Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Podwójne posty!!!
Rysiu - nie ma wyjątków.

Sizer - one właśnie dlatego są łączone, żeby nie nabijać licznika. Ale samo pisanie dwóch pod rząd jest faktem. Próśb może nie - ale chyba nie mamy obowiązku informować każdego użytkownika o złamaniu regulaminu, który jest dostępny?
Nie nie
zacytuje się: "Ps. 2 Nie znaczy to że mam pretensję"
Rozumiem wszystko znakomicie!
i wcale nie mam żadnych pretensji
Bardzo przepraszam, ale Szanowny Administrator zganił mnie, że za dużo piszę, więc do czasu wyjaśnienia sprawy będę praktykował cnotę milczenia.

S.
Nie że za dużo piszesz. Pisać możesz do woli - byle nie dwa posty pod rząd.
Chodzi zapewne o to, żeby zamiast dopisywać kolejny swój post bezpośrednio pod swoim postem, korzystać z przycisku EDYTUJ. Wtedy można jeszcze coś dodać.
Na przykład teraz po Pana ostatniej wypowiedzi są już dwie kolejne - Ann i moja. Może więc Pan pisać bez obaw!
Ale ja nie widzę tych rzędów z moimi dwoma postami. Widzę posty wieloczęściowe, bo jednocześnie odpowiadam kilku korespondentom. Czy to też grzeszne? Czy mam najpierw odpowiadać jednemu, potem czekać aż on (albo ktoś inny) odpisze (bo inaczej będzie "pod rząd"), potem drugiemu, czekać... Jakieś dziwne to... Wybaczcie starcowi, który nie lubi tak prawą ręką za lewe ucho, bo go już w stawach od takiej gimnastyki łupie.

Starszak

P.S. A tak w ogóle to w przedszkolu naszym nie jest źle!!!
Jeśli w poście widnieje dodano tzn że były dwa pod rząd.
Nie musisz czekać - jest coś takiego jak edytuj - możesz zmieniać posty. A jeśli chcesz odpowiedzieć kilku osobom w jednym - wystarczy, że napiszesz komu odpisujesz.
W ogóle tego nie rozumiem. Dlaczego wolno mi napisać jeden długi post za pomocą przycisku "edytuj", a nie wolno napisać równie długiego postu, który powstaje, gdy naciskam przycisk "cytuj" z odpowiedniego listu. Kogo to krzywdzi? Komu to bajty zabiera? Zgadzanie się na podobny terror naszej pani (i pana) uwałacza moim zdaniem pamięci Jacka! Dlatego proszę bardzo, możecie mi dać po pupie, ale nie liczcie na poprawę.

Starszak, krnąbrny oraz zły
Nie chodzi o cytuj a o pisanie 2 postów jeden po drugim. Cytować mozesz w jednym poście od różnych osób używając szybkiego cytowania. Proponuje wrócić do tematu...
Już się tego nauczyłem teraz zawsze dodaje... Smile widać potrzebna była nauczka... Big Grin
A jak napiszę trzy posty pod rząd to dostanę 2 ostrzeżenia (trzykrotne Tongue ) ?? :twisted:
Jeżeli kary przydziela skrypt to dostanę ostrzeżenie nie łamiąc regulaminu (nie ma tam słowa o trzech postach pod rząd Big Grin ).
Tak w ogóle to post zawierający odpowiedzi na kilka wątków wygląda trochę głupio (vide mój post w temacie o Jehowie), nie uważacie ;/
Skoro już nabiłem sobie licznik Tongue , mogę skończyć swoją radosną twórczość.

Pozdrawiam
Zeratul
[size=85][i]Znaczyło słowo - słowo, sprawa zaś gardłowa
Kończyła się na gardle - które ma się jedno;
Wtedy się wie jak życie w pełni posmakować,
A ci, w których krew krąży - przed śmiercią nie bledną.[/i][/size]
Zeratul napisał(a):Tak w ogóle to post zawierający odpowiedzi na kilka wątków wygląda trochę głupio (vide mój post w temacie o Jehowie), nie uważacie

Ten temat był juz poruszany. Można wszystko ładnie odzielić :|