Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Honorowe miejsce Jacka... wsród Żydó
" Jacek Kaczmarski - Icek Berelbaum - (polonofob, dywersant, niegdyś "bard", kpiarz katolicyzmu i polskości; publikował w "Gazecie Wyborczej", tak mówił o swojej rodzinie: Moj dziadek był przed wojna zaangazowanym komunista, po wojnie zas komunistycznym dygnitarzem. (...) Wierzył w dziejowa misje partii itd. Po wojnie znalazł sie wiec w kregach władzy, był ambasadorem w Kambodzy, pełnił jakies dyplomatyczne funkcje w Szwajcarii, potem pracował w ministerstwie oświaty. Z partii wystapił w 1981 roku. Jego zona, czyli moja babcia (...) pochodziła z rodziny żydowskiej, co jak przypuszczam, nie pozostało bez wpływu na zesłanie mojego dziadka do ministerstwa oswiaty po 1968 roku (wywiad pt. Chce konfrontacji, "Tygodnik Solidarnosc" z 4 maja 1990 r.))"

Cytat pochodzi z <!-- m --><a class="postlink" href="http://www.polonica.net/ListaZydow_zmienione-nazwiska.htm">http://www.polonica.net/ListaZydow_zmie ... zwiska.htm</a><!-- m -->

Co o tym sądzicie? Big Grin
Odpowiedz
I to w doborowym towarzystwie.. Nawiasem mówiąc, najbardziej podobają mi się określenia typu : polonofob, dywersant, hucpiarz, czy wreszcie.... piosenkarka żydząca ( w odniesieniu do Justyny Steczkowskiej Smile
...
Odpowiedz
oczywiście że dywersant - w końcu śpiewał "Manewry"
w pierwszej osobie!

Smile)
[i]I pamiętaj - że dana ci pamięć:
Nie kłam sobie - a nikt ci nie skłamie[/i]
Odpowiedz
Tomek_Ciesla napisał(a):Jacek Kaczmarski - Icek Berelbaum
:rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl:

Mają ludzie fantazję Smile)
"Wszyscyśmy z płócien
Rembrandta:
To tylko kwestia
Światła ; "
Odpowiedz
Przemek napisał(a):Mają ludzie fantazję Smile))))
A naczelnego rabina Polski nie ma na tej liście - może on tak naprawdę nie jest Żydem?

BTW tak się zastawiałem, czy gdyby im podesłać takiego jednego, co mimo wszystko jest człowiekiem, to by go dopisali do listy?
Wszak jako "odważni Polacy" mamy prawo udostępniać tajne dane na temat podejrzanych osobników... :]

Pozdrawiam
Zeratul
[size=85][i]Znaczyło słowo - słowo, sprawa zaś gardłowa
Kończyła się na gardle - które ma się jedno;
Wtedy się wie jak życie w pełni posmakować,
A ci, w których krew krąży - przed śmiercią nie bledną.[/i][/size]
Odpowiedz
<!-- m --><a class="postlink" href="http://www.kaczmarski.art.pl/forum/viewtopic.php?p=29464#29464">http://www.kaczmarski.art.pl/forum/view ... 9464#29464</a><!-- m -->
Odpowiedz
Zeratul napisał(a):A naczelnego rabina Polski nie ma na tej liście - może on tak naprawdę nie jest Żydem?
Bo naczelny rabin Polski nie jest Polakiem, tylko Amerykaninem. No i nie ukrywa się pod polskim nazwiskiem.

Dla mnie najlepsze określenie to "Orwellowska świnia". No i żydokatolewica.
Odpowiedz
belza napisał(a):najbardziej podobają mi się określenia typu : (...) piosenkarka żydząca
To mi przypomina, ze Henryk Pająk, pożal sie Boże historyk, badał kiedyś stopień zażydzenia partii politycznych, czyli ilość w danej partii semitów na ogólną liczbę jej sejmitów, czyli posłów (co sie zresztą nie trzyma za bardzo kupy, bo Żyd i Semita to nie to samo).
[color=maroon][size=84][b]Krokiem adekwatnym do rozwoju zdarzeń
Idę przed siebie i marzę:)[/b][/color][/size]
Odpowiedz
Kurcze... ja też się chce zaciągnąć na listę... ktoś robi zapisy, czy to według stołka leci? Bo być na jednym szczeblu z Kayah, Prokopem, Wałęsą, a nawet z JK, to już coś... Nawet nasze polityczne ptaszyny zajęły już miejsca...
Ja też !! Ja też !! Ja też !!
:rotfl: :rotfl: :rotfl:

