03-06-2007, 09:29 PM
a ja mam ksero po 33 (!) gr za stronę w szkole

prezentacja POWOłAł MNIE PAN NA BUNT
|
03-06-2007, 09:29 PM
a ja mam ksero po 33 (!) gr za stronę w szkole
![]()
03-06-2007, 09:32 PM
Tomek_Ciesla napisał(a):a ja mam ksero po 33 (!) gr za stronę w szkolephi! nie myśl że jestes najlepszy :rotfl:
03-06-2007, 09:35 PM
ja raczej zlorzecze mojej "ukochanej" Pani Dyrektor
![]()
03-07-2007, 08:08 AM
U nas było po 25gr w tamtym roku... Dziś nie dość, że ten złom co rusz się zacina lub po prostu źle odbija, to podwyższyli stawkę do 30gr!!! Skandal!!!
A Ty czcij, co żyje radośnie! A Ty szanuj to, co umiera.
03-07-2007, 08:56 AM
ja_juska napisał(a):Witam mam do sprzedania pracę z polskiego "Powołał mnie Pan na bunt- portrety niepokornych w literaturze" praca jest napisana na 18stron( w tym jest konspekt i bibliografia) i dostałam z niej 19pkta ja chyba jestem zainteresowany...Moja praca była słaba, to dam siostrze czyjąść pracę. Cóż 19/20pkt to musi być dobra praca, nie wiem z czego się tak śmiejecie... Tylko czy dostanę gwarancję, że praca sprzedana została tylko mnie...bo jak ktoś w tej samej placówce oświatowej kupi tą samą pracę to będzie kicha...
03-07-2007, 02:50 PM
OLI napisał(a):a ja chyba jestem zainteresowanyJa sie nie smieje. Dla mnie to oszustwo i mimo, ze uznalam wczesniej, ze emtka starczy - widocznie sie mylilam. Co innego, jesli dostanie sie pomoc w napisaniu pracy, co innego kupic cudza. Na prawde nie widzicie w tym nic zlego?
'Niegodne nas – za sprawy błahe
(Drobnych utrapień lichy towar) Płacić rozpaczą, gniewem, strachem, Zużywać w kłótniach cenne słowa'
03-07-2007, 05:01 PM
Elzbieto, OLI chyba ironizował.
03-07-2007, 06:09 PM
Zbigniew napisał(a):Elzbieto, OLI chyba ironizował.Mam nadzieje...
(Drobnych utrapień lichy towar) Płacić rozpaczą, gniewem, strachem, Zużywać w kłótniach cenne słowa'
03-07-2007, 08:00 PM
Ale dlaczego. Nie każdy ma "lotność" i możliwość wypowiadania się. Nie każdemu się chce.
A ile osób korzystało z tzw. "gotowców". Tutaj tylko idealiści wypowiadają się za darmo. A gdyby ktoś chciał napisać pracę, to materiałów było by aż nadto. Trzeba tylko przez nie przebrnąć i usestymatyzować. Nie każdy ma na to czas... I wypowiedź Oli'ego jest jak najbardziej na miejscu. Czy warto się męczyć i myśleć za te 30 zł? A tu efekt murowany!
"Na ludzką pamięć nie można liczyć. Niestety, również na niepamięć."
03-07-2007, 08:06 PM
gosiafar napisał(a):Ale dlaczego. Nie każdy ma "lotność" i możliwość wypowiadania się. Nie każdemu się chce.:o Rozumiem, że kupowanie pracy maturalnej daje się sprowadzić do probelmu tego, że nie każdemu się chce, nie każdy umie, nie dla każdego to jest proste... Ale kto powiedział, że to ma byc proste! Jak ktoś chce mieć średnie wykształcenie, to niech się męczy. A jak nie chce się męczyć, to są tematy niemęczące. Niech napisze na przykład o języku młodzieży. A nie o jakimś Jacku, co to nie dość, że pisał o jakichś dziwnych murach, to jeszcze się okazuje, że inne trudne rzeczy napisał. O jakichś wilkach, kwestiach, różnych ja... Biedny maturzysta.
[b][size=85]Dziś gra się słońcem football-match ogromny!
Bóg strzela gole - po ludzku, wspaniale! Dziś skok na ziemię z nieba karkołomny, Cesarskie cięcie i salto mortale![/size][/b]
03-07-2007, 08:08 PM
ta oferta to wyrazny dowod na sukces pedagogiczny profesora belki-wprowadzona przez niego przedsiebiorczosc zaczyna przynosic efekty
![]() pozdrawiam ps. gratis przyklad prawdziwej przedsiebiorczosci: belka jak wiadomo nei tylko wprowadzil nowy przedmiot ale rowniez napisal do niego (jedyny wowczas)podrecznik-w efekcie jego ksiazke musieli wtedy kupic wszyscy uczniowie 3 (chyba) klas liceum w polsce !! z dosc duzym prawdopodobienstwem mozna zalozyc ze jako autor belka otrzymywal 10 procent od zysku-pewnie kolo 1 zl za sztuke-pytanie ile belka zarobil na swojej reformie edukacji ?? ![]() ![]()
"W tym bajorze, co z naszych czasów pozostanie
Lękam się, że po władzę sięgną chrześcijanie..."
03-07-2007, 08:26 PM
gosiafar napisał(a):A tu efekt murowany!Jak Mury...Jacek Kaczmarski, materialy budowlane - to z netu
03-10-2007, 02:11 PM
Nowhere Woman napisał(a):Może widzę w poście Gosiafar to, co chcę zobaczyć, ale w mojej opinii jej wypowiedź była zabarwiona lekką nutką ironiigosiafar napisał(a):Ale dlaczego. Nie każdy ma "lotność" i możliwość wypowiadania się. Nie każdemu się chce.:o Rozumiem, że kupowanie pracy maturalnej daje się sprowadzić do probelmu tego, że nie każdemu się chce, nie każdy umie, nie dla każdego to jest proste... ![]()
03-10-2007, 08:03 PM
Filip mi kiedyś napisał, że ironii to ja nie wyczuwam...
![]()
[b][size=85]Dziś gra się słońcem football-match ogromny!
Bóg strzela gole - po ludzku, wspaniale! Dziś skok na ziemię z nieba karkołomny, Cesarskie cięcie i salto mortale![/size][/b]
03-11-2007, 10:15 AM
Trzeba być niezłym idiotą, żeby wystawić coś takiego na forum! Dlaczego? Bo, termin zatwierdzania tematów na prezentację maturalną minął w grudniu
![]() Szacun!
03-11-2007, 10:21 AM
istnieje prawdopodobieństwo (nikłe
![]()
03-16-2007, 07:47 PM
Kazia:) napisał(a):Mój znajomy dorobił się na allegro na wibratorach analnych: kupował hurtowo kartony i zarabiał na interesie 10 zł od sztuki, a szły niczym świeze bułeczki :rotfl:Elessar napisał(a):Ja bym spróbował to na Allegro sprzedać...fakt, na allegro wszystko idzie :lol:
szkoła tańców karaibskich: <!-- w --><a class="postlink" href="http://www.sho.pl">www.sho.pl</a><!-- w -->
|
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|