Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
"Ale źródło wciąż bije..."
Nie wiedziałem, w jakim dziale to umieścić więc piszę to tutaj.

Od pewnego czasu próbuję znaleźć śpiewnik Kaczmarskiego - "Ale źródło wciąż bije...". Byłem chyba we wszystkich możliwych księgarniach w Łodzi, przeczesałem też te internetowe - i nic. Zdenerwowałem się, znalazłem nawet strone wydawnictwa Marabut - lecz strona ta nie działa.

Czy to wydawnictwo zapadło się pod ziemie a wszystkie egzemplarze książki są już w rękach kaczmarofilów i czy moje najczerniejsze wizje się spełniły?

;( ;( Wink

A tak wogóle, - pytanie do posiadaczów księgi - wydawnictwo jest rzetelne i warte swojej ceny?
Odpowiedz
Mvzvngv napisał(a):wydawnictwo jest rzetelne i warte swojej ceny?
Oczywiście!!!

Chodzisz też po antykwariatach? Co prawda tylko ten na Piotrkowskiej (po prawej stronie jak się idzie od Placu Wolności, przed tą dużą ulicą :wstyd: ) skupuje tak drogie książki. Ponieważ zawsze, kiedy jestem w Łodzi, zaglądam czy czegoś nie mają, to są nauczeni, że trzeba kupować JK Smile. Mieli też Żródło.

[ Dodano: 19 Marzec 2007, 11:55 ]
O! I jeszcze jest taka jakaś sekciarska księgarnia przed tym antykwariatem, po którejś stronie papierniczego. Oni pierwsi w Łodzi mieli Źródło i dbali o ciągłość dostawy.
Odpowiedz
A czemu miałoby być nierzetelne?
[b][i][size=75]ukončite prosím výstup a nástup, dveře se zavírají[/b][/i][/size]
Odpowiedz
Ooo, dziękuje Edytko za informacje, niedługo ich nawiedzę. Smile

A gredler, temu maiłoby być nierzetelne, że - nie wiem, może żyjesz w wyidealizowanym świecie? - są na tym świecie rzeczy rzetelne, nierzetelne, i kiepskie względem swojej ceny. Nie wiem jak bardziej zrozumiale mógłbym Ci to wytłumaczyć.
Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości