Liczba postów: 7,682
Liczba wątków: 130
Reputacja:
1
Myślałem, że bez skończenia wyższej uczelni można byc doktorem honoris causa, a tu przykład pana Bartoszewskiego pokazuje, że można i profesorem zostac  ))
"Wszyscyśmy z płócien
Rembrandta:
To tylko kwestia
Światła ; "
Liczba postów: 3,635
Liczba wątków: 39
Reputacja:
0
Życzyłabym sobie i nam wszystkim więcej takich profesorów jak Bartoszewski. Za to nie życzyłabym sobie takich profesorów jak Lepper.
Plus Leonardo i Mach
Reputacja:
1
Lepper nie jest profesorem.
"Wszyscyśmy z płócien
Rembrandta:
To tylko kwestia
Światła ; "
Liczba postów: 6,588
Liczba wątków: 189
Reputacja:
1
tmach napisał(a):Za to nie życzyłabym sobie takich profesorów jak Lepper. A potrafisz to jakoś uzasadnić czy jedynie powtarzasz wytarte schematy?
Tam - Apokalipsa,
Nieuchronny kres.
Tu - nie grozi nic nam,
Tu - niezmiennie jest...
Liczba postów: 5,624
Liczba wątków: 166
Reputacja:
0
Przemek napisał(a):Lepper nie jest profesorem. Ależ jest  (choć do pierwszego kwietnia jeszcze trochę czasu  )
<!-- m --><a class="postlink" href="http://www.zw.com.pl/zw2/index.jsp?place=Lead04&news_cat_id=16&news_id=147135&layout=1&forum_id=23196&page=text">http://www.zw.com.pl/zw2/index.jsp?plac ... &page=text</a><!-- m -->
Pozdrawiam
Zeratul
[size=85][i]Znaczyło słowo - słowo, sprawa zaś gardłowa
Kończyła się na gardle - które ma się jedno;
Wtedy się wie jak życie w pełni posmakować,
A ci, w których krew krąży - przed śmiercią nie bledną.[/i][/size]
Kuba Mędrzycki napisał(a):A potrafisz to jakoś uzasadnić czy jedynie powtarzasz wytarte schematy?
Moim zdaniem wytartość faktu nie powinna wpływać na ocenę jego wartości.
Reputacja:
0
Kuba Mędrzycki napisał(a):tmach napisał(a):Za to nie życzyłabym sobie takich profesorów jak Lepper. A potrafisz to jakoś uzasadnić czy jedynie powtarzasz wytarte schematy? Jak zauważyłeś nie życzyłabym sobie. Mówię o swoich preferencjach i odczuciach Dlaczego? Po pierwsze dlatego, że go nie lubię. Po drugie nie umie się wysłowić. Po trzecie nie reprezentuje sobą nic. Po czwarte bo jest buc. I nawet nie chodzi o wyksztełcenie. Znam osoby z wykształceniem podstawowym o wiele inteligentniejsze od magistrów. Tak im się ułożyło w życiu. Chodzi o sam poziom. Kiedyś to się nazywało kindersztubą.
Plus Leonardo i Mach
Liczba postów: 1,334
Liczba wątków: 30
Reputacja:
0
Krasny napisał(a):Moim zdaniem wytartość faktu nie powinna wpływać na ocenę jego wartości. Przypominam że każde kłamstwo powtórzone odpowiednią ilość razy kiedyś i tak stanie się prawdą
A Ty czcij, co żyje radośnie! A Ty szanuj to, co umiera.
Reputacja:
1
zamocik_23 napisał(a):Przypominam że każde kłamstwo powtórzone odpowiednią ilość razy kiedyś i tak stanie się prawdą To nawiązanie do dogmatów kościelnych jak mniemam
[ Dodano: 19 Luty 2007, 20:44 ]
tmach napisał(a):Po czwarte bo jest buc. Jak to możliwe?? Przecież Lepper nie jest w PO.
