Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
GITARA J.K. - OT
Na jednym z forów, w którym także uczestniczę, dają ostrzeżenie za nie korzystanie z opcji "szukaj". Wink
Tam - Apokalipsa,
Nieuchronny kres.
Tu - nie grozi nic nam,
Tu - niezmiennie jest...
Kuba Mędrzycki napisał(a):Na jednym z forów, w którym także uczestniczę, dają ostrzeżenie za nie korzystanie z opcji "szukaj". Wink
Nawet w debiucie osobom piszącym pierwszego posta? :o
"nawet jeżeli czyjeś sacrum jest dla mnie profanum, to sama kultura osobista, szacunek dla innego człowieka nakazuje mi pewną powściągliwość słowną."
bryce napisał(a):Nawet w debiucie osobom piszącym pierwszego posta?
Niestety..., nie wszyscy admini mają miękkie serce... Wink
Tam - Apokalipsa,
Nieuchronny kres.
Tu - nie grozi nic nam,
Tu - niezmiennie jest...
Kuba Mędrzycki napisał(a):Na jednym z forów, w którym także uczestniczę, dają ostrzeżenie za nie korzystanie z opcji "szukaj". Wink
Kubo, jak ktos jest calkiem nowy i nie wie gdzie i jak szukac, a inny potrafi od razu link podac - to w moim rozumieniu forum jest i po to. Oczywiscie, ze nalezy zachecac, by ludzie sami szukali, