Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
O Lutrze / KN
Coma napisał(a):Krzysztof Nowak
O Krzysztofie można można mówić dużo różnych rzeczy, ale audycje o Jacku z nim są zawsze ciekawe!

Pozdrawiam
Tomek Smile
Odpowiedz
Tomek_Ciesla napisał(a):O Krzysztofie można można mówić dużo różnych rzeczy
Ooo! Co na przykład?
śni inny byt jurajski gad
Odpowiedz
partycja napisał(a):Ooo! Co na przykład?
Że pała wielką niechęcią do Leszka Czajkowskiego Wink
Odpowiedz
Tomek_Ciesla napisał(a):Że pała wielką niechęcią do Leszka Czajkowskiego
Zauważyłem, Tomku, że masz niezwykłą zdolność generowania nietrafnych spostrzeżeń. To jest aż zdumiewające.
Odpowiedz
partycja napisał(a):
Tomek_Ciesla napisał(a):O Krzysztofie=Lutrze(dop. OLI) można można mówić dużo różnych rzeczy
Ooo! Co na przykład?
reformator, heretyk, polityk
Odpowiedz
Luter napisał(a):Zauważyłem, Tomku, że masz niezwykłą zdolność generowania nietrafnych spostrzeżeń
Czy mam przywołac Twoje słowa dot. Leszka z pewnego tematu gdzie zarzuciles mu, że czerpał mściwą satysfakcję z powodu śmierci JK?
Odpowiedz
Mam wrażenie, że tamtą kwestię już wyjaśniliśmy, ale domyślam się, że nie doczytałeś. To może przeczytaj uważnie a potem wrócimy do rozmowy, ok?
Odpowiedz
Luter napisał(a):Mam wrażenie, że tamtą kwestię już wyjaśniliśmy
Nie wiem kogo masz na myśli używając słowa "my". Ponieważ ja z Tobą nic nie wyjaśniałem o ile pamietam.

w każdym razie wracając do tematu czy ktoś będzie to nagrywał?
Odpowiedz
Tomek_Ciesla napisał(a):w każdym razie wracając do tematu czy ktoś będzie to nagrywał?

Tomku, litości!!! :rotfl:

[ Dodano: 20 Marzec 2007, 01:01 ]
pkosela napisał(a):No to ustawione. Miejmy nadzieję, że się nagra...
Tam - Apokalipsa,
Nieuchronny kres.
Tu - nie grozi nic nam,
Tu - niezmiennie jest...
Odpowiedz
Tomek_Ciesla napisał(a):Czy mam przywołac Twoje słowa dot. Leszka z pewnego tematu gdzie zarzuciles mu, że czerpał mściwą satysfakcję z powodu śmierci JK?
Tomku, ale co to ma wspólnego z wyżej wzmiankowaną audycją? Moim skromnym zdaniem nie ma to z nią najmniejszego związku, dlatego też proponuję, żebyś był łaskaw na poruszony przez Ciebie temat wypowiadać się w innym wątku, jeśli naprawdę odczuwasz ku temu tak nieprzepartą potrzebę.
[b][i]
Z wiekiem człowiek myślący widzi, że wszystko jest śmieszne i przestaje się rzeczami przejmować.
[/i][/b]
JK
Odpowiedz
Tomek_Ciesla napisał(a):Czy mam przywołac Twoje słowa dot. Leszka z pewnego tematu gdzie zarzuciles mu, że czerpał mściwą satysfakcję z powodu śmierci JK?
Zaraz zaraz, ale zdaje się, że powyższe słowa Tomek napisał w zupełnie innym wątku. Zwłaszcza, że cytuje Lutra, który w tym wątku w ogóle się nie wypowiadał.
Nie rozumiem jakim cudem to się tu znalazło.
Tam - Apokalipsa,
Nieuchronny kres.
Tu - nie grozi nic nam,
Tu - niezmiennie jest...
Odpowiedz
Kuba Mędrzycki napisał(a):Zaraz zaraz, ale zdaje się, że powyższe słowa Tomek napisał w zupełnie innym wątku. Zwłaszcza, że cytuje Lutra, który w tym wątku w ogóle się nie wypowiadał.
Nie rozumiem jakim cudem to się tu znalazło.
MacB napisał(a):Hmmm - będzie offtop. Gdzie się podział wpis kamila_s, w którym podał mi linki do działającej online jedynki??
Wpis pomiędzy Asią z 20:38, a Kuby z 20:43 ??
Moze sie miejscami zamienily. Przepraszam za kontynuacje OT - na razie i tak przerwa w audycji.
'Niegodne nas – za sprawy błahe
(Drobnych utrapień lichy towar)
Płacić rozpaczą, gniewem, strachem,
Zużywać w kłótniach cenne słowa'
Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości