05-10-2007, 06:58 PM
Przy okazji - ponawiam pytanie.
Kto może zająć się koszulkami?
Kołobrzeg - mecz
|
05-10-2007, 06:58 PM
Przy okazji - ponawiam pytanie.
05-10-2007, 09:06 PM
Ja chcialbym zakupić taką koszulkę
05-10-2007, 09:12 PM
Zamiast zawalczyć o nią? Tomku... (
"Na ludzką pamięć nie można liczyć. Niestety, również na niepamięć."
05-10-2007, 09:14 PM
Tomek_Ciesla napisał(a):Ja chcialbym zakupić taką koszulkęJa tez, ale ann chce wiedziec : ann napisał(a):Przy okazji - ponawiam pytanie.Jesli nikt sie tym nie zajmie to nie zakupimy...
'Niegodne nas – za sprawy błahe
(Drobnych utrapień lichy towar) Płacić rozpaczą, gniewem, strachem, Zużywać w kłótniach cenne słowa'
05-11-2007, 05:20 AM
Mam znajomego, który zajmuje się robieniem nadruków na koszulkach zawodowo. Gdyby był gotowy projekt napisów, mógłby to zrobić po bardzo przystępnej cenie.
Tylko jak nie zielone koszulki, to już nie wiem jakie... Kolor niech zaproponują czynnie grający.
05-11-2007, 09:36 AM
Niebieskie mają ponoć być . A mozesz sie zorientować w cenie?
05-11-2007, 09:51 AM
zielone !
w kolorach małego Gościa.
[img]http://www.challenge-roth.com/img/challengeroth-logo.gif[/img] Unten 10.
05-11-2007, 10:45 AM
Zielone zajęte już. Wiadomo.
Mogę się zorientować się, tylko potrzebuję przybliżonej liczby zamawianych sztuk. Jeżeli nie będzie to porażająca wielkością ilość, może uda mi się wywalczyć po kosztach materiałów.
05-11-2007, 05:18 PM
tmach napisał(a):Napis , jak rozumiem, zeszłoroczny?Pewnie tak (osobiście wolałabym Pijanych poetów ) - ale z dodanym adresem strony może? A co do koszulki to ja oczywiście też się piszę nadzieja napisał(a):Mogę się zorientować się, tylko potrzebuję przybliżonej liczby zamawianych sztuk.Grających przynajmniej 11 Plus niegrający i nieobecni. Strzelam wstępnie - 20-35? [ Dodano: 11 Maj 2007, 19:20 ] A kto będzie grał tak w ogóle? Bo na razie wszyscy tylko o koszulki proszą
05-11-2007, 05:25 PM
ann napisał(a):A kto będzie grał tak w ogóle?Ja sie zgłaszam do kibicowania. Oczywiście w koszulce. Pomysł adresu strony jest dobry. Rozleklamujemy trochę stronę w Kołobrzegu.
Plus Leonardo i Mach
05-11-2007, 09:54 PM
ann napisał(a):Ja jestem za "Kuglarzami" z adresem stronytmach napisał(a):Napis , jak rozumiem, zeszłoroczny?Pewnie tak (osobiście wolałabym Pijanych poetów ) - ale z dodanym adresem strony może? ann napisał(a):A kto będzie grał tak w ogóle?Ja mogę w charakterze przenośnego muru na głębokiej obronie Pozdrawiam Zeratul
[size=85][i]Znaczyło słowo - słowo, sprawa zaś gardłowa
Kończyła się na gardle - które ma się jedno; Wtedy się wie jak życie w pełni posmakować, A ci, w których krew krąży - przed śmiercią nie bledną.[/i][/size]
05-11-2007, 10:04 PM
Jeśli będę - to zagram! A na koszulkę się piszę na pewno
05-12-2007, 07:35 AM
Tak czytam i czytam to niemalże nabijanie postów, jednak trzeba się zastanowić czy będzie komu grać, bo w 4 osoby na boisko nie wyjdziemy. Fizol, lodbrok, Zico? czemu nic nie piszecie. Rozmawiałem z Zico w Toruniu i mówił, że zagra na pewno. Rok temu grał też Łukasz, więc pewnie i tym razem nie odmówi. Agatko, czy zagrasz razem ze swym Tatą? Z tego co pamiętam, to skład rok temu był wstępnie ustalony dużo przed majem a teraz jakby brakowało chętnych. Nie ma wiary w narodzie?
A co do koszulek to zdecydowanie niebieskie z napisem Kuglarze(zwycięstkiej nazwy się nie zmienia) oraz z adresem strony( a niech mają Ann z Arturem reklamę). To tyle ode mnie i mam nadzieję, że oprócz kolejnych postów o treści Cytat:ja chce koszulkętylko ktoś napisze: ja z chęcią zagram, wstanę rano a nie zachleję jak poprzednio, nie wywrócę się i nie rozwalę sobie głowy ani nie pojadę za granicę nie dając znaku życia
05-12-2007, 07:38 AM
Łukasza prawdopodobnie nie będzie, bo możliwe, że wyjeżdża za granicę w czasie wakacji, sam jeszcze nie wie z tego, co z Nim ostatnio rozmawiałem.
"In the city od blinding lights..."
-------------------------- http://www.triadapoetica.art.pl http://www.gentlemanschoice.pl http://www.krest.pl
05-12-2007, 05:59 PM
OLI napisał(a):Nie ma wiary w narodzie?Pewnie wszyscy uważają,że nie ma sensu z nami grać bo za duże leszcze jesteśmy
[color=green][b],,Trzeba wciąż żywić nadzieje jakąś
wbrew sobie sobą żywić ją trzeba''[/b][/color]
05-12-2007, 06:05 PM
OLI napisał(a):a niech mają Ann z Arturem reklamęNo bez przesady, to nie Ann i Arturowi potrzeba reklama tylko stronie.
05-12-2007, 06:19 PM
Zgłaszam się do meczu. Najprawdopodobniej będę.
05-12-2007, 11:42 PM
Edyta napisał(a):Bardzo celnie to ujęłaś. Dziękuję sam lepiej nie umiałem. O to mi chodziło.OLI napisał(a):a niech mają Ann z Arturem reklamęNo bez przesady, to nie Ann i Arturowi potrzeba reklama tylko stronie.
05-14-2007, 06:20 AM
W siatkę to bym zagrała z chęcią, ale w nogę grałam raz w życiu i nie było to wydarzenie godne powtórzenia kiedykolwiek... :wstyd:
Niebieskie mogą być, ale znajomy radzi mi, żeby nie był to ciemny granat. Cena zależy też od jakości samej koszulki, myślę, że warto zdecydować się na 100% bawełny - trzeba dbać o komfort grających. Napis, rozumiem, tylko z przodu - nazwa drużyny i adres strony. Jakiego koloru ma on być? Czy jakieś elementy grafiki też się pojawią? Dzisiaj będę znała cenę.
05-14-2007, 06:59 AM
Napis jeśli będzie tak jak w zeszłym roku to będzie na plecach.
Część "plecna" zeszłorocznej koszulki na zdjęciu w załączniku
"In the city od blinding lights..."
-------------------------- http://www.triadapoetica.art.pl http://www.gentlemanschoice.pl http://www.krest.pl
05-14-2007, 07:26 AM
No tak, piłkarze też te swoje numerki w większym formacie mają chyba na plecach.
To nawet logiczne. Otrzymałam wiadomość, że projekt nadruku możemy mieć gratis.
05-14-2007, 04:35 PM
nadzieja napisał(a):Niebieskie mogą być, ale znajomy radzi mi, żeby nie był to ciemny granat.Myślę, że ciemny granat odpada Coś jaśniejszego raczej nadzieja napisał(a):Napis, rozumiem, tylko z przodu - nazwa drużyny i adres strony.Z tyłu nadzieja napisał(a):Jakiego koloru ma on być?Jakiś ciemniejszy (Czarny? Ciemny granat?) Jeszcze takie pytanie. Jaka byłaby różnica w cenie jeśli na koszulkach, oprócz jednakowych dla wszystkich nazwy drużyny i adresu strony, pojawiłby się nick (dla chętnych)?
05-14-2007, 05:44 PM
Co do cen nie mam pojecia. Koszulki bylyby ladne niebieskie - adres strony z tylu, nick i 'Kuglarze' z przodu. Co Wy na to?
'Niegodne nas – za sprawy błahe
(Drobnych utrapień lichy towar) Płacić rozpaczą, gniewem, strachem, Zużywać w kłótniach cenne słowa'
05-14-2007, 05:53 PM
Elzbieta napisał(a):adres strony z tylu, nick i 'Kuglarze' z przodu. Co Wy na to?Ładne pewnie, ale i droższe
05-15-2007, 05:37 AM
1. Samo zrobienie takiej ilości koszulek to kwestia 2,3 dni, więc mamy jeszcze czas na przemyślenie formy i na decyzję, czy mam się tym zająć (chyba już się po części, samozwańczo zajmuję, ale nie podejmuję żadnych kroków ostatecznych, więc wycofać się, przy atrakcyjniejszej ofercie, można w każdej chwili )
2. Ja też jestem za opcją koloru - jasnoniebieska koszulka i granatowy napis (chociaż to tylko przez to, że zielony zajęty ). 3. Znajomy podał mi cenę - do 20 zł za sztukę (koszulki 100% bawełny, materiał 170 (to taki lepszy), ale, jak widzę, założenia ewoluują w stronę urozmaicenia jakościowego i ilościowego, więc będzie pewnie drożej. Ci, których nie będzie w Kołobrzegu, a chcą koszulkę lub Ci, którzy będą, a chcą ją sobie "poprzymierzać" wcześniej muszą jeszcze przewidzieć koszty wybranej przez siebie wysyłki. 4. Napisy możemy sobie zażyczyć, gdzie tylko chcemy i jakie tylko chcemy. Konsekwencje pokazane w punkcie trzecim . Pozdrawiam Tak sobie teraz pomyślałam, że moje uwagi w którymś wcześniejszym poście na temat "rozsądnej" ilości koszulek mogą potencjalnych zainteresowanych odstraszać. Bardzo niesłusznie, będzie ich więcej, to najwyżej trochę dopłacimy. Po rozłożeniu na tyle osób, to nie będzie to majątek.
05-15-2007, 06:56 AM
nadzieja napisał(a):2. Ja też jestem za opcją koloru - jasnoniebieska koszulka i granatowy napis (chociaż to tylko przez to, że zielony zajęty ).ja jestem za białą koszulką z granatowymi akcentami - barwy BMW Sauber ! nadzieja napisał(a):Znajomy podał mi cenę - do 20 zł za sztukęno bez przesady. można chyba sobie pozwolić nawet na koszulkę za 40 zł ... ważne, żeby napisy miały robione w technologii folii (FLEX lub FLOCK), a nie naklejek. Naklejki są bardzo nietrwałe. ja osobiście chciałbym "po lewej na sercu" mieć Kaczmarskiego, a z tyłu Kuglarzy i nicka (Heidfelda).
[img]http://www.challenge-roth.com/img/challengeroth-logo.gif[/img] Unten 10.
05-15-2007, 08:41 AM
Też jestem za opcją z nickiem na plecach, lecz(i to już sugestia do osoby, która będzie projektowała tył) trzeba uważać, aby nie było tam za dużo napisów i aby się nie gryzły(różnie z napisami bywa, kiedyś widziałem takie dwa co się pogryzły).
05-15-2007, 09:19 AM
Podsumowując po raz kolejny (z dziwnym wrażeniem, że nie jest to raz ostatni ):
koszulki - białe, napisy - granatowe, przód, w okolicach drżącego Stalina - adres strony, tył - nazwa drużyny i nick, "który się nie gryzie" z nazwą Ja, to są dobre koszulki, tylko kupowane po cenie hurtowej, za jedną ten znajomy płaci ok. 10 zł, a nadruk liczył po cenie zużytych materiałów. Przedstawiłam mu jednak do wyceny wersję z identycznym napisem dla wszystkich i nadrukiem tylko na plecach. Więc teraz na pewno będzie znacznie drożej. Chociaż i tak pozostanę przy moim sposobie targowania się w tym przypadku "w dół", a nie "w górę". |
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|