Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Petycja w sprawie fok
<!-- m --><a class="postlink" href="http://www.petycje.pl/petycjePodglad.php?petycjeid=1345">http://www.petycje.pl/petycjePodglad.php?petycjeid=1345</a><!-- m -->
Kto może, niech podpisze!!!
Moge i chce - tylko jak?
'Niegodne nas – za sprawy błahe
(Drobnych utrapień lichy towar)
Płacić rozpaczą, gniewem, strachem,
Zużywać w kłótniach cenne słowa'
Prawdopodobnie trzeba kliknąć na "popieram - jestem ZA" pod tekstem.

Nie sprawdzę, bo obawiam sie, ze policzyłoby mnie jako głos "ZA". Smile)
Dzieki.

Samo klikniecie na 'ZA' nie wystarczy, zeby byc ' policzonym'. Trzeba jeszcze cos tam powypelniac .Chcialam byc pewna, bo jestem przeciw polowaniu na foki, wiec jakos umknello mi, 'za' oznacza za petycja.
Trzeba kliknąć "Popieram - jestem za",(za petycją, przeciw importowi produktów z fok) potem wpisuje się swoje imię, nazwisko, krótki komentarz (jesli ktoś chce) oraz email. Po wypełnieniu pól na maila przychodzi informacja, klikając w odpowiedni link werfyfikuje się swój podpis.

Brzmi może nieco skomplkowanie, ale w istocie jest bardzo proste.
Proste. podpisalam.
Podpisane
[b][size=80]"Ty przed Tobą świat,
za Tobą ja,
a za mna już nikt."[/size][/b]
swoja drogą ciekawe podejście mają niektórzy sygnatariusze. wydawałoby się, ze to łagodni ludzie, tymczasem...:
Cytat:p****ało cie frajerze :/ Co bys zrobila lub zrobil gdyby na twoich oczach w taki sposob zabijali twoje dziecko albo sioste ,matke.
Cytat:takiego który te foki zabija to bym z miłom chęciom ja mu tak z...... ,a co mu taka foka zrobiła,dlatego taka foka nic mu nie zrobiła a on jom zabił to moim zdaniem nie ma powody zeby jego zabic
Cytat:Moja koleżanka powiedziała że tym co to robią powinniśmy zrobić to samo... I ja sie z tym całkowicie zgadzam...To naprawdę straszne...
Cytat:Gdybym moła zrobiłabym to samo tym ludziom co oni robią tym zwierzętom!
Jestem zszokowana po ogladnieciu materialu filmowego z krwawa rzezia tych biednych zwierzatek.Ja osobiscie stanowczo temu zaprzeczam i uwazam ze takie samo cierpienie powinni przezyc ci ludzie ktorzy podjeli sie tego makabrycznego czynu.
Cytat:z wielką przyjemnoscia zabijalabym tych ludzi i ich rodziny...obedzieralabym ich zywcem ze skory...wydlubalabym im oczy i niech sie troche pomeczą..powinni poczuc to samo co czują te bezbronne foki!!!!
Cytat:Nie rozumiemczemu zabija sie zwierzeta ! tas samo moglabym zrtobic takim ludziom ! ciekawe czy byloby imdo smiechu !;/
To tylko przykłady z pierwszej strony, kolejnych nie chcialo mi sie przeglądać. Brawo!
Jaśko napisał(a):To tylko przykłady z pierwszej strony, kolejnych nie chcialo mi sie przeglądać. Brawo!

Zgadzam sie co do poziomu komentarzy. Ja nie komentowalam - bez sensu. Nie zabilabym ani rodzin, ani ich dzieci, ani fok - idiotyczne!
Polowan na foki az tak straszliwie nie potepiam - Ci ludzie musza z czegos zyc, a i jakos reguluje to nature. Potepiam sposob.
Don't kill seals, motherfuckers! (spisane z opisu gg koleżanki Wink )
Elzbieta napisał(a):Polowan na foki az tak straszliwie nie potepiam - Ci ludzie musza z czegos zyc, a i jakos reguluje to nature. Potepiam sposob.
Właśnie.. zresztą wiele zwierząt znajduje się w podobnej sytuacji i to jest smutne... Dlatego może nie tyle powinno się obstwaiać za zakazem ich zabijania, bo to po części sposób zarabiania na życie, a jedynie za "prawidłowym" wykonywania tej pracy..?
A Ty czcij, co żyje radośnie! A Ty szanuj to, co umiera.
Jeszcze jeden komentarz pod petycją:

Nienawidze tych idiotów. Ja wprowadziłe bym odwet za cierpienie tych nałych zwierzątek. Za jedną foczke pięć ciosów tepym norzem np. w żebra. I tak az do całkowitego wykrwawienia. ZABIJAĆ TYCH MORDERCÓW
:zly: :Smile
Internet w końcu trafił pod strzechy.
ta jest ! podpisane.
[img]http://www.challenge-roth.com/img/challengeroth-logo.gif[/img] Unten 10.
Skomplikowana sprawa z tym zabijaniem, już nie wiem, kto kogo i za co... To trochę jak z "Infiltracją" - na samym końcu każdy okazuje się kimś innym, a potem ginie (może właśnie dlatego ginie?).
[b][i][size=75]ukončite prosím výstup a nástup, dveře se zavírají[/b][/i][/size]
Mnie ciekawi tylko jedna sprawa...
Jakbym założyła w HP temat z apelem o podpisywanie się pod "ochroną życia od poczęcia do naturalnej śmierci"... ?
Hmm.. od kogo dostałabym najbardziej po ogonie, żem "niereformowalny ciemnogród", a kto by złożył podpis...?

Ale myślę, że nie będę próbować...
A Ty czcij, co żyje radośnie! A Ty szanuj to, co umiera.
zamocik_23 napisał(a):Jakbym założyła w HP temat z apelem o podpisywanie się pod "ochroną życia od poczęcia do naturalnej śmierci"... ?
Zaloz ankiete - zobaczymy wyniki.