Liczba postów: 21
Liczba wątków: 3
Reputacja:
0
Wczesnym rankiem mgła w Ardenach i rozpędzona tirówka
Widocznoczność niewielka w tej rónorodnej zmienności bezpośredniej przestrzeności (nie Euklidesowskiej) ciemności jasność świateł nadjeżdża zbliża się od tyłu do wyczuwalnej odległości przyśpieszam - odskakuje .
Obłoki mgły maleją.
I znów podchodzi.
Mgła gęstnieje, ciemności.
Odskok-bezpieczny przyczółek skręt w prawo ja żyje.
Przewala się nie widmo.
Jak rolujące kamienie do nikąd.
:!:
Liczba postów: 206
Liczba wątków: 11
Reputacja:
0
Od takich tekstów mózg mi sie lasuje.
Liczba postów: 27
Liczba wątków: 2
Reputacja:
0
Trochę to jest taki jakieś schizujące. Może jak by to trochę bardziej rytmicznie napisał. niewiem...
Reputacja:
0
Etairos napisał(a):Trochę to jest taki jakieś schizujące. Może jak by to trochę bardziej rytmicznie napisał. niewiem... fizycznie TIR z v 40-60km/h i > 60km/h i mój pojazd 40-60km/h w zmiennych warunkach
atmosferycznych .Policz znim zaczniesz psychoanalizować.
Liczba postów: 315
Liczba wątków: 1
Reputacja:
0
No ja tu nic lasującego nie zarejestrowałem...
Prawdę powiedziawszy chyba pierwszy post duszka który mnie zaciekawił (bez obrazy...)
Działa na wyobraźnię... przynajmniej moją...
Pozdrawiam...
Mateo Strunnik
Liczba postów: 1,243
Liczba wątków: 30
Reputacja:
0
Średnio - na jeża... :wink: Rymy by się przydały... i jakieś ożywienie, bo całość troszkę nudnawa... Ale brawo za pomysł, próbę i odwagę poko:
Liczba postów: 705
Liczba wątków: 26
Reputacja:
0
:beer: jak zawsze piwko za próbę
Choć się pod tym nie podpisuję :] jak zawsze pod rozkolorownością zawiłości językowania gdyż jeszcze nie doszedłem, po co ...
"Nic tak nie obnaża słabych punktów poety jak wiersz klasyczny i właśnie dlatego tak powszechnie się od niego stroni."
(Josif Brodski)
Reputacja:
0
Co do mojego poprzedniego postu to chodzilo mi nie o tesc wiersza bo tego nikt nigdy nie ma prawa w jakikolwiek sposob krytykowac (takie jest moje zdanie) ale o sposob przekazu.... Za ewentualne straty duchowe Duszku Sorry.
Pozdrawiam Wszystkich i dzieki za pozdrowienia!
Voland czyli Ja
Niezarejestrowany
Teraz rozumiem!
Tirówka to samochód a nie panna z pobocza!
Tia...
V
Reputacja:
0
... ładnie by to brzmiało "rozpędzona panna z pobocza"... do tego dalsza część... nie no bez jaj, to chyba było od początku zrozumiałe...
Reputacja:
0
Errata-czy chochlik drukarski?
Bardzo krótka historia-proza wczesnego poranka w EU z dodatkiem meta "Demonicznej kobiety ..."S.I.Witkiewicza, psychologi W.Heinricha i fizycznego TIR-a bez naczepy w turbulentnych warunkach atmosferycznych.
z pozdrowieniami dla niedowiarków
Liczba postów: 270
Liczba wątków: 4
Reputacja:
0
Fajne to jest... nie no, fajne... Jezus, jak dobrze, że nierymowane... Tak czytam posty tego kolesia... może troszke żal, że zbanowany, co?? Nie może już pisać postów?
Liczba postów: 5,038
Liczba wątków: 103
Reputacja:
0
A wiesz, że i ja dziś po raz pierwszy wpadłem na ten tekst. I to dzięki Tobie (bo się pojawił na głównej).
Rzeczywiście - albo nastrój mam wybitnie "ku temu", albo to dobre jest!
Bo czy dobre jest TYLKO dlatego, że mi się dziś właśnie spodobało? A jeśli mam spaczony gust?
