Liczba postów: 6,575
Liczba wątków: 60
Reputacja:
0
MateuszNagórski napisał(a):A poważnie - nie rozmawiamy o mnie. Nie? Lubiany, dowcipny, zaangazowany - jak ulał pasuje do Ciebie. MateuszNagórski napisał(a):Ale wiemy przecież Jak to "wiemy"?? Jacy "my". Mów za siebie.
MateuszNagórski napisał(a):Leszek nie uznałby żadnej negatywnej oceny DM, Dlaczego tak uwazasz? Moim zdaniem recenzja Patrycji była rzeczywiście słabiuteńka. Do tego napisana w sposób wyjątkowo wulgarny - co jeszcze odejmowało jej wartości.
Czy Leszek inną negatywną recenzję by przyjął, czy by jej nie przyjął - tego się nie dowiemy. W każdym razie forma, w jakiej Patrycja się wypowiedziała z pewnością ułatwiła Leszkowi negację i odrzucenie recenzji.
MateuszNagórski napisał(a):Wczoraj pojawił się "czysty" przykład. Leszek (bezpośrednio i emocjonalnie zaangażowany) starał się wywołać lawinę oburzenia sposobem, w jaki Patrycja oceniła spektakl DM. Mateuszu, sposób wyrażenia opinii przez Patrycję jest oburzający. A w każdym razie powinien oburzać. Jeśli Leszek starał się to oburzenie wywołać, to tylko źle świadczy o stanie tego Forum. Leszek starał się wywołać coś, co powinno pojawić się samoistnie. To trochę tak, jakby LC starał się przełamać coraz powszechniejszą forumową znieczulicę.
MateuszNagórski napisał(a):a co dopiero mówić o ocenie płynącej spod palców tak zajebistej dupy, jak Patka.
A co ma zajebistość dupy do tego?
[b][color=#000080]Warszawskie bubki, żygolaki
Z szajka wytwornych pind na kupę,
I ty, co mieszkasz dziś w pałacu,
A srać chodziłeś pod chałupę,
Ty, wypasiony na Ikacu -
całujcie mnie wszyscy w dupę.[/color][/b]
Liczba postów: 880
Liczba wątków: 22
Reputacja:
0
Paweł Konopacki napisał(a):forma, w jakiej Patrycja się wypowiedziała Paweł Konopacki napisał(a):Do tego napisana w sposób wyjątkowo wulgarny Paweł Konopacki napisał(a):sposób wyrażenia opinii przez Patrycję jest oburzający Powtarzaj powtarzaj, może ktoś uwierzy.
Reputacja:
0
Edyta napisał(a):Powtarzaj powtarzaj, może ktoś uwierzy. Ty na pewno nie uwierzysz, bo akurat w rzucaniu kurwami mogłabyś sobie urządzić sobie z Mateuszem zawody.
Wg Ciebi pisanie o napierdalaniu i obrzygiwaniu nie jest wulgarnym sposobem wyrażania poglądów. Ok.
Ty, wypasiony na Ikacu -
Liczba postów: 470
Liczba wątków: 21
Reputacja:
0
"Ludzie, jakie to wszystko głupie..." - jak powiedział Słowak o wojnie w CK Dezerterach. Pozdrawiam
Żydowinem być mi raczej,
Gdy mianuje mnie Polaczek...
Liczba postów: 6,588
Liczba wątków: 189
Reputacja:
1
Zeratul napisał(a):MateuszNagórski napisał(a):skoro udajesz debila Zeratul napisał(a):Zawsze łatwiej wyzywać od debili niż merytorycznie argumentować Zdaje się, że Mateusz nie wyzwał Pawła od debila, a jedynie zasugerował, iż jego adwersarz stara się debila udawać.
[ Dodano: 21 Maj 2007, 18:15 ]
Więc może przynajmniej Ty Zeratulu, postaraj się z łaski swojej, powstrzymaj się od udzielania "pomocy" innym w interpretacji wypowiedzi co poniektórych użytkowników.
Tam - Apokalipsa,
Nieuchronny kres.
Tu - nie grozi nic nam,
Tu - niezmiennie jest...
Reputacja:
0
Kuba Mędrzycki napisał(a):Zdaje się, że Mateusz nie wyzwał Pawła od debila No to też Zeratul nie twierdzi, że Mateusz wyzwał Pawła od debila.
Zeratul twierdzi, że łatwiej jest wyzywać od debila niż merytorycznie argumentować. Czyżbyś się Jakubie z takim Zeratula twierdzeniem nie zgadzał? Moim zdaniem Zeratul ma rację - rzeczywiście łatwiej kogoś wyzwać, niż polemizować merytorycznie.
