03-19-2007, 10:58 PM
Coma napisał(a):Krzysztof NowakO Krzysztofie można można mówić dużo różnych rzeczy, ale audycje o Jacku z nim są zawsze ciekawe!
Pozdrawiam
Tomek
O Lutrze / KN
|
03-19-2007, 10:58 PM
Coma napisał(a):Krzysztof NowakO Krzysztofie można można mówić dużo różnych rzeczy, ale audycje o Jacku z nim są zawsze ciekawe! Pozdrawiam Tomek
03-19-2007, 11:12 PM
Tomek_Ciesla napisał(a):O Krzysztofie można można mówić dużo różnych rzeczyOoo! Co na przykład?
śni inny byt jurajski gad
03-19-2007, 11:30 PM
partycja napisał(a):Ooo! Co na przykład?Że pała wielką niechęcią do Leszka Czajkowskiego
03-19-2007, 11:32 PM
Tomek_Ciesla napisał(a):Że pała wielką niechęcią do Leszka CzajkowskiegoZauważyłem, Tomku, że masz niezwykłą zdolność generowania nietrafnych spostrzeżeń. To jest aż zdumiewające.
03-19-2007, 11:36 PM
partycja napisał(a):reformator, heretyk, politykTomek_Ciesla napisał(a):O Krzysztofie=Lutrze(dop. OLI) można można mówić dużo różnych rzeczyOoo! Co na przykład?
03-19-2007, 11:36 PM
Luter napisał(a):Zauważyłem, Tomku, że masz niezwykłą zdolność generowania nietrafnych spostrzeżeńCzy mam przywołac Twoje słowa dot. Leszka z pewnego tematu gdzie zarzuciles mu, że czerpał mściwą satysfakcję z powodu śmierci JK?
03-19-2007, 11:41 PM
Mam wrażenie, że tamtą kwestię już wyjaśniliśmy, ale domyślam się, że nie doczytałeś. To może przeczytaj uważnie a potem wrócimy do rozmowy, ok?
03-19-2007, 11:43 PM
Luter napisał(a):Mam wrażenie, że tamtą kwestię już wyjaśniliśmyNie wiem kogo masz na myśli używając słowa "my". Ponieważ ja z Tobą nic nie wyjaśniałem o ile pamietam. w każdym razie wracając do tematu czy ktoś będzie to nagrywał?
03-20-2007, 12:01 AM
Tomek_Ciesla napisał(a):w każdym razie wracając do tematu czy ktoś będzie to nagrywał? Tomku, litości!!! :rotfl: [ Dodano: 20 Marzec 2007, 01:01 ] pkosela napisał(a):No to ustawione. Miejmy nadzieję, że się nagra...
Tam - Apokalipsa,
Nieuchronny kres. Tu - nie grozi nic nam, Tu - niezmiennie jest...
03-20-2007, 10:11 AM
Tomek_Ciesla napisał(a):Czy mam przywołac Twoje słowa dot. Leszka z pewnego tematu gdzie zarzuciles mu, że czerpał mściwą satysfakcję z powodu śmierci JK?Tomku, ale co to ma wspólnego z wyżej wzmiankowaną audycją? Moim skromnym zdaniem nie ma to z nią najmniejszego związku, dlatego też proponuję, żebyś był łaskaw na poruszony przez Ciebie temat wypowiadać się w innym wątku, jeśli naprawdę odczuwasz ku temu tak nieprzepartą potrzebę.
[b][i]
Z wiekiem człowiek myślący widzi, że wszystko jest śmieszne i przestaje się rzeczami przejmować. [/i][/b] JK
03-20-2007, 11:56 AM
Tomek_Ciesla napisał(a):Czy mam przywołac Twoje słowa dot. Leszka z pewnego tematu gdzie zarzuciles mu, że czerpał mściwą satysfakcję z powodu śmierci JK?Zaraz zaraz, ale zdaje się, że powyższe słowa Tomek napisał w zupełnie innym wątku. Zwłaszcza, że cytuje Lutra, który w tym wątku w ogóle się nie wypowiadał. Nie rozumiem jakim cudem to się tu znalazło.
Tam - Apokalipsa,
Nieuchronny kres. Tu - nie grozi nic nam, Tu - niezmiennie jest...
03-20-2007, 08:11 PM
Kuba Mędrzycki napisał(a):Zaraz zaraz, ale zdaje się, że powyższe słowa Tomek napisał w zupełnie innym wątku. Zwłaszcza, że cytuje Lutra, który w tym wątku w ogóle się nie wypowiadał. MacB napisał(a):Hmmm - będzie offtop. Gdzie się podział wpis kamila_s, w którym podał mi linki do działającej online jedynki??Moze sie miejscami zamienily. Przepraszam za kontynuacje OT - na razie i tak przerwa w audycji.
'Niegodne nas – za sprawy błahe
(Drobnych utrapień lichy towar) Płacić rozpaczą, gniewem, strachem, Zużywać w kłótniach cenne słowa' |
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|