Chyba jednak i ja poczytam "posty tego kolesia" i chyba podzielam Twoje, Michale, zdanie, że żal....
Znajdzie się słowo na każde słowo
Liczba postów: 7,682
Liczba wątków: 130
Reputacja:
1
No ja właśnie poczytałem posty tego gościa i widzę że zostal zbanowany i dostawał ostrzezenia właściwie bez powodu. No może jedyny powód ze adminowa nie rozumiała co pisze, tylko czy to jest wystarczjący i sensowny powód do banowania?? Jak dla mnie absurdalny, zważywszy ze nikogo nie obrażał.
"Wszyscyśmy z płócien
Rembrandta:
To tylko kwestia
Światła ; "
Liczba postów: 6,575
Liczba wątków: 60
Reputacja:
0
Przemek napisał(a):ylko czy to jest wystarczjący i sensowny powód do banowania?? Jak dla mnie absurdalny, zważywszy ze nikogo nie obrażał.
A co jeszcze ciekawsze, dostał 6 ostrzeżeń wczasach, gdy było to nie możliwe. O ile wiem podniesienie liczby mozliwych ostrzeżeń z 3 do 6 nastąpiło w czasie, gdy Duda dawno już był banitą ;-)
Po drugie, Duduś 5 śmiertelnie poważne strzeżenie (to, ktore blokuje mozliwości pisania) i 6 (blokujące możliwość oglądania) dostał w jednym i tym samym dniu - 30 marca roku pamiętnego (tak jest, w gruncie rzeczy nie mogł dostać wtedy, bo miał już wystarczającą liczbę ostrzeń na koncie,ktora przekreślała jego forumową karierę.
Ale, niech tam.....Co więc uczynił nieszczęsny , że ręka forumowej sprawiedliwości była tak niebywale surowa? Okazuje sie, że ujawnił swój debilizm "całemu światu" (sic!). Ale gdzie go ujawnił? Na naszym wesołym forum? Przecie już nie mogł pisać! Może Karząca Ręka działała z opoznieniem i jedno ostrzeżenia dała dzień po okazaniu całemu światu debilizmu, ale dwa ostrzeżenia?I to oba w tej samej godzinie (19:19)? Za co, pytam się?A może te 3 ostrześnia dopisano na siłę, bo - wobec sytuacji, iż Banita ma 3, trzeba by go było odblkowac i pozwolić pisać?
[b][color=#000080]Warszawskie bubki, żygolaki
Z szajka wytwornych pind na kupę,
I ty, co mieszkasz dziś w pałacu,
A srać chodziłeś pod chałupę,
Ty, wypasiony na Ikacu -
całujcie mnie wszyscy w dupę.[/color][/b]
Liczba postów: 1,046
Liczba wątków: 15
Reputacja:
0
e?
wiecie, dla mnie to chyba zbyt ambitne...
[size=75][i]Ciągle mam czarny palec od pisania
I w oczach ciągle coś na kształt płomyka
Poetycznego...stąd mię częsciej wita
Poetą - ten, co widzi, niż co czyta.[/i][/size]
Liczba postów: 1,872
Liczba wątków: 53
Reputacja:
0
Mimo wszystko Olaff ma Rację...
[ Dodano: 31-08-2005, 17:04 ]
Ja też dziś to przeczytałem dokładnie.... i powiem że mi się podoba. Jak najbardziej :beer: Bardzo trafnie jak dla mnie opisane uczucie.. gdy świat się kurczy a każda sekunda trwa wieczność... Gdy to czytam naprawde czuje jak zwalnia świat i nie malże czuje się jak bohater wiersza..
Liczba postów: 5,038
Liczba wątków: 264
Reputacja:
2
Olaff przede wszystkim uwielbia prowokacje, co widać nawet przy tak niewinnym wątku jak Hiob, gdzie próbuje podpuścić KN do awantury. Duszek dostał ostrzeżenia po iluś prośbach by nie zaśmiecał forum i nie zakładał hurtowo kolejnych kont. Na szczęście jak każdemu Trollowi mu się znudziło i sobie poszedł. Zamykam temat profilaktycznie by nie dać prowokatorom kolejnej szansy na zepsucie atmosfery na forum. :zamykamy:
|