Ciekawe, komu się tak w domku nudzi, że takie bzdury wypisuje Big Grin Pomysł klawy- trzeba przyznać, że żart się udał Wink Ciekawe, kto pierwszy zacznie przeglądać kody DNA w poszukiwaniu neonazistowakich, zamaskowanych potomków Hitlera... :rotfl: :rotfl: Chyba nawet wiem, kto będzie zasiadał w loży uprzywilejowanych :rotfl: :rotfl:
A Ty czcij, co żyje radośnie! A Ty szanuj to, co umiera.
Odpowiedz
fajna rzecz:

Bolesław Bierut - Rotenschwanz
Władysław Frasyniuk - Rotenschwanz
Ezdra Podlaski - Rotenschwanz
Kazimierz Pomian - Furman lub Rotenschwanz
Kiedy idę,to idę.Jeśli przyjdzie mi walczyć,jeden dzień nie będzie lepszy od drugiego,by umrzeć.Bo nie żyję ani w przeszłości,ani w przyszłości.Istnieje tylko dzisiaj i nie obchodzi mnie nic więcej
Odpowiedz
zamocik_23 napisał(a):Pomysł klawy- trzeba przyznać, że żart się udał
Ale czyj żart?? Bo ja jakoś nie odbieram tej listy jako żartu...przynajmniej w zamierzeniu jej twórców Wink
...
Odpowiedz
" Jacek Kuroń - Icek Kordblum - (wróg #1 Polskości, Narodu Polskiego i Wolnego i Niepodleglego Państwa Polskiego, polonofob, dywersant, marksista, trockista, fanatyczny komunista, stalinowiec, alkoholik, świnia Orwell'owska, lider “czerwonego harcerstwa”, tzw. walterowców, zniszczył polskie harcerstwo, bez reszty angażował się w rozgrywkę frakcji partyjnych “Chamów” i “Żydów” po stronie frakcji żydowskiej ["puławian"]; członek-założyciel KOR - żydokomuna [KOR powstał z najbardziej antypolskich struktur partyjnych: WKP(b), KPZU, KPU(b), KPB(b), KPF, KPD(Niemiec), MOPRu.]; ; odznaczony Orderem Orła Białego przez rząd żydokomunistyczny)"

*Podkreślenie moje Wink

Ciekawe Tongue Jak można bć trockistą i stlinowcem naraz? Wink
Odpowiedz
Tomek_Ciesla napisał(a):Ciekawe Jak można bć trockistą i stlinowcem naraz?
Jakbym nie wiedziała, że Żyd, to powiedziałabym, że Polak potrafi Big Grin
...
Odpowiedz
Cytat:Bolesław Bierut - Rotenschwanz
Władysław Frasyniuk - Rotenschwanz
Ezdra Podlaski - Rotenschwanz
Kazimierz Pomian - Furman lub Rotenschwanz
Z tego co pamiętam Rotenschwanz po Polsku będzie mniej więcej znaczyło "czerwony ch..j" Smile))
"Wszyscyśmy z płócien
Rembrandta:
To tylko kwestia
Światła ; "
Odpowiedz
Ja się tylko zastanawiam... kto według tego jest czystym Polakiem..? Wink
Jak tak dalej pójdzie, to znajdziemy tam wkrótce nazwisko Wojtyły... Wszak:
belza napisał(a):Polak potrafi
Big Grin
Odpowiedz
Cytat:Poniatowscy - (książęcy ród Poniatowskich)
O, proszę - też Żydzi.
"Pieśń człowieka doskonali,
Człowiek znika, pieśń nie ginie.
Tak śmiertelnik sięga szczytów
I w tym tkwi realizm mitu."
Odpowiedz
Tomek_Ciesla napisał(a):" Jacek Kuroń - Icek Kordblum - (wróg #1 Polskości, Narodu Polskiego i Wolnego i Niepodleglego Państwa Polskiego, polonofob, ...)
Tam status wróg #1 Polskości, Narodu Polskiego i Wolnego i Niepodleglego Państwa Polskiego ma kilkanaście czy też kilkadziesiąt osób Wink. Pojemna ta pierwsza lokata.
Odpowiedz
DuchX napisał(a):Pojemna ta pierwsza lokata.
Do minet bank i po sprawie Wink zresztą też żydowski Wink

