Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
"Tak używano mnie w potrzebie"
Ogłoszenia parafialne Big Grin.

- W "dzisiejszym" Newsweeku ukazał się artykuł Piotra Bratkowskiego pt. "Tak używano mnie w potrzebie", będący niejako osobistymi przemyśleniami autora na temat twórczości Jacka i przesłaniu jego utworów we współczesnej Polsce. Zawiera także osobiste odczucia autora co do piosenek Kaczmarskiego i wzmiankach o współczesnych twórcach próbujących sprostać przesłaniu Mistrza (choćby Habakuk ze swoją płytą "A ty siej").
- W tym samym numerze znalazł się wywiad z Przemysławem Gintrowskim ("Człowiek z cokołu")
- Wraz z czwartkowym "Dziennikiem" ukaże się płyta wraz z kolekcją utworów JK. Cena: 6,99 zł.

Mam nadzieję, że moimi skromnymi informacjami mogłem pomóc tym osobom, które o owych publikacjach do tej pory nie wiedziały Wink.
Odpowiedz
Proponuję zapoznawać się z nowymi tematami przed założeniem własnego. Te informacje już się pojawiły.
[b][i][size=75]ukončite prosím výstup a nástup, dveře se zavírají[/b][/i][/size]
Odpowiedz
gredler napisał(a):Te informacje już się pojawiły.
Gdzie, jeśli można spytać?
Odpowiedz
pojawiła się wylacznie ta o płycie z dziennika. nic więcej...
Odpowiedz
Poważnie? Hm, wobec tego przepraszam za ostry ton. Miałem silne wrażenie, że te informacje znałem wcześniej z forum.
[b][i][size=75]ukončite prosím výstup a nástup, dveře se zavírají[/b][/i][/size]
Odpowiedz
gredler napisał(a):Proponuję zapoznawać się z nowymi tematami przed założeniem własnego.
Proszę się nie obawiać, nie mam zwyczaju powielać ogłoszonych informacji :agent: (wyjątkiem informacja o płytce, jako dodatek do głównego newsa).
gredler napisał(a):Miałem silne wrażenie, że te informacje znałem wcześniej z forum.
No cóż, zdarza się Smile.
Odpowiedz
Naprawdę przepraszam.
Odpowiedz
Przemek a może stąd pamiętasz ?
:rotfl:
Plus Leonardo i Mach
Odpowiedz
No to ja się przyznam, żeby Przemkowi nie było smutno:
jateż Chyba. W każdym razie byłem przekonany, że była tu informacja o "Newsweeku", bo inaczej bym ją przecież zamieścił...
Za duży ten Internet... Wink
[size=85][color=darkgrey][i]Jak jest tylko śmiesznie – może być niewesoło[/i]
Edward Dziewoński[/color][/size]
Odpowiedz
O dzienniku przeniesione tu:
<!-- m --><a class="postlink" href="http://www.kaczmarski.art.pl/forum/viewtopic.php?p=89211#89211">http://www.kaczmarski.art.pl/forum/view ... 9211#89211</a><!-- m -->
Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości