Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Trio Łódzko - Chojnowskie w Mazowieckim Centrum Kultury
14 maja 2007 roku o godzinie 19:00 w Mazowieckim Centrum Kultury i Sztuki w Warszawie, przy ul. Elektoralnej 12 odbędzie się koncert Trio Łódzko - Chojnowskiego.
Wszystkich zainteresowanych serdeczenie zapraszamy.
Odpowiedz
Uuu, przy takiej konkurencji to nie wiem, czy ktoś się zjawi w Łodzi Sad .
[b][i][size=75]ukončite prosím výstup a nástup, dveře se zavírají[/b][/i][/size]
Odpowiedz
O, w końcu chyba coś mi będzie pasować, akurat powinienem mieć wolny wieczór w Warszawie.
Odpowiedz
No tak, Gredler wygryzł Trio z Łodzi, więc przyjeżdżają do Warszawy...
I bardzo fajnie! Smile
A jeszcze fajniej byłoby, gdyby w następnym tygodniu/miesiącu nastąpiła zmiana - Trio w Łodzi, Gredler w Warszawie Wink
Nareszcie coś się dzieje w Stolicy!
[size=85][color=darkgrey][i]Jak jest tylko śmiesznie – może być niewesoło[/i]
Edward Dziewoński[/color][/size]
Odpowiedz
Nie martw się, Przemku, nie mogę być ani w Łodzi, ani w Warszawie! To mi znakomicie ułatwia wybór! ;(
"Na ludzką pamięć nie można liczyć. Niestety, również na niepamięć."
Odpowiedz
Super, znów będę musiał zawalić niemiecki Sad Ale warto będzie mam nadzieję.
Odpowiedz
Mam zarezerwowany jeden wolny bilet. Chętni na PW.
Plus Leonardo i Mach
Odpowiedz
gosiafar napisał(a):nie mogę być ani w Łodzi, ani w Warszawie
Strasznie się cieszę Sad .
pkosela napisał(a):A jeszcze fajniej byłoby, gdyby w następnym tygodniu/miesiącu nastąpiła zmiana - Trio w Łodzi, Gredler w Warszawie
Tak, to byście wszyscy pojechali do Łodzi Big Grin .
[b][i][size=75]ukončite prosím výstup a nástup, dveře se zavírají[/b][/i][/size]
Odpowiedz
gredler napisał(a):Tak, to byście wszyscy pojechali do Łodzi .
Nie, nie... Z tego co pamiętam, to ostatnio zdążyłeś nam zagrać 1/4 piosenki. Sad
A że wygodny(i?) jestem(śmy?), to inna sprawa... Po co jeździć, jak artyści mogą przyjechać do nas... Wink
tmach napisał(a):Mam zarezerwowany jeden wolny bilet.
Pozostałe są szybkie, czy nie są zarezerwowane? :wredny:
[size=85][color=darkgrey][i]Jak jest tylko śmiesznie – może być niewesoło[/i]
Edward Dziewoński[/color][/size]
Odpowiedz
pkosela napisał(a):
tmach napisał(a):Mam zarezerwowany jeden wolny bilet.
Pozostałe są szybkie, czy nie są zarezerwowane? :wredny:
