02-15-2007, 10:56 AM
Mój temat prezentacji maturalnej brzmi następująco:"Omów walory ideowe i artystyczne utworów Jacka Kaczmarskiego"->Pomoże mi ktoś w tym temacie ;( <prosi> bo nie wiem od czego mam zacząć tzn nie wiem jakie mam utwory dobrać aby były odpowiednie do tego tematu.Myślałam że będzie prościej ale ja sobie sama jakoś nie radzę a czasu nie zostało mi za wiele do oddania prezentacji;(Podsumowując temacik ten jest przyjemny do opracowania ale musze od czegoś zacząć a później pójdzie jak po maśle;p Będę dozgonnie wdzięczna za jakakolwiek pomoc;* *-`- Hmm przedszkolak co do forum to sie zgadza -to moje pierwsze kroki
Co do mojej koncepcji ...ja nie czuje sie dobrze w tym temacie wiec dlatego pisze o pomoc bo co prawda nie żałuję wyboru tego tematu i nawet powiem więcej ze im lepiej go poznaje tym bardziej mi sie podoba ale jak zaczyna sie od zera to jest trudno musze przyznać...dopisze wam niebawem co juz mam a czego jeszcze szukam bo teraz ma taki mętlik w głowie i nic nie jest pozbierane w jedna całość
Co do mojej koncepcji ...ja nie czuje sie dobrze w tym temacie wiec dlatego pisze o pomoc bo co prawda nie żałuję wyboru tego tematu i nawet powiem więcej ze im lepiej go poznaje tym bardziej mi sie podoba ale jak zaczyna sie od zera to jest trudno musze przyznać...dopisze wam niebawem co juz mam a czego jeszcze szukam bo teraz ma taki mętlik w głowie i nic nie jest pozbierane w jedna całość