Ty, wypasiony na Ikacu -
Reputacja:
0
Paweł Konopacki napisał(a):Wg Ciebi pisanie o napierdalaniu i obrzygiwaniu nie jest wulgarnym sposobem wyrażania poglądów. Ok. A według Ciebie i lc jest. Rozumiem, że obaj bohatersko walczycie ze znieczulicą administracji, która jeszcze nie dała Patce ostrzeżenia. Czyżbyś nie zgadzał się z decyzją AA, którzy uważają, że Patrycja nie wyraża się wulgarnie?
[ Dodano: 21 Maj 2007, 18:31 ]
Paweł Konopacki napisał(a):No to też Zeratul nie twierdzi, że Mateusz wyzwał Pawła od debila.
Zeratul twierdzi, że łatwiej jest wyzywać od debila niż merytorycznie argumentować. To niech Zeratul założy sobie osobny temat albo przeniesie swój OT do HP.
Reputacja:
0
Edyta napisał(a):Czyżbyś nie zgadzał się z decyzją AA, którzy uważają, że Patrycja nie wyraża się wulgarnie? Edyto, czemu przypisujesz Administracji pogląd, którego nie wyraziła. Rozumiem, ze tego rodzaju metody stosujesz wobec mnie, ale czemu także wobec AA?
Inna sprawa, że moim zdaniem Patrycji nie jest potrzebne żadne ostrzeżenie.
Ty, wypasiony na Ikacu -
Reputacja:
0
Paweł Konopacki napisał(a):Edyto, czemu przypisujesz Administracji pogląd, którego nie wyraziła. Wyraziła. Administracja wyraża swój pogląd milczeniem albo ostrzeżeniem*. Proste.
Specjalnie dla Ciebie:
Post Patki był wulgarny - ostrzeżenie
Post Patki nie był wulgarny - brak ostrzeżenia.
*Trochę inaczej jest w przypadku świętych krów, ale do nich Patka się chyba nie zalicza?
[ Dodano: 21 Maj 2007, 18:55 ]
Paweł Konopacki napisał(a):Rozumiem, ze tego rodzaju metody stosujesz wobec mnie Chyba miałeś pogrzebać w archiwum albo wycofać się z tego, Panie Manipulatorze?
Reputacja:
0
Edyta napisał(a):Wyraziła. Administracja wyraża swój pogląd milczeniem Znów kłamiesz, Edytko! Nie wyraziła. Administracja, jeśli milczy, to nie znaczy jeszcze, że prezentuje pogląd, którego sie po Administracji spodziewasz. Administracja może milczeć z bardzo wielu różnych powodów - niekoniecznie tylko dlatego, że w danej chwili nie zamierza dac ostrzeżenia.
[ Dodano: 21 Maj 2007, 19:01 ]
Edyta napisał(a):Chyba miałeś pogrzebać w archiwum albo wycofać się z tego, Panie Manipulatorze? Edytko, znowu kłamiesz. Czy Ty nie możesz jednego posta napisać, który nie zawierałbym przeinaczeń, manipulacji, wulgaruzmów (co kto woli)?
W archiwum miałem grzebać i szukać takiego Twojego stwierdzenia, które sugerowałoby lub stwierdzało wprost, ze wypowiedziałem słowa, których w istocie nie wypowiedziałem.
Nie miałem sprawdzać w Archiwym, czy odowłujesz się do metod uznawanych przez Ciebie samą za niedopuszczalne. Tego w Archiwum sprawdzać nie trzeba. To widać w prawie każdym Twoim poście.
Ty, wypasiony na Ikacu -
Liczba postów: 1,706
Liczba wątków: 18
Reputacja:
0
MateuszNagórski napisał(a):Zakazu nie ma, ale negatywna ocena (lubianego, dowcipnego, angażującego się w dyskusje forumowicza) = forumowy ostracyzm.
Dłużej mi się nie chce, skoro udajesz debila. Pytanie - po co? Zeratul, naprawdę nie zrozumiałeś postu MN? Nie wierzę.
A skoro tak, to czemu nie odpowiedziałeś merytorycznie? A jeśli nie zrozumiałeś (w co wątpię) to po co się wypowiadałeś?
Już uprzedzam pytanie, po co ja się wypowiadam - Twój post rzucił mi się w oczy, i zniesmaczył nieco hipokryzją.
Reputacja:
0
Paweł Konopacki napisał(a):Znów kłamiesz, Edytko! Ja to znów? Żądam dowodów.
Paweł Konopacki napisał(a):Znów kłamiesz, Edytko! Nie wyraziła. Administracja, jeśli milczy, to nie znaczy jeszcze, że prezentuje pogląd, którego sie po Administracji spodziewasz. Administracja może milczeć z bardzo wielu różnych powodów - niekoniecznie tylko dlatego, że w danej chwili nie zamierza dac ostrzeżenia. To chyba nie jest kłamstwo tylko moje, co najwyżej złe, zrozumienie działania administracji. Nadal uważam, że jeśli administracja nie daje ostrzeżenia to dlatego, że nie uważa tego posta za wulgarny. Ale rozumiem, że wolisz strugać wariata.
Liczba postów: 768
Liczba wątków: 17
Reputacja:
0
Jesteście niesamowici. Kładłem się spać kłotnia trwała, obudziłem rano i już było klika stron wpisów, wychodziłem na zajęcia to samo, wracam a dalej trwa kłótnia. Czy dla Was istnieje w ogóle inny świat? Pozbawiony tego aby komuś dogryźć. Przecież to tylko forum internetowe. A co jest najciekawsze. Wszyscy uparci, nikt nie ustąpi.
p.s.
przynajmniej jest coś w przerwach między wysiłkiem intelektualnym poczytać
Liczba postów: 150
Liczba wątków: 5
Reputacja:
0
OLI napisał(a):Czy dla Was istnieje w ogóle inny świat? Pozbawiony tego aby komuś dogryźć. Przecież to tylko forum internetowe. A co jest najciekawsze. Wszyscy uparci, nikt nie ustąpi. I to jest dobre, że forum żyje. W końcu po to, się zakłada fora dyskusyjne, nieprawdaż?
[i]I pamiętaj - że dana ci pamięć:
Nie kłam sobie - a nikt ci nie skłamie[/i]
Reputacja:
1
OLI napisał(a):Jesteście niesamowici. Chyba nie masz co do tego najmniejszych wątpliwości? :o
OLI napisał(a):Kładłem się spać kłotnia trwała, obudziłem rano i już było klika stron wpisów, wychodziłem na zajęcia to samo, wracam a dalej trwa kłótnia. Ja to się nawet dzisiaj specjalnie wcześniej* wstałem, aby móc jak najszybciej oddać się tej pasjonującej lekturze.
OLI napisał(a):Czy dla Was istnieje w ogóle inny świat? Pozbawiony tego aby komuś dogryźć. W realnym świecie to my jesteśmy potulni jak bobasy.
Tam - Apokalipsa,
Nieuchronny kres.
Tu - nie grozi nic nam,
Tu - niezmiennie jest...
Liczba postów: 7,682
Liczba wątków: 130
Reputacja:
1
Paweł Konopacki napisał(a):A co ma zajebistość dupy do tego? Tak mi się skojarzyło z fragmentem (chyba piosenki z przedwojennego filmu): "nie dla psa kiełbasa..."
"Wszyscyśmy z płócien
Rembrandta:
To tylko kwestia
Światła ; "
Reputacja:
0
Przemek napisał(a):Tak mi się skojarzyło z fragmentem (chyba piosenki z przedwojennego filmu): "nie dla psa kiełbasa..." Cóż, nie rozumiem tego skojarzenia i jego związku z moim pytaniem.
Ty, wypasiony na Ikacu -
Reputacja:
1
A tak wogóle, to nie robcie jaj. Dzis zaglądam na forum po pracowitym dniu, a tu taka pasjonująca dyskusja mnie ominęła. Jak tak można, to nie jest sprawiedliwe  ((
"Wszyscyśmy z płócien
Rembrandta:
To tylko kwestia
Światła ; "
Liczba postów: 1,211
Liczba wątków: 84
Reputacja:
0
Zeratul napisał(a):Sądziłem, że to forum skupia jednak ludzi na pewnym poziomie Ostatnio mam wrażenie, że bardziej skupia niż na poziomie
[color=#0000FF][i]Gałąź kona najpiękniej,
Bo umiera, gdy pęknie
Pod owoców zwieszonych
Ciężarem.
Mnie zaszkodził łyk godzin,
Ale jak tu być zdrowym?
Wódki miarę czas leje za barem.[/i][/color]
Reputacja:
0
Kuba Mędrzycki napisał(a):W realnym świecie to my jesteśmy potulni jak bobasy.  Nie wiem na ile to przykre a na ile wesołe, ale w większości przypadków to prawda.
Reputacja:
1
Paweł Konopacki napisał(a):Cóż, nie rozumiem tego skojarzenia i jego związku z moim pytaniem. Skojarzenia mają to do siebie, że nie zawsze można je zrozumiec  ))
"Wszyscyśmy z płócien
Rembrandta:
To tylko kwestia
Światła ; "
Liczba postów: 4,800
Liczba wątków: 90
Reputacja:
0
Kuba Mędrzycki napisał(a):W realnym świecie to my jesteśmy potulni jak bobasy. To też jest realny świat. jeżeli ktoś jest chamski na forum, a na żywo by tego nie powiedział, to per saldo tez jest chamski. Co najwyżej dodatkowo jest nieśmiały. Albo tchórzliwy.