" Jerzy Giedroyć - (polonofob, dywersant, lewicowiec; Urodził się w Mińsku na Białorusi; Dzieciństwo spędził w Rosji; do Polski jego rodzina przeprowadziła się niedługo przed Rewolucją Październikową; słowa Jerzego Giedroycia: "Polacy - to okropny naród"; przyjaciel i wspomożyciel wielu polonofobów, komuchów i lewaków pochodzenia żydowskiego [Zdzisław Najder, Czesław Miłosz, Witold Gombrowicz, ...] Do końca życia mieszkał we Francji. Nie chciał wracać do Polski. Zabronił też sprowadzenia swoich zwłok do Polski.)"

Chciałbym być takim "dywersantem" jak Gombrowicz, Miłosz czy sam Giedroyć Wink

[ Dodano: 11 Marzec 2007, 22:48 ]
Hanna Gronkiewicz-Waltz - Hajka Grundbaum - (wróg #1 Polskości, Narodu Polskiego i Wolnego i Niepodleglego Państwa Polskiego, polonofob, dywersant, mason, globalista, świnia Orwell'owska, agent światowej żydofinansjery)
Odpowiedz
Cytat:Hanna Gronkiewicz-Waltz - Hajka Grundbaum - (wróg #1 Polskości, Narodu Polskiego i Wolnego i Niepodleglego Państwa Polskiego, polonofob, dywersant, mason, globalista, świnia Orwell'owska, agent światowej żydofinansjery)
to mi się podoba Smile)
"Wszyscyśmy z płócien
Rembrandta:
To tylko kwestia
Światła ; "
Odpowiedz
Dobra, to ja się przyznam (zdejudaizuję sie publicznie):

Paweł Konopacki - Mosze Kohnblum - ( kaczarofob, dywersant, alkoholik, schizofrenik z manią przesladowczą, bez reszty zaangazowany w zwalczanie tzw. Prawych, że Aż Łyso, których opluwa epitetami w rodzaju "kaczmarofilski beton" ). Urodzony w żydowskiej dzielnicy Łodzi - żyje na garnuszku mamusi. Przez lata pielęgnował swój kompleks Kaczmarskiego, by ostatecznie dać upust antykaczmarowym emocjom i szkodzić na każdym kroku sprawie JK.
Działa też na szkodę spadkobierców Kaczmarskiego, regularnie nie płacąc ZAiKS. Za w ten sposób "zebrane" pieniądze, kupił na Rynku Bałuckim (dawna żydowska dzielnica robotniczej Łodzi) dyplom magistra nauk hujmanistycznych - sam bowiem nie potrafił dokończyć pracy magisterskiej na temat swoich żydowskich braci.

Ostentacyjnie demonstruje swoją przynależność do antykaczmarofilskiej organizacji TŁCh. Razem ze swoimi współpracownikami, Tomaszem Susmędem (właść: Izaak Chojnowski) i Witoldem Łuczyńskim (właść: Szmul Lozerkranz) szydzą z twórczości Mistrza. W świetle niegasnącej gwiazdy Mistrza próbują pokazywać swoje fałszywe oblicza.
[b][color=#000080]Warszawskie bubki, żygolaki
Z szajka wytwornych pind na kupę,
I ty, co mieszkasz dziś w pałacu,
A srać chodziłeś pod chałupę,
Ty, wypasiony na Ikacu -
całujcie mnie wszyscy w dupę.[/color][/b]
Odpowiedz
Pawle.. wiedziałam... wiedziałam to od chwili, kiedy przeczytałam Twój pierwszy post.. Tego nie dało się dłużej ukrywać! Ale jak mogłęś trzymać to tak długo??!! Jak mogłeś ??!! Piwo za szczere chęci, ale nie masz tu już czego szukać!!!! Żegnaj...
Odpowiedz
Paweł Konopacki napisał(a):Dobra, to ja się przyznam (zdejudaizuję sie publicznie):
Skontaktuj się z Łysiakiem Wink będzie nowy Tom księgi prawdy Wink
Odpowiedz
Tomek_Ciesla napisał(a):Skontaktuj się z Łysiakiem
Niestety, wyrzuciłem jego numer z Gadu-Gadu
Ty, wypasiony na Ikacu -
Odpowiedz
zamocik_23 napisał(a):Pawle.. wiedziałam... wiedziałam to od chwili, kiedy przeczytałam Twój pierwszy post.. Tego nie dało się dłużej ukrywać! Ale jak mogłęś trzymać to tak długo??!!
Jak to ukrywac?? My o wszystkim wiedzieliśmy, to rzekome przyznanie się to kolejny podstęp. Kolega Mosze coś knuje, to pewne!
"Wszyscyśmy z płócien
Rembrandta:
To tylko kwestia
Światła ; "
Odpowiedz
Przemek napisał(a):My o wszystkim wiedzieliśmy
Właśnie! O mej osobie ci co chcieli to wiedzieli
Przemek napisał(a):Mosze coś knuje, to pewne!
Oczywiście!
Autodejudaizujący publiczny wpis na Forum ma na celu jedno: wpisanie się na tą samą listę, na którą wpisano Jacka Kaczmarskiego. W ten fałszywy i pokrętny sposób Mosze chce stanąć w jednym szeregu z Mistrzem.
Ty, wypasiony na Ikacu -
Odpowiedz
Tomek_Ciesla napisał(a):" Jacek Kaczmarski - Icek Berelbaum - (polonofob, dywersant, niegdyś "bard", kpiarz katolicyzmu i polskości;
Cóż Pawle, możesz się natrząsać, ale nawet i tu na forum są osoby, które uważają podobnie jak autor zacytowanych przeze mnie słów. Smile
Tam - Apokalipsa,
Nieuchronny kres.
Tu - nie grozi nic nam,
Tu - niezmiennie jest...
Odpowiedz
Paweł Konopacki napisał(a):W ten fałszywy i pokrętny sposób Mosze chce stanąć w jednym szeregu z Mistrzem.
To trzeba bylo sie ze mna skontaktowac - dalabym Ci rekomendacje.
'Niegodne nas – za sprawy błahe
(Drobnych utrapień lichy towar)
Płacić rozpaczą, gniewem, strachem,
Zużywać w kłótniach cenne słowa'
Odpowiedz
Paweł Konopacki napisał(a):Autodejudaizujący publiczny wpis na Forum ma na celu jedno: wpisanie się na tą samą listę, na którą wpisano Jacka Kaczmarskiego. W ten fałszywy i pokrętny sposób Mosze chce stanąć w jednym szeregu z Mistrzem.
Nie uda Ci się ta cwana sztuczka. Chocbyś miał pismo od naczelnego rabina Izraela dokumentujące pochodzenie, to nie zostaniesz uznany za Żyda. Nie z nami takie numeryTonguePP
"Wszyscyśmy z płócien
Rembrandta:
To tylko kwestia
Światła ; "
Odpowiedz
Przemek napisał(a):Kolega Mosze coś knuje, to pewne!
kurcze... tylko co.. ?!
Ja proponuję zwołać Wielką Radę Czyścicieli Forum Z Osobników Moszopodobnych! Żeby się na przyszłosć zabezpieczyć.
Robimy listę!
Odpowiedz
zamocik_23 napisał(a):
Przemek napisał(a):Kolega Mosze coś knuje, to pewne!
kurcze... tylko co.. ?!
Jak to o co?? Służę cytatem z listy przebogatej: "Ponad 800 lat zażydzania Polski, ...to Polski najgroźniejsza i najcięższa choroba, nieszczęście, gangrena, rak złośliwy i przekleństwo,,"

Celem Żyda każdego jest ZAŻYDZANIE Big Grin
...
Odpowiedz