Liczba postów: 1,572
Liczba wątków: 54
Reputacja:
0
" Jacek Kaczmarski - Icek Berelbaum - (polonofob, dywersant, niegdyś "bard", kpiarz katolicyzmu i polskości; publikował w "Gazecie Wyborczej", tak mówił o swojej rodzinie: Moj dziadek był przed wojna zaangazowanym komunista, po wojnie zas komunistycznym dygnitarzem. (...) Wierzył w dziejowa misje partii itd. Po wojnie znalazł sie wiec w kregach władzy, był ambasadorem w Kambodzy, pełnił jakies dyplomatyczne funkcje w Szwajcarii, potem pracował w ministerstwie oświaty. Z partii wystapił w 1981 roku. Jego zona, czyli moja babcia (...) pochodziła z rodziny żydowskiej, co jak przypuszczam, nie pozostało bez wpływu na zesłanie mojego dziadka do ministerstwa oswiaty po 1968 roku (wywiad pt. Chce konfrontacji, "Tygodnik Solidarnosc" z 4 maja 1990 r.))"
Cytat pochodzi z <!-- m --><a class="postlink" href="http://www.polonica.net/ListaZydow_zmienione-nazwiska.htm">http://www.polonica.net/ListaZydow_zmie ... zwiska.htm</a><!-- m -->
Co o tym sądzicie?
Liczba postów: 92
Liczba wątków: 4
Reputacja:
0
I to w doborowym towarzystwie.. Nawiasem mówiąc, najbardziej podobają mi się określenia typu : polonofob, dywersant, hucpiarz, czy wreszcie.... piosenkarka żydząca ( w odniesieniu do Justyny Steczkowskiej
...
Liczba postów: 150
Liczba wątków: 5
Reputacja:
0
oczywiście że dywersant - w końcu śpiewał "Manewry"
w pierwszej osobie!
 )
[i]I pamiętaj - że dana ci pamięć:
Nie kłam sobie - a nikt ci nie skłamie[/i]
Liczba postów: 7,682
Liczba wątków: 130
Reputacja:
1
Tomek_Ciesla napisał(a):Jacek Kaczmarski - Icek Berelbaum :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl:
Mają ludzie fantazję  )
"Wszyscyśmy z płócien
Rembrandta:
To tylko kwestia
Światła ; "
Liczba postów: 5,624
Liczba wątków: 166
Reputacja:
0
Przemek napisał(a):Mają ludzie fantazję )))) A naczelnego rabina Polski nie ma na tej liście - może on tak naprawdę nie jest Żydem?
BTW tak się zastawiałem, czy gdyby im podesłać takiego jednego, co mimo wszystko jest człowiekiem, to by go dopisali do listy?
Wszak jako "odważni Polacy" mamy prawo udostępniać tajne dane na temat podejrzanych osobników... :]
Pozdrawiam
Zeratul
[size=85][i]Znaczyło słowo - słowo, sprawa zaś gardłowa
Kończyła się na gardle - które ma się jedno;
Wtedy się wie jak życie w pełni posmakować,
A ci, w których krew krąży - przed śmiercią nie bledną.[/i][/size]
Liczba postów: 4,800
Liczba wątków: 90
Reputacja:
0
<!-- m --><a class="postlink" href="http://www.kaczmarski.art.pl/forum/viewtopic.php?p=29464#29464">http://www.kaczmarski.art.pl/forum/view ... 9464#29464</a><!-- m -->
Liczba postów: 276
Liczba wątków: 12
Reputacja:
0
Zeratul napisał(a):A naczelnego rabina Polski nie ma na tej liście - może on tak naprawdę nie jest Żydem? Bo naczelny rabin Polski nie jest Polakiem, tylko Amerykaninem. No i nie ukrywa się pod polskim nazwiskiem.
Dla mnie najlepsze określenie to "Orwellowska świnia". No i żydokatolewica.
Liczba postów: 881
Liczba wątków: 26
Reputacja:
0
belza napisał(a):najbardziej podobają mi się określenia typu : (...) piosenkarka żydząca To mi przypomina, ze Henryk Pająk, pożal sie Boże historyk, badał kiedyś stopień zażydzenia partii politycznych, czyli ilość w danej partii semitów na ogólną liczbę jej sejmitów, czyli posłów (co sie zresztą nie trzyma za bardzo kupy, bo Żyd i Semita to nie to samo).
[color=maroon][size=84][b]Krokiem adekwatnym do rozwoju zdarzeń
Idę przed siebie i marzę:)[/b][/color][/size]
Liczba postów: 1,334
Liczba wątków: 30
Reputacja:
0
Kurcze... ja też się chce zaciągnąć na listę... ktoś robi zapisy, czy to według stołka leci? Bo być na jednym szczeblu z Kayah, Prokopem, Wałęsą, a nawet z JK, to już coś... Nawet nasze polityczne ptaszyny zajęły już miejsca...
Ja też !! Ja też !! Ja też !!
:rotfl: :rotfl: :rotfl:
Ciekawe, komu się tak w domku nudzi, że takie bzdury wypisuje  Pomysł klawy- trzeba przyznać, że żart się udał  Ciekawe, kto pierwszy zacznie przeglądać kody DNA w poszukiwaniu neonazistowakich, zamaskowanych potomków Hitlera... :rotfl: :rotfl: Chyba nawet wiem, kto będzie zasiadał w loży uprzywilejowanych :rotfl: :rotfl:
A Ty czcij, co żyje radośnie! A Ty szanuj to, co umiera.
Liczba postów: 475
Liczba wątków: 38
Reputacja:
0
fajna rzecz:
Bolesław Bierut - Rotenschwanz
Władysław Frasyniuk - Rotenschwanz
Ezdra Podlaski - Rotenschwanz
Kazimierz Pomian - Furman lub Rotenschwanz
Kiedy idę,to idę.Jeśli przyjdzie mi walczyć,jeden dzień nie będzie lepszy od drugiego,by umrzeć.Bo nie żyję ani w przeszłości,ani w przyszłości.Istnieje tylko dzisiaj i nie obchodzi mnie nic więcej
Reputacja:
0
zamocik_23 napisał(a):Pomysł klawy- trzeba przyznać, że żart się udał Ale czyj żart?? Bo ja jakoś nie odbieram tej listy jako żartu...przynajmniej w zamierzeniu jej twórców
...
Reputacja:
0
" Jacek Kuroń - Icek Kordblum - (wróg #1 Polskości, Narodu Polskiego i Wolnego i Niepodleglego Państwa Polskiego, polonofob, dywersant, marksista, trockista, fanatyczny komunista, stalinowiec, alkoholik, świnia Orwell'owska, lider “czerwonego harcerstwa”, tzw. walterowców, zniszczył polskie harcerstwo, bez reszty angażował się w rozgrywkę frakcji partyjnych “Chamów” i “Żydów” po stronie frakcji żydowskiej ["puławian"]; członek-założyciel KOR - żydokomuna [KOR powstał z najbardziej antypolskich struktur partyjnych: WKP(b), KPZU, KPU(b), KPB(b), KPF, KPD(Niemiec), MOPRu.]; ; odznaczony Orderem Orła Białego przez rząd żydokomunistyczny)"
*Podkreślenie moje
Ciekawe  Jak można bć trockistą i stlinowcem naraz?
Reputacja:
0
Tomek_Ciesla napisał(a):Ciekawe Jak można bć trockistą i stlinowcem naraz? Jakbym nie wiedziała, że Żyd, to powiedziałabym, że Polak potrafi
...
Reputacja:
1
Cytat:Bolesław Bierut - Rotenschwanz
Władysław Frasyniuk - Rotenschwanz
Ezdra Podlaski - Rotenschwanz
Kazimierz Pomian - Furman lub Rotenschwanz
Z tego co pamiętam Rotenschwanz po Polsku będzie mniej więcej znaczyło "czerwony ch..j"  ))
"Wszyscyśmy z płócien
Rembrandta:
To tylko kwestia
Światła ; "
Reputacja:
0
Ja się tylko zastanawiam... kto według tego jest czystym Polakiem..?
Jak tak dalej pójdzie, to znajdziemy tam wkrótce nazwisko Wojtyły... Wszak:
belza napisał(a):Polak potrafi
Liczba postów: 319
Liczba wątków: 5
Reputacja:
0
Cytat:Poniatowscy - (książęcy ród Poniatowskich)
O, proszę - też Żydzi.
"Pieśń człowieka doskonali,
Człowiek znika, pieśń nie ginie.
