy o Arce Noego? W zasadzie nic.
Dobre! A mówią, że Internet kłamie...
[b][i]
[/i][/b]
JK
Odpowiedz
Mądra strona napisał(a):O arce Noego wiemy oczywiscie z Biblii. Czy mamy takze inne przekazy historyczne ?
Świetne.
Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości