Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Potrzebuję Pożegnania barda
Poszukuje książki "Pożegnanie barda".
Odpowiedz
<!-- m --><a class="postlink" href="http://wysylkowa.com/ks413549.html">http://wysylkowa.com/ks413549.html</a><!-- m --> - proszę bardzo, cena 11,70 zł + koszty wysyłki
"Wszyscyśmy z płócien
Rembrandta:
To tylko kwestia
Światła ; "
Odpowiedz
zdąrzyłem już zakupić ale dzięki za pomoc.

pozdrawiam
Bizon
Odpowiedz
Docent, niech Ci bozia w dzieciach wynagrodzi Big Grin . A ja tyle tego szukałem.....
Wielkie dzięki za linka!! Smile
Być wciąż spragnionym - to nektar istnienia.
Odpowiedz
Nie no, spoko może być i w dzieciach, ale... jeszcze nie teraz :]
"Wszyscyśmy z płócien
Rembrandta:
To tylko kwestia
Światła ; "
Odpowiedz
Termin to sobie sam ustalisz :lol:
Odpowiedz
Sprawdził już ktoś? Mają to?
Odpowiedz
Zamówiłem i przysłali mi potwierdzenie, że będą realizować. Jak dostanę do domu to dam znać.
Odpowiedz
a sprawdziłeś czy inni korzystający z tej "księgarni" nie mają przypadkiem dostępu do Twoich danych? bo takie rzeczy się już zdarzały ;/
Odpowiedz
Nie panikujmym, co oni mogą podać najwyżej imię nazwisko i adres wysyłki...
"Wszyscyśmy z płócien
Rembrandta:
To tylko kwestia
Światła ; "
Odpowiedz
Tak Przemku. to tak niewiele... Ale ja jakoś bym nie chciała, żeby moje dane były podawane do publicznej wiadomości...
Odpowiedz
Eee tam, nie przesadzajmy z tą tajnością danych. Już mamy kretyńską ustawę dzięki ktrórej na klatkach schodowych nie ma spisów lokatorów ... ochrona danych osobowych... paranoja... Rozumiem, że należ chronić swoje dane, ale bez przesady. A tak na marginesie: jeżeli dzięki temu mógłbym zdobyć trudno dostepną książkę Mistrza lub nagranie którego nie posiadam i nie słyszałem, to moje dane osobowe mogą nawet na bilboardach w każdym mieście wisieć jeżeli to pomoże:]
"Wszyscyśmy z płócien
Rembrandta:
To tylko kwestia
Światła ; "
Odpowiedz
To by troszkę kosztowało. w kazdym razie jak przyślą to dajcie tu znać, bo dużo ludzi tego szuka Smile
Odpowiedz
Oczywiście bilboardy, nie na mój koszt Tongue
"Wszyscyśmy z płócien
Rembrandta:
To tylko kwestia
Światła ; "
Odpowiedz
Kupiłem w czerwcu w tejże "Wysyłkowej" - "Pożegnanie barda", tamże kupiłem "Życie do góry nogami" i jestem zupełnie zadowolony i w pełni usatysfakcjonowany. Profesjonalna obsługa, błyskawiczna wysyłka, żadnych problemów. Egzemplarz "Pożegnania" nieco podniszczony przyszedł (ściślej: okładka). Ale nie można narzekać. To rarytasy. Polecam.
W nas jest Raj, Piekło -
i do obu - szlaki!
Odpowiedz
Okładka obojętnie co zrobisz będzie podniszczona. Moja po pierwszym ostrożnym czytanu (Ann może potwierdzić, że bardzo dbam o książki Wink ) już wyglądała nieświeżo. Ta farba z niej poprostu "odpada"
Odpowiedz
Tak dba - nawet mnie bał się pożyczyć Sad
Odpowiedz
Żartujesz, nie chciał Ci pożyczyć książki?????????????????????
"Wszyscyśmy z płócien
Rembrandta:
To tylko kwestia
Światła ; "
Odpowiedz
w końcu pozyczył :roll:
Odpowiedz
Ja bym nie pożyczył. Nigdy. A już dziewczynie swojej... To nawet w żarcie :lol:
W nas jest Raj, Piekło -
i do obu - szlaki!
Odpowiedz
Igor napisał(a):Ja bym nie pożyczył. Nigdy. A już dziewczynie swojej...

No co Ty? :o
Odpowiedz
Czy Wy z Arturem prowadzicie wspólne gospodarstwo przedmiotów, na zasadzie "co twoje to i moje"??? Ja chciałbym tego uniknąć... :wink:
W nas jest Raj, Piekło -
i do obu - szlaki!
Odpowiedz
Na taką odległość to raczej trudne Sad
Odpowiedz
Za to z Tobą to bym mógł... Smile Wszak dzieli nas tylko Przemsza.
W nas jest Raj, Piekło -
i do obu - szlaki!
Odpowiedz
Nie , na razie nie prowadzimy z powodu odległości, ale zamierzamy Smile

Igor nie wiem czy wiesz... ale jestem potwornie zazrosny... :Confusedtretcher::

I moze przenieśmy się gdzie indziej. Zrboł się tu starszny :ot:
Odpowiedz
Jeśli chodzi o ochronę danych to się specjalnie nie martwię. Najwyżej dostanę parę głupich ofert reklamowych więcej. Tu zgadzam się z Przemkiem chociaż tych bilboardów wolałbym uniknąć. W każdym bądź razie przesyłki na razie nie ma.....

[ Dodano: 2004-08-24, 14:59 ]
Dzisiaj otrzymałem zawiadomienie mailowe z firmy wysyłkowej, że przesyłka trafi do mnie, między 26 a 28.08. Zobaczymy.....
Odpowiedz
Ja na "Pożegnanie barda" czekam już drugi tydzień. Nie spieszą się w tej wysyłkowej....
Żydowinem być mi raczej,
Gdy mianuje mnie Polaczek...
Odpowiedz
Przesyłkę otrzymałem w czwartek (26.08.), w stanie nienaruszonym i zapłaciłem łącznie 20,07 zł.
W związku z tym jestem bardzo zadowolony i polecam innym Smile
Odpowiedz
Mam na zbyciu "Pozegnanie barda - wywiad rzeka Grażyny Prader z JK". Ksiażka dobrym stanie. najchętniej zamienię na "Coś", ale nie wiem co, bo sporo mam :wink:. Mogę tez sprzedać. Blizsze info na priv.
Odpowiedz
piotru napisał(a):najchętniej zamienię na "Coś", ale nie wiem co, bo sporo mam .
Piszesz, ze masz sporo, cz masz moze Koncert 97 i chcialbys sprzedac lub zamienic na cos? Pozdrawiam
Odpowiedz