Jeżeli ktos daje sie łatwo prowokować na forum, to znaczy, ze jest nadpobudliwy lub naiwny. Itp.
Liczba postów: 4,748
Liczba wątków: 613
Reputacja:
0
Edyta napisał(a):Administracja wyraża swój pogląd milczeniem albo ostrzeżeniem Administracja wyraża swój pogląd wtedy, kiedy może to zrobić. Czy Ty uważasz że siedzimy na forum 24 h / dobę?
Liczba postów: 768
Liczba wątków: 17
Reputacja:
0
ann napisał(a):Po raz kolejny powtórzę - życie administracji nie ogranicza się tylko do forum w związku z czym administracja nie siedzi na forum 24 h / dobę w związku z czym nie zawsze jesteśmy w stanie natychmiast zareagować na to, co dzieje się na forum. Może dać przywileje admina np. Mateuszowi, on siedzi całą noc, Konopowi, Edycie albo Kubie. Oni już chyba dostatecznie udowodnili, że są na forum 24/h :rotfl:
Liczba postów: 1,367
Liczba wątków: 23
Reputacja:
0
Jasny gwint napisał(a):W końcu po to, się zakłada fora dyskusyjne, nieprawdaż? Ha! Przeczytałam dziś w najnowszej części mojego ulubionego komiksu (Wilq superbohater) taki dialog:
- Skąd niby wiesz, że Wyspa* ma bombę?
- Chwalił się na forum.
- Chwalił się, że ma bombę?
- To jest takie forum dla szalonych naukowców... To są debile. Jeden pisze, że coś tam zrobił: "zobaczcie - to moja nowa produkcja - daję linka - co sądzicie - ale szczerze..." A wtedy reszta debili: "niezłe - masz u mnie szacunek - łał - oby tak dalej". I wstawiają jakieś pedalskie żółte stworzonka do tekstu. A potem się kłócą czy lepszy jest większy robot, który zabije mniej ludzi, czy mniejszy, który zabije więcej. Debile.
---
* dr Wyspa - szalony naukowiec, wróg Wilqa
śni inny byt jurajski gad
Liczba postów: 2,344
Liczba wątków: 57
Reputacja:
0
A mają tam piwka na tym forum?
[b][i][size=75]ukončite prosím výstup a nástup, dveře se zavírají[/b][/i][/size]
Reputacja:
1
Szymon napisał(a):Dlaczego, do kurwy nędzy, Mateusz otrzymał ostrzeżenie akurat za ten post? Co poniektórzy czekają widać na odpowiedni moment, aby zamknąć mordę niezbyt wygodnym użytkownikom, a do takich niewątpliwie jak rozumiem zalicza się Mateusz.
Myślę, że administracja doskonale odczytała ironiczny ton w przytoczonej przez Ciebie, wypowiedzi Mateusza.
Tam - Apokalipsa,
Nieuchronny kres.
Tu - nie grozi nic nam,
Tu - niezmiennie jest...
Reputacja:
0
ann napisał(a):Administracja wyraża swój pogląd wtedy, kiedy może to zrobić. Czy Ty uważasz że siedzimy na forum 24 h / dobę? Oczywiscie, ze nie. Ale czy tym samym przyznajesz, ze brak ostrzezenia wtedy, kiedy administracja jest na forum, to to tez wyrazenie Waszego pogladu?
Liczba postów: 5,038
Liczba wątków: 264
Reputacja:
2
Edyta napisał(a):Oczywiscie, ze nie. Ale czy tym samym przyznajesz, ze brak ostrzezenia wtedy, kiedy administracja jest na forum, to to tez wyrazenie Waszego pogladu? Albo odpuszczenia, w twoim przypadku dziś zaniechałem np patrzenia czy nie klniesz znów jak szewc, bo widziałem, że masz już 4 punkty. Nikt na was nie poluje, ale umiarkowania by się trochę przydało. Chcecie się mienić kulturalnymi osobami, elitą wręcz a zachowujecie się jak na blogu 12 latki.
Reputacja:
0
Artur napisał(a):dziś zaniechałem np patrzenia czy nie klniesz znów jak szewc jesli najgorsza rzecz, jaka mozecie o mnie powiedziec to to, ze lubie wyrazenie "kurwa mac'" to musze sobie pogratulowac.
Przepraszam za bledy, nie mam polskich znakow.
|