"Wszyscyśmy z płócien
Rembrandta:
To tylko kwestia
Światła ; "
Reputacja:
0
Przemek napisał(a):To nawiązanie do dogmatów kościelnych jak mniemam Ale śmieszne...
Reputacja:
0
Przemek napisał(a):Jak to możliwe?? Przecież Lepper nie jest w PO. Jak to pozory mogą mylić.
Plus Leonardo i Mach
Reputacja:
0
tmach napisał(a):Po pierwsze dlatego, że go nie lubię. Po drugie nie umie się wysłowić. Po trzecie nie reprezentuje sobą nic. Po czwarte bo jest buc. Wiesz- takich ludzi nzazywało się kiedyś ulicznymi krzykaczami... Dzisiaj, już niestety nie wypada, bo juk tu świecić oczami przed Zachodem, że "takie coś" wylądowało dzięki części społeczeństwa poslkiego na fotelu wicepremiera? Czysta paranoja... Ale jak jest każdy widzi- niestety- rząd zeszedł na psy...
Choć wydaje mi się, że wyżej jakoś niespecjalnie siedział
Liczba postów: 2,651
Liczba wątków: 67
Reputacja:
0
tmach napisał(a):Jak to pozory mogą mylić
Tak. tak - pozory mylą, jak powiedział jeż schodząc ze szczotki drucianej
Przemek napisał(a):zamocik_23 napisał(a):Przypominam że każde kłamstwo powtórzone odpowiednią ilość razy kiedyś i tak stanie się prawdą To nawiązanie do dogmatów kościelnych jak mniemam  Ogromne piwo (z potrójnym sokiem) dla Ciebie, Przemku!
[b][i]
Z wiekiem człowiek myślący widzi, że wszystko jest śmieszne i przestaje się rzeczami przejmować.
[/i][/b]
JK
Reputacja:
0
Szymon napisał(a):Tak. tak - pozory mylą, jak powiedział jeż schodząc ze szczotki drucianej Jestem pod wrażeniem. :rotfl:
Plus Leonardo i Mach
Reputacja:
0
Szymon napisał(a):zamocik_23 napisał(a):Przypominam że każde kłamstwo powtórzone odpowiednią ilość razy kiedyś i tak stanie się prawdą To nawiązanie do dogmatów kościelnych jak mniemam Sądzę, że w tym przypadku to leci w drugą stronę... Ale jak sobie chcecie...
Ale koniec OT!
Reputacja:
1
zamocik_23 napisał(a):Dzisiaj, już niestety nie wypada, bo juk tu świecić oczami przed Zachodem, że "takie coś" wylądowało dzięki części społeczeństwa poslkiego na fotelu wicepremiera? Czysta paranoja... Paranoja to była jak jeden "magister" był prezydentem przez dwie kadencje. Czysta paranoja... Lepper jako wice?? Nic nadzwyczajnego, gorsze że taki Miller albo Oleksy mogli byc premierami...
"Wszyscyśmy z płócien
Rembrandta:
To tylko kwestia
Światła ; "
Reputacja:
0
Przemek napisał(a):Paranoja to była jak jeden "magister" był prezydentem przez dwie kadencje. Czysta paranoja... A kto go wybrał? Duch Święty? Przecież to sami Polacy chcieli, aby był ich prezydentem, ot co. Nie mnie oceniać historię, ale ci sami ludzie, już po obaleniu "komunizmu" w Polsce wybrali "postkomunistyczną" partię, żeby rządziła ich krajem... To już nie jest paranoja... To już jest szlaeństwo...
Reputacja:
0
Przemek napisał(a):Lepper jako wice?? Nic nadzwyczajnego Z tym sie nie zgodzę. Jest nadzwyczajne. Nie twierdzę, że Miller i Oleksy byli lepsi. ale chyba nie chodzi o to, by równać w dół.
Plus Leonardo i Mach
Liczba postów: 5,038
Liczba wątków: 103
Reputacja:
0
zamocik_23 napisał(a):Przemek napisał(a):To nawiązanie do dogmatów kościelnych jak mniemam Ale śmieszne...  Ale prawdziwe!
