Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Noclegi na IV "Nadzieję"
No, to pięć osób w poprzek też się chyba zmieści... ;(

To mnie chyba zaczyna przerastać... :rotfl:
"Na ludzką pamięć nie można liczyć. Niestety, również na niepamięć."
Odpowiedz
gosiafar napisał(a):No, to pięć osób w poprzek też się chyba zmieści... ;(

To mnie chyba zaczyna przerastać... :rotfl:
Jakby co to jakąś karimatę wezmę, to na podłodze spokojnie dam radę Smile

ale widzę że w pokoju ostra impreza będzie :rotfl: więc i tak wszyscy na podłodze zlądują Wink
Odpowiedz
raven87 napisał(a):więc i tak wszyscy na podłodze zlądują Wink
Chyba masz rację! Big Grin A ja taką nadzieję.. Big Grin
"Na ludzką pamięć nie można liczyć. Niestety, również na niepamięć."
Odpowiedz
Szanowni Forumowicze,
gdyby ktoś chciał skorzystać z noclegów w internacie to jeszcze jest kilka miejsc wolnych, proszę zatem kierowac się bezpośrednio do internatu na ul. 1 Maja 47, w Zespole Szkół im. H. Sienkiewicza. Kierownikiem internatu jest pani Bożena Wojnowska, która na pewno jeszcze dla "spóźnialskich" znajdzie spanieSmile
Odpowiedz
Cześć, jestem tutaj nowy, ale już od jakiegoś czasu z uwagą śledze co dzieje się na forum Big Grin Ale dopiero teraz zebrałem się na odwagę, żeby coś napisać Smile
Coma napisał(a):Szanowni Forumowicze,
gdyby ktoś chciał skorzystać z noclegów w internacie to jeszcze jest kilka miejsc wolnych, proszę zatem kierowac się bezpośrednio do internatu na ul. 1 Maja 47, w Zespole Szkół im. H. Sienkiewicza. Kierownikiem internatu jest pani Bożena Wojnowska, która na pewno jeszcze dla "spóźnialskich" znajdzie spanieSmile
Jesteś pewny, że są miejsca jeszcze? Bo ja dzwoniłem dziś do internatu i pani, która odebrała telefon, powiedziała, że miejsca na weekend są zajęte... Bo trochę się za późno obudziłem Smile
Odpowiedz
Qcay napisał(a):Cześć, jestem tutaj nowy, ale już od jakiegoś czasu z uwagą śledze co dzieje się na forum Big Grin Ale dopiero teraz zebrałem się na odwagę, żeby coś napisać Smile
Witamy więc Smile
Qcay napisał(a):
Coma napisał(a):Szanowni Forumowicze,
Jesteś pewny, że są miejsca jeszcze? Bo ja dzwoniłem dziś do internatu i pani, która odebrała telefon, powiedziała, że miejsca na weekend są zajęte... Bo trochę się za późno obudziłem Smile
Pojedziemy, pogadamy. Jeśli noclegi będą to weźmiemy, a jak nie będzie to gdzieś na podłogę się wprosimy Wink

grunt że nie na deszczu Smile
Odpowiedz
Qcay napisał(a):Bo ja dzwoniłem dziś do internatu i pani, która odebrała telefon, powiedziała, że miejsca na weekend są zajęte...
Jest jeszcze kilka (dosłownie Wink ) miejsc. Jeśli ktoś jest zainteresowany to dobrze byłoby zadzwonić rano pod nr (094) 35 232 64 (kierownik internatu - p. Bożena Wojnowska) i zapytać czy jeszcze są Wink
Odpowiedz
Dzięki wielkie, właśnie wróciłem, oczywiście udało się przenocować w internacie, przy okazji pozdrowienia dla sympatycznej pary z Warszawy, z którą dzieliłem pokój Wink
Naszym wielkim celem jest ogólnie biorąc
Konsekwentna kontynuacja programu!
Odpowiedz