Liczba postów: 133
Liczba wątków: 6
Reputacja:
0
Paweł Konopacki napisał(a):Edyta napisał(a):A jaki program miała Danuta Rinn? Ciekawe. No własnie, jaki tytuł nosił program, w którym Danuta Rinn gościła Jacka?
Może, Edytko, zamiast pisać , jaka to Pacia jest niewiarygodna, po prostu lepiej przygotuj się do dyskusji o Jacku Kaczmarskim. Bo wiedzę to Ty masz, Edytko, mizerniutką. Tak lichą, że raczej nie masz podstaw, aby wiarygodność wypowiedzi córki Jacka podważać. Mizerniutką wiedzę o Jacku Kaczmarskim, to ma Pacia. Nawet nie mizerniutką, tylko "puste słowa" to dla niej są. Może ją pouczysz??
Liczba postów: 1,334
Liczba wątków: 30
Reputacja:
0
Arturku...? Jesteś tam jeszcze?
To już nie leży chyba w zakresie dyskusji, a forum nie ma obowiązku czytać wzajemnego obrażania...
Ja tam nic nie insynuuje, ale...
A Ty czcij, co żyje radośnie! A Ty szanuj to, co umiera.
Liczba postów: 133
Liczba wątków: 6
Reputacja:
0
Paweł Konopacki napisał(a):Edytko! Ja tak w istocie robię to wszystko dla Twojego dobra. Po prostu staram się Ciebie zmotywować do jakiejś kaczmarologicznej pracy. Wiesz mało i już. Musisz to uznać. Wsadź sobie tą pomoc w d*** albo udziel wykładu o Jacku Kaczmarskim Patrycji, jeśli będzie chciała słuchać. Albo rób mnie odstresowujących przerw, to szybciej się obronisz...
Liczba postów: 6,575
Liczba wątków: 60
Reputacja:
0
Ludwik napisał(a):Może ją pouczysz?? Jej nie pouczę! Ona wie, jaką ma wiedzę. Jej się, w przeciwieństwie do Edytki, nic nie zdaje odnośnie kaczmarologicznej wiedzy.
[b][color=#000080]Warszawskie bubki, żygolaki
Z szajka wytwornych pind na kupę,
I ty, co mieszkasz dziś w pałacu,
A srać chodziłeś pod chałupę,
Ty, wypasiony na Ikacu -
całujcie mnie wszyscy w dupę.[/color][/b]
Liczba postów: 880
Liczba wątków: 22
Reputacja:
0
Paweł Konopacki napisał(a):A ja, z życzliwości, tylko staram się uświadomić Ci pewną smutną prawdę o Tobie. Konop, kilka osób od dawna uświadamia Ci smutną prawdę o Tobie, że musisz poszukać pomocy specjalisty i też do Ciebie nie dociera.
Liczba postów: 880
Liczba wątków: 22
Reputacja:
0
A czemu post PK o mojej mizernej wiedzy nie poszedł do karczmy?
Reputacja:
0
Edyta napisał(a):A czemu post PK o mojej mizernej wiedzy nie poszedł do karczmy? bo prawda nie idzie do Karczmy
Ty, wypasiony na Ikacu -
Reputacja:
0
KN napisał(a):tuszę, że nie ma Pan żadnych dowodów na to, że ja - użytkownik Luter jestem tą samą osobą, co użytkownik KN - co oczywiście nie przeszkadza Panu takie założenie przedstawiać jako pewnik. Wiesz, co KN? Czy podpiszesz się Luter, czy Zwingli, czy Kalwin - to nie ma znaczenia. Zawsze wylezie z Ciebie mały, puszysty Misio-Nowaczek.
Ty, wypasiony na Ikacu -
Liczba postów: 438
Liczba wątków: 5
Reputacja:
0
Paweł Konopacki napisał(a):Wiesz, co KN? Czy podpiszesz się Luter, czy Zwingli, czy Kalwin - to nie ma znaczenia. Zawsze wylezie z Ciebie mały, puszysty Misio-Nowaczek. Panie Konopacki. Wszelkie umawianie na cokolwiek z Panem jest już bezzasadne. Z całą pewnością jest Pan człowiekiem bez honoru, co udowodnił (niestety) Pan poraz kolejny tym postem.
Pozdrawiam (ssserdecznie)
|