Liczba postów: 663
Liczba wątków: 32
Reputacja:
0
tu jest przydługi link do forum, które przypadkiem znalazłem, specjalnie nie zachęcam ale tym, którzy lubią mieć pełny obraz rzeczywistości, polecam.
<!-- m --><a class="postlink" href="http://www.nacjonalista.org/forum/viewtopic.php?t=148&postdays=0&postorder=asc&start=0&sid=708be8638a3f13c2f067bc6ffee94876">http://www.nacjonalista.org/forum/viewt ... 6ffee94876</a><!-- m -->
całość ma w gruncie rzeczy wymowę pozytywną-choć poziom rozmowy bywa różny 
i jeszcze wyjątek z regulaminu:
Cytat:Z powodu znacznego obniżenia się poziomu treści postów i komentarzy na portalu, postanowiliśmy surowo karać za teksty o niskim poziomie intelektualnym, wulgaryzmy, etc. Nie będziemy bawić się już w ostrzeżenia. Nieprzestrzeganie reguł netykiety i regulaminu będzie bezdyskusyjnie karane banem.
w zasadzie trudno powiedziec jak sie to ma do tego co tam mozna przeczytac
"W tym bajorze, co z naszych czasów pozostanie
Lękam się, że po władzę sięgną chrześcijanie..."
Liczba postów: 4,151
Liczba wątków: 85
Reputacja:
0
To oni wszyscy powinni tam dostac bana za poziom intelektualny...plus za sciaganie CD JK. Ciekawe, ciekawe...
'Niegodne nas – za sprawy błahe
(Drobnych utrapień lichy towar)
Płacić rozpaczą, gniewem, strachem,
Zużywać w kłótniach cenne słowa'
Reputacja:
0
jeszcze mogliby się banować za głoszenie treści, których głoszenia zakazuje prawo  ale dość zabawne jest to że nawet tam znalazł się gość, któemu spodobala sie nie tylko obława, ale też i mimochodem  i nawet zdobył sie na błyskotliwa refleksje ze nie chodzi mu o autora tylko o jego tworczosc.
pozdrawiam
Liczba postów: 2,154
Liczba wątków: 43
Reputacja:
0
A nie było już do tego linka na forum ?
tzn. skądś to stwierdzenie "nie słucham Żyda" (czy jakoś tak) jest mi znajome
[b][size=80]"Ty przed Tobą świat,
za Tobą ja,
a za mna już nikt."[/size][/b]
Reputacja:
0
Ja tylko przecieralam oczy, myslalam, ze przez pore dnia.I bardzo blyskotliwie -slucham utworu autora, ktory tam bylby za malo 'patriotyczny'
Liczba postów: 1,706
Liczba wątków: 18
Reputacja:
0
k. napisał(a):wymowę pozytywną Z pewnością. Żyd, mason i Unia Wolności w ustach nacjonalistów. Pozytywnie!
Reputacja:
0
szczerze mowiac ja sie spodziewalem komentarzy na poziomie lysiaka no i partyjnej dyscypliny-a tam nie tylko niezalezne opinie (jasne ze w ramach pogladow-ale w sumie oprocz jednego betonu cala reszta troche nawet mysli) i jednak poziom refleksji wyzszy od lysiakowej-chocby prosta proba zapoznania sie z tym o czym sie pisze-moglo byc gorzej. wiadomo ze lepiej by bylo gdyby swiat byl idealny, ale rozmowa o tym dlaczego nie jest toczy sie akurat w innym watku.
fizol napisał(a):skądś to stwierdzenie "nie słucham Żyda" (czy jakoś tak) jest mi znajome no tak-a to polska wlasnie..
pozdrawiam
Liczba postów: 158
Liczba wątków: 7
Reputacja:
0
We wszystkowiedzących googlach szukając w grafice pod hasłem Jacek Kaczmarski na 6 stronie wyskakuje zdjecie z grupką młodzieży w wojskowych spodniach, "podgolonych lekko przeciwwszawiczo" i obraz w oryginalnym kontekscie odsyła nas do <!-- m --><a class="postlink" href="http://bramaswiatow.pl/viewtopic.php?t=2582">http://bramaswiatow.pl/viewtopic.php?t=2582</a><!-- m --> tu cenzura tak nie goni banami jak na nacjonaliście 8o
Życze mocnych nerwów patrząc na avatar w drugim poście i wypowiedź.
Pozdrawiam
PG
To - jakimi słowami język twój cię stwarza,
Gdy wydajesz na ludzi wyroki portretów -
Czy chwali i obraża, czy z lękiem - obnaża -
Różni mowę trybunów od mowy poetów.
Liczba postów: 3,635
Liczba wątków: 39
Reputacja:
0
Cytat:HAIL KACZMARSKI!
To rozwala całkowicie. Śmiać się czy płakać?
Plus Leonardo i Mach
Reputacja:
0
tmach napisał(a):Śmiać się czy płakać? Dla mnie plakac - obejrzyj sceny z The Wall.
Mam obawy, ze rzeczy zaczynajace sie glupota moga prowadzic do ponurych konsekwencji.
Liczba postów: 3,606
Liczba wątków: 167
Reputacja:
0
tmach napisał(a):Cytat:HAIL KACZMARSKI!
To rozwala całkowicie. Śmiać się czy płakać? A gdyby było "Kaczmarski forever", to byłoby dobrze? A może WSO(ip)S użycie akurat TEGO języka się nie podoba? :wredny:
[size=85][color=darkgrey][i]Jak jest tylko śmiesznie – może być niewesoło[/i]
Edward Dziewoński[/color][/size]
Reputacja:
0
pkosela napisał(a):A gdyby było "Kaczmarski forever", to byłoby dobrze? Jak dla mnie nie - i znow skojarzenie z The Wall.
Reputacja:
0
A koszulka z "I (serduszko) Jacek Kaczmarski" też nie?
Liczba postów: 3,635
Liczba wątków: 39
Reputacja:
0
pkosela napisał(a):A gdyby było "Kaczmarski forever", to byłoby dobrze? A może WSO(ip)S użycie akurat TEGO języka się nie podoba? :wredny: Piotruś, tylko nie krzycz, bo się i tak nie boję. Nie podoba mi sie na zasadzie skojarzenia. Z czym, lub z kim nie muszę mówić. Język niemiecki znam i nie mam nic do niego.
Elżbieto, The Wall znam. Oglądałam kilka razy, a słuchałam nie wiem ile.
Plus Leonardo i Mach
Reputacja:
0
tmach napisał(a):Piotruś, tylko nie krzycz PRZECIEŻ NIE KRZYCZĘ!
Reputacja:
0
pkosela napisał(a):A koszulka z "I (serduszko) Jacek Kaczmarski" też nie Ja wole koszulke z napisem 'kocham gepardy'
tmach napisał(a):Elżbieto, The Wall znam. Dlatego o tym pisalam -majac nadzieje, ze odwoluje sie do czegos co wieksosci jest znane
Reputacja:
0
to drugie forum sadzac po tym jak i co pisza jest jednak lepsze-oprocz tego jednego goscia, ktory albo sie zgrywa albo jest mlotem skonczonym. ale moim zdaniem warto taakie rzeczy w necie sledzic-a przynajmniej tak ejst bezpieczniej.
pozdrawiam
k
Liczba postów: 5,624
Liczba wątków: 166
Reputacja:
0
Elźbieta napisał(a):Ja wole koszulke z napisem 'kocham gepardy' Serio? Mieliśmy tu nawet jednego
pierwsze forum napisał(a):ale z drugiej strony śpiewanie "Modlitwy" Edyty Geppert ("Jeśli nas Matka Boska nie obroni To co się stanie z tym narodem ")... A tu już mamy efekt szerzenia dezinformacji przez Radyjo
Pozdrawiam
Zeratul
[size=85][i]Znaczyło słowo - słowo, sprawa zaś gardłowa
Kończyła się na gardle - które ma się jedno;
Wtedy się wie jak życie w pełni posmakować,
A ci, w których krew krąży - przed śmiercią nie bledną.[/i][/size]
Reputacja:
0
no to jeszcze jedno-chyba najlepsze:
<!-- m --><a class="postlink" href="http://osiecka.webd.pl/forum/index.php?s=48c2a9a37524c6baac40f4509f6d6ff6&showtopic=475">http://osiecka.webd.pl/forum/index.php? ... wtopic=475</a><!-- m -->
najlepszy passus osmielam sie przekleic:
Cytat:6. Odkryliśmy ostatnio z pojawiającą się tutaj czasem margot Piotra Kajetana Matczuka, który śpiewa piosenki Kaczmarskiego i Herberta (m.in.) Pisze muzykę - świetną, ale śpiewać nie umie. W dodatku nie umie nauczyć się tekstów oryginalnych i zmienia słowa (!!!). I tenże człowiek zaśpiewał z własną muzyką wiersz Kaczmarskiego "Oddział chorych na raka" - i jak dla mnie REWELACJA. Uwielbiam, choć śpiewać nie umie. A Kaczmarskiego nie mogę. I już.
no-to mi jest chyba blizej do tego narodowca :rotfl: :rotfl: :rotfl:
|