Nie czepiaj się. Inteligentni ludzie i tak zrozumieją co miałam na myśli. A, że nie po polsku napisałam. :wstyd: Zdarza się.
Plus Leonardo i Mach
Odpowiedz
pkosela napisał(a):Z tego co pamiętam, to ostatnio zdążyłeś nam zagrać 1/4 piosenki.
Mam nadzieję, że chłopakom uda się zagrać więcej; ostatecznie jest ich trzech i są lepiej zbudowani ode mnie Big Grin .
Odpowiedz
Czyżbyś chciał się wymigać od grania u nas ? A co do Tria to też mam nadzieję, że zagrają dużo więcej.
Plus Leonardo i Mach
Odpowiedz
Paweł Konopacki napisał(a):Wszystkich zainteresowanych serdeczenie zapraszamy
Zaintersowana (bardzo) nie moze przyleciec.... :/ kiedys pewnie sie zbiegnie.
Ale nie o to chodzi. Raczej o totalny OT - Atos jest nieprawdopodobnie slodki - ja nie widzialam takich uszek u foxterierow. Czy to jeszcze szczeniak?. Oczywiscie nie odpowiadaj,zeby nie ciagnac OT.
'Niegodne nas – za sprawy błahe
(Drobnych utrapień lichy towar)
Płacić rozpaczą, gniewem, strachem,
Zużywać w kłótniach cenne słowa'
Odpowiedz
Paweł Konopacki napisał(a):14 maja 2007 roku o godzinie 19:00 w Mazowieckim Centrum Kultury i Sztuki w Warszawie, przy ul. Elektoralnej 12 odbędzie się koncert Trio Łódzko - Chojnowskiego.
Niech Ci będzie... Dodane do imprez Tongue
Odpowiedz
Podał adres, cwaniak.
Odpowiedz
Czy ktoś się orientuje czy bilet będzie można normalnie kupić przed koncertem? Czy już wszystkie są "zarezerwowane"??
Odpowiedz
E, bez żartów. Jak "zarezerwowane"? Czy to jest tak mała sala, czy raczej Tomasz Susmęd z zespołem jest tak popularny w Warszawie, że ze znacznym wyprzedzeniem trzeba rezerwować bilety? Jeżeli to drugie, to szczerze gratuluję, niemniej mam nadzieję, że jak sie pojawię jutro wieczorem to coś tam uda sie kupić, być może od koników.
Odpowiedz
Z tego względu, że muszę być godzinę przed koncertem, by odebrać zarezerwowane bilety mogę kupić i dla Ciebie, Marku. W razie czego zadzwonię koło 18,00 do Ciebie ( mam nadzieję, że numer komórki masz taki sam jak w zeszłym roku ) A ze słuchów jakie " chodziły" w Bydgoszczy, to zainteresowanie jest duże.
Plus Leonardo i Mach
Odpowiedz
Jaśko napisał(a):E, bez żartów. Jak "zarezerwowane"? Czy to jest tak mała sala, czy raczej Tomasz Susmęd z zespołem jest tak popularny w Warszawie, że ze znacznym wyprzedzeniem trzeba rezerwować bilety?
Nie wiem, co rozumiesz przez "małą salę" ale w takim np. poznańskim Blue Note w zeszłym roku bilety na Trio rozeszły się dość szybko...

Pozdrawiam
Zeratul
[size=85][i]Znaczyło słowo - słowo, sprawa zaś gardłowa
Kończyła się na gardle - które ma się jedno;
Wtedy się wie jak życie w pełni posmakować,
A ci, w których krew krąży - przed śmiercią nie bledną.[/i][/size]
Odpowiedz
Zeratul napisał(a):Nie wiem, co rozumiesz przez "małą salę" ale w takim np. poznańskim Blue Note w zeszłym roku bilety na Trio rozeszły się dość szybko...
A tak w porównaniu do sali w toruńskim Dworze Artusa to duże to Blue Note jest? Confusedly:
Odpowiedz
Jaśko napisał(a):A tak w porównaniu do sali w toruńskim Dworze Artusa to duże to Blue Note jest? Confusedly:
Nie wiem - nie byłem w Dworze Artusa, ale np. od Od Nowy z pewnością mniejsze :agent:
Chodziło mi raczej o ogólne zobrazowanie popularności Tria, czy raczej reakcji ludzi na hasło 'Kaczmarski' na plakacie (a ostatnio jest coraz lepiej Smile )

Pozdrawiam
Zeratul
Odpowiedz
Bilety załatwione dla wszystkich, którzy się do mnie zgłosili. Ktoś chętny jeszcze ?
Plus Leonardo i Mach
Odpowiedz
Z Imprez:
Koncert piosenek Jacka Kaczmarskiego
Wystąpi Trio Łódzko-Chojnowskie
Oberża Folkowa (Zapiecek)
ul. Piotrkowska 43
godz. 21.00

Łodzianie, czy ten koncert będzie transmitowany w Radiu Zapiecek? Pozdrawiam

P.S. Przepraszam za off top, ale nawet pasuje Wink
Żydowinem być mi raczej,
Gdy mianuje mnie Polaczek...
Odpowiedz
Na stronie Zapiecka pisze:

Długo oczekiwane Trio Łódzko - Chojnowskie, czyli Konopacki, Łuczyński i Susmęd. Połączyła ich pasja wspólnej fascynacji osobą i twórczością zmarłego wybitnego poety, kompozytora i pieśniarza Jacka Kaczmarskiego. Paweł i Witek (łodzianie) od dłuższego czasu występowali razem grając utwory swojego Mistrza. Tomek (chojnowianin) dołączył w czerwcu 2003 r. Kilka pierwszych występów publicznych zmotywowało ich do dalszej pracy. Postanowili skupić się nie tylko na odtwórczym wykonywaniu pieśni swojego Mistrza, ale i na tworzeniu własnych piosenek — zarówno do wierszy Kaczmarskiego, jak i innych poetów. Ich kompozycje doceniło jury XXXIII Spotkań Zamkowych „Śpiewajmy Poezję” w Olsztynie, nagradzając zespół III nagrodą konkursu. Od chwili śmierci Jacka Kaczmarskiego czują na sobie ciężar obowiązku utrzymywania pamięci o Jacku i Jego piosenkach. Starają się robić to jak najlepiej.
Wstęp 5 PLN.
TRANSMISJA NA ŻYWO!!!

P.S. Wybacz, że nie jestem łodzianin Wink
"In the city od blinding lights..."

--------------------------
http://www.triadapoetica.art.pl
http://www.gentlemanschoice.pl
http://www.krest.pl
Odpowiedz
Elessar napisał(a):TRANSMISJA NA ŻYWO!!!
A można tego słuchać przez internet? To pytanie do Łodzian. Smile
Plus Leonardo i Mach
Odpowiedz
A można podawać daty? To pytanie do wrzucających informacje wszelakie Tongue
Jakby co, to:
sobota, 19 maja 2007, godz 21:00

Pozdrawiam
Zeratul
Odpowiedz
Wybacz, ale znowu odpowiem za nich, bo sam wczoraj tego szukałem i znalazłem stronę ichniejszego internetowego Radia Zapiecek. Big Grin Będzie z tego co wiem koncert tam transmitowany. Adres do radia: <!-- m --><a class="postlink" href="http://live.zapiecek.art.pl/">http://live.zapiecek.art.pl/</a><!-- m -->
"In the city od blinding lights..."

--------------------------
http://www.triadapoetica.art.pl
http://www.gentlemanschoice.pl
http://www.krest.pl
Odpowiedz
Elessar napisał(a):P.S. Wybacz, że nie jestem łodzianin Wink
Grunt to dobra informacja, wybaczam Elessarze, nawet stawiam piwko Wink
Żydowinem być mi raczej,
Gdy mianuje mnie Polaczek...
Odpowiedz
Elessar napisał(a):Wybacz, ale znowu odpowiem za nich
A co tu do wybaczania. Piwo za informację. Bez Ciebie, Elessarze, to jak bez ręki. Smile
Plus Leonardo i Mach
Odpowiedz
Elessar napisał(a):Będzie z tego co wiem koncert tam transmitowany
Ogromne dzieki za informacje!!!
'Niegodne nas – za sprawy błahe
(Drobnych utrapień lichy towar)
Płacić rozpaczą, gniewem, strachem,
Zużywać w kłótniach cenne słowa'
Odpowiedz