Tak śmiertelnik sięga szczytów
I w tym tkwi realizm mitu."
Liczba postów: 954
Liczba wątków: 42
Reputacja:
0
Tomek_Ciesla napisał(a):" Jacek Kuroń - Icek Kordblum - (wróg #1 Polskości, Narodu Polskiego i Wolnego i Niepodleglego Państwa Polskiego, polonofob, ...) Tam status wróg #1 Polskości, Narodu Polskiego i Wolnego i Niepodleglego Państwa Polskiego ma kilkanaście czy też kilkadziesiąt osób  . Pojemna ta pierwsza lokata.
Reputacja:
0
DuchX napisał(a):Pojemna ta pierwsza lokata. Do minet bank i po sprawie  zresztą też żydowski
" Jerzy Giedroyć - (polonofob, dywersant, lewicowiec; Urodził się w Mińsku na Białorusi; Dzieciństwo spędził w Rosji; do Polski jego rodzina przeprowadziła się niedługo przed Rewolucją Październikową; słowa Jerzego Giedroycia: "Polacy - to okropny naród"; przyjaciel i wspomożyciel wielu polonofobów, komuchów i lewaków pochodzenia żydowskiego [Zdzisław Najder, Czesław Miłosz, Witold Gombrowicz, ...] Do końca życia mieszkał we Francji. Nie chciał wracać do Polski. Zabronił też sprowadzenia swoich zwłok do Polski.)"
Chciałbym być takim "dywersantem" jak Gombrowicz, Miłosz czy sam Giedroyć
[ Dodano: 11 Marzec 2007, 22:48 ]
Hanna Gronkiewicz-Waltz - Hajka Grundbaum - (wróg #1 Polskości, Narodu Polskiego i Wolnego i Niepodleglego Państwa Polskiego, polonofob, dywersant, mason, globalista, świnia Orwell'owska, agent światowej żydofinansjery)
Reputacja:
1
Cytat:Hanna Gronkiewicz-Waltz - Hajka Grundbaum - (wróg #1 Polskości, Narodu Polskiego i Wolnego i Niepodleglego Państwa Polskiego, polonofob, dywersant, mason, globalista, świnia Orwell'owska, agent światowej żydofinansjery)
to mi się podoba  )
"Wszyscyśmy z płócien
Rembrandta:
To tylko kwestia
Światła ; "
Liczba postów: 6,575
Liczba wątków: 60
Reputacja:
0
Dobra, to ja się przyznam (zdejudaizuję sie publicznie):
Paweł Konopacki - Mosze Kohnblum - ( kaczarofob, dywersant, alkoholik, schizofrenik z manią przesladowczą, bez reszty zaangazowany w zwalczanie tzw. Prawych, że Aż Łyso, których opluwa epitetami w rodzaju "kaczmarofilski beton" ). Urodzony w żydowskiej dzielnicy Łodzi - żyje na garnuszku mamusi. Przez lata pielęgnował swój kompleks Kaczmarskiego, by ostatecznie dać upust antykaczmarowym emocjom i szkodzić na każdym kroku sprawie JK.
Działa też na szkodę spadkobierców Kaczmarskiego, regularnie nie płacąc ZAiKS. Za w ten sposób "zebrane" pieniądze, kupił na Rynku Bałuckim (dawna żydowska dzielnica robotniczej Łodzi) dyplom magistra nauk hujmanistycznych - sam bowiem nie potrafił dokończyć pracy magisterskiej na temat swoich żydowskich braci.
Ostentacyjnie demonstruje swoją przynależność do antykaczmarofilskiej organizacji TŁCh. Razem ze swoimi współpracownikami, Tomaszem Susmędem (właść: Izaak Chojnowski) i Witoldem Łuczyńskim (właść: Szmul Lozerkranz) szydzą z twórczości Mistrza. W świetle niegasnącej gwiazdy Mistrza próbują pokazywać swoje fałszywe oblicza.
[b][color=#000080]Warszawskie bubki, żygolaki
Z szajka wytwornych pind na kupę,
I ty, co mieszkasz dziś w pałacu,
A srać chodziłeś pod chałupę,
Ty, wypasiony na Ikacu -
całujcie mnie wszyscy w dupę.[/color][/b]
Reputacja:
0
Pawle.. wiedziałam... wiedziałam to od chwili, kiedy przeczytałam Twój pierwszy post.. Tego nie dało się dłużej ukrywać! Ale jak mogłęś trzymać to tak długo??!! Jak mogłeś ??!! Piwo za szczere chęci, ale nie masz tu już czego szukać!!!! Żegnaj...
Reputacja:
0
Paweł Konopacki napisał(a):Dobra, to ja się przyznam (zdejudaizuję sie publicznie): Skontaktuj się z Łysiakiem  będzie nowy Tom księgi prawdy
Reputacja:
0
Tomek_Ciesla napisał(a):Skontaktuj się z Łysiakiem Niestety, wyrzuciłem jego numer z Gadu-Gadu
Ty, wypasiony na Ikacu -
Reputacja:
1
zamocik_23 napisał(a):Pawle.. wiedziałam... wiedziałam to od chwili, kiedy przeczytałam Twój pierwszy post.. Tego nie dało się dłużej ukrywać! Ale jak mogłęś trzymać to tak długo??!! Jak to ukrywac?? My o wszystkim wiedzieliśmy, to rzekome przyznanie się to kolejny podstęp. Kolega Mosze coś knuje, to pewne!
"Wszyscyśmy z płócien
Rembrandta:
To tylko kwestia
Światła ; "
Reputacja:
0
Przemek napisał(a):My o wszystkim wiedzieliśmy Właśnie! O mej osobie ci co chcieli to wiedzieli
Przemek napisał(a):Mosze coś knuje, to pewne! Oczywiście!
Autodejudaizujący publiczny wpis na Forum ma na celu jedno: wpisanie się na tą samą listę, na którą wpisano Jacka Kaczmarskiego. W ten fałszywy i pokrętny sposób Mosze chce stanąć w jednym szeregu z Mistrzem.
Ty, wypasiony na Ikacu -
Liczba postów: 6,588
Liczba wątków: 189
Reputacja:
1
Tomek_Ciesla napisał(a):" Jacek Kaczmarski - Icek Berelbaum - (polonofob, dywersant, niegdyś "bard", kpiarz katolicyzmu i polskości; Cóż Pawle, możesz się natrząsać, ale nawet i tu na forum są osoby, które uważają podobnie jak autor zacytowanych przeze mnie słów.
Tam - Apokalipsa,
Nieuchronny kres.
Tu - nie grozi nic nam,
Tu - niezmiennie jest...
Liczba postów: 4,151
Liczba wątków: 85
Reputacja:
0
Paweł Konopacki napisał(a):W ten fałszywy i pokrętny sposób Mosze chce stanąć w jednym szeregu z Mistrzem. To trzeba bylo sie ze mna skontaktowac - dalabym Ci rekomendacje.
'Niegodne nas – za sprawy błahe
(Drobnych utrapień lichy towar)
Płacić rozpaczą, gniewem, strachem,
Zużywać w kłótniach cenne słowa'
Reputacja:
1
Paweł Konopacki napisał(a):Autodejudaizujący publiczny wpis na Forum ma na celu jedno: wpisanie się na tą samą listę, na którą wpisano Jacka Kaczmarskiego. W ten fałszywy i pokrętny sposób Mosze chce stanąć w jednym szeregu z Mistrzem. Nie uda Ci się ta cwana sztuczka. Chocbyś miał pismo od naczelnego rabina Izraela dokumentujące pochodzenie, to nie zostaniesz uznany za Żyda. Nie z nami takie numery  PP
"Wszyscyśmy z płócien
Rembrandta:
To tylko kwestia
Światła ; "
Reputacja:
0
Przemek napisał(a):Kolega Mosze coś knuje, to pewne! kurcze... tylko co.. ?!
Ja proponuję zwołać Wielką Radę Czyścicieli Forum Z Osobników Moszopodobnych! Żeby się na przyszłosć zabezpieczyć.
Robimy listę!
Reputacja:
0
zamocik_23 napisał(a):Przemek napisał(a):Kolega Mosze coś knuje, to pewne! kurcze... tylko co.. ?! Jak to o co?? Służę cytatem z listy przebogatej: "Ponad 800 lat zażydzania Polski, ...to Polski najgroźniejsza i najcięższa choroba, nieszczęście, gangrena, rak złośliwy i przekleństwo,,"
Celem Żyda każdego jest ZAŻYDZANIE
...
|