03-24-2007, 11:58 PM
...
Tam - Apokalipsa,
Nieuchronny kres.
Tu - nie grozi nic nam,
Tu - niezmiennie jest...
Nieuchronny kres.
Tu - nie grozi nic nam,
Tu - niezmiennie jest...
O kwestii obywatelstwa czyli Kuba strikes back
|
03-24-2007, 11:58 PM
...
Tam - Apokalipsa,
Nieuchronny kres. Tu - nie grozi nic nam, Tu - niezmiennie jest...
03-25-2007, 12:07 AM
Kuba Mędrzycki napisał(a):Kubo - ten etap już przeszliśmy - bardzo Cię proszę, nie zaczynaj od nowa :'Simon napisał(a):Patrycja Kaczmarska.Czyli kwestia obywatelstwa już wyjaśniona? Pozdrawiam Zeratul
[size=85][i]Znaczyło słowo - słowo, sprawa zaś gardłowa
Kończyła się na gardle - które ma się jedno; Wtedy się wie jak życie w pełni posmakować, A ci, w których krew krąży - przed śmiercią nie bledną.[/i][/size]
03-25-2007, 12:14 AM
...
Tam - Apokalipsa,
03-25-2007, 12:21 AM
I ja też, Kubo! Humor chyba Ci się poprawił, co? To dobrze!
![]() [ Dodano: 25 Marzec 2007, 01:24 ] Tzn, ja też się przyłączam do "nie zaczynaj, pohamuj tę ochotę"... ![]()
"Na ludzką pamięć nie można liczyć. Niestety, również na niepamięć."
03-25-2007, 12:28 AM
...
Tam - Apokalipsa,
03-25-2007, 12:33 AM
Ale, o ile pamiętam, koncentrujemy się na tym, co nas łączy, a nie dzieli? Pamiętasz?
Rozumiem, że możesz, i masz prawo, mieć stosunek do kogoś taki, a nie inny. Tylko - po co to manifestować? To nie prowadzi do niczego. Tak myślę. ![]()
"Na ludzką pamięć nie można liczyć. Niestety, również na niepamięć."
03-25-2007, 12:35 AM
...
Tam - Apokalipsa,
03-25-2007, 11:51 AM
Kuba Mędrzycki napisał(a):Ale to przecież nie ja manifestuję nazwisko. Ja tylko poruszam nurtujący mnie problem, prezentowany na jak najbardziej publicznym forum.Nie bądź szują forumową, panie Kubo. Fajdanie na forum z którym jest się w tak piękny sposób związanym, nie budzi ludzkiej sympatii. Daj się lubić, proszę uprzejmie.
szkoła tańców karaibskich: <!-- w --><a class="postlink" href="http://www.sho.pl">www.sho.pl</a><!-- w -->
03-25-2007, 12:03 PM
rosa napisał(a):Nie bądź szują forumową, panie Kubo. Fajdanie na forum z którym jest się w tak piękny sposób związanym, nie budzi ludzkiej sympatii. Daj się lubić, proszę uprzejmie.Ok, przepraszam. Trochę mnie poniosło. :/ Zwłaszcza, że wracanie do wątków sprzed kilku tygodni, nie ma najmniejszego sensu. Jeszcze raz przepraszam.
Tam - Apokalipsa,
03-25-2007, 12:08 PM
To ja może już zamknę ten temat :]
Pozdrawiam Zeratul
[size=85][i]Znaczyło słowo - słowo, sprawa zaś gardłowa
Kończyła się na gardle - które ma się jedno; Wtedy się wie jak życie w pełni posmakować, A ci, w których krew krąży - przed śmiercią nie bledną.[/i][/size] |
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|