Znajdzie się słowo na każde słowo
Reputacja:
0
tmach napisał(a):Z tym sie nie zgodzę. Jest nadzwyczajne. Ja również nie słyszałam o podobnych "obiektach" na zachodnich stołkach... Ale mogę się mylić, bo polityki (i polityków!!!) nie lubię...
Któko mówiąc-bijmy im pokłony, bo trzymamy w Polsce "relikty umysłowe"
[ Dodano: 19 Luty 2007, 21:28 ]
MacB napisał(a):Ale prawdziwe! Zależy dla kogo...
Liczba postów: 5,038
Liczba wątków: 103
Reputacja:
0
zamocik_23 napisał(a):Zależy dla kogo... Prawda jest - pozwól, że przypomnę - jedna.*
----
* i, co gorsze, z trzech powszechnie znanych "prawd" jest to najczęściej GÓWNO-PRAWDA
Znajdzie się słowo na każde słowo
Reputacja:
0
Wiesz? Ja mimo wszystko (w odczuciach innych oczywiście) wolę mieć taką niż żadenj... Koniec tematu!
Reputacja:
0
Dajcie już spokój dziewczynie.
Plus Leonardo i Mach
Liczba postów: 10,487
Liczba wątków: 268
Reputacja:
0
zamocik_23 napisał(a):MacB napisał(a):Ale prawdziwe! Zależy dla kogo... Dla mnie prawdziwe. Jak mało co.
Reputacja:
0
:offtopic: :offtopic: :offtopic: :offtopic:
To nie ta strona i nie ten temat. Zresztą już o tym stukaliśmy o klawiaturę, tak że mi się literki poprzecierały
Koniec więc o tym, bo to już jest przejedzone, a mnie się nie chce po raz setny o tym pisać...
Reputacja:
1
Jak założyciel tego watku pragnę dodac, że każdy off topic jest przeze mnie mile tutaj widziany, zwłaszcza że to HP
"Wszyscyśmy z płócien
Rembrandta:
To tylko kwestia
Światła ; "
Reputacja:
0
zamocik_23 napisał(a):coś jeszcze mam dodać?! Off topic też prawdziwy.
Wracając do tematu: skoro prostak, cham i kiep może mieć swoje doktoraty na ukraińskich uczelniach... nic mnie już nie zdziwi.
Reputacja:
0
Simon napisał(a):nic mnie już nie zdziwi. nigdy nie mów nigdy  Jak się komuś z Waszej ekipy Prawych odwidzi i wstąpoi do zakuonu, dopiero sozk przeżyjesz  a ja powiem: "niezbadane są wyroki boskie"
już nie będę Simon napisał(a):Wracając do tematu: skoro prostak, cham i kiep może mieć swoje doktoraty na ukraińskich uczelniach... swoją drogą, ciekawe dlaczego akurat na Ukrainie... Wątpię, że uczelnie są tak nędzne...
Liczba postów: 2,651
Liczba wątków: 67
Reputacja:
0
zamocik_23 napisał(a):Ja również nie słyszałam o podobnych "obiektach" na zachodnich stołkach... A na południowych? W Turcji na przykład? Przecież konstytucja turecka, jak oboje doskonale wiemy, dopuszcza rozmaite "obiekty" do stołków.
[ Dodano: 19 Luty 2007, 22:26 ]
zamocik_23 napisał(a):swoją drogą, ciekawe dlaczego akurat na Ukrainie.. Myślę, że to spisek! A kto ten spisek zawiązał, to chyba nietrudno się domyśleć.
[b][i]
Z wiekiem człowiek myślący widzi, że wszystko jest śmieszne i przestaje się rzeczami przejmować.
[/i][/b]
JK
Reputacja:
0
zamocik_23 napisał(a):Jak się komuś z Waszej ekipy Prawych Jakiej "Naszej" grupy? I dlaczego prawych? Do takiej na pewno nie należę.
|