Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Rozmowy w toku - awantura
Paweł Konopacki napisał(a):
Edyta napisał(a):A jaki program miała Danuta Rinn? Ciekawe.
No własnie, jaki tytuł nosił program, w którym Danuta Rinn gościła Jacka?
Może, Edytko, zamiast pisać , jaka to Pacia jest niewiarygodna, po prostu lepiej przygotuj się do dyskusji o Jacku Kaczmarskim. Bo wiedzę to Ty masz, Edytko, mizerniutką. Tak lichą, że raczej nie masz podstaw, aby wiarygodność wypowiedzi córki Jacka podważać.
Mizerniutką wiedzę o Jacku Kaczmarskim, to ma Pacia. Nawet nie mizerniutką, tylko "puste słowa" to dla niej są. Może ją pouczysz??
Odpowiedz
Arturku...? Jesteś tam jeszcze?
To już nie leży chyba w zakresie dyskusji, a forum nie ma obowiązku czytać wzajemnego obrażania...
Ja tam nic nie insynuuje, ale...
A Ty czcij, co żyje radośnie! A Ty szanuj to, co umiera.
Odpowiedz
Paweł Konopacki napisał(a):Edytko! Ja tak w istocie robię to wszystko dla Twojego dobra. Po prostu staram się Ciebie zmotywować do jakiejś kaczmarologicznej pracy. Wiesz mało i już. Musisz to uznać.
Wsadź sobie tą pomoc w d*** albo udziel wykładu o Jacku Kaczmarskim Patrycji, jeśli będzie chciała słuchać. Albo rób mnie odstresowujących przerw, to szybciej się obronisz...
Odpowiedz
Ludwik napisał(a):Może ją pouczysz??
Jej nie pouczę! Ona wie, jaką ma wiedzę. Jej się, w przeciwieństwie do Edytki, nic nie zdaje odnośnie kaczmarologicznej wiedzy. Big Grin
[b][color=#000080]Warszawskie bubki, żygolaki
Z szajka wytwornych pind na kupę,
I ty, co mieszkasz dziś w pałacu,
A srać chodziłeś pod chałupę,
Ty, wypasiony na Ikacu -
całujcie mnie wszyscy w dupę.[/color][/b]
Odpowiedz
Paweł Konopacki napisał(a):A ja, z życzliwości, tylko staram się uświadomić Ci pewną smutną prawdę o Tobie.
Konop, kilka osób od dawna uświadamia Ci smutną prawdę o Tobie, że musisz poszukać pomocy specjalisty i też do Ciebie nie dociera.
Odpowiedz
A czemu post PK o mojej mizernej wiedzy nie poszedł do karczmy?
Odpowiedz
Edyta napisał(a):A czemu post PK o mojej mizernej wiedzy nie poszedł do karczmy?
bo prawda nie idzie do Karczmy Big Grin
Ty, wypasiony na Ikacu -
Odpowiedz
KN napisał(a):tuszę, że nie ma Pan żadnych dowodów na to, że ja - użytkownik Luter jestem tą samą osobą, co użytkownik KN - co oczywiście nie przeszkadza Panu takie założenie przedstawiać jako pewnik.
Wiesz, co KN? Czy podpiszesz się Luter, czy Zwingli, czy Kalwin - to nie ma znaczenia. Zawsze wylezie z Ciebie mały, puszysty Misio-Nowaczek.
Ty, wypasiony na Ikacu -
Odpowiedz
Paweł Konopacki napisał(a):Wiesz, co KN? Czy podpiszesz się Luter, czy Zwingli, czy Kalwin - to nie ma znaczenia. Zawsze wylezie z Ciebie mały, puszysty Misio-Nowaczek.
Panie Konopacki. Wszelkie umawianie na cokolwiek z Panem jest już bezzasadne. Z całą pewnością jest Pan człowiekiem bez honoru, co udowodnił (niestety) Pan poraz kolejny tym postem.
Pozdrawiam (ssserdecznie)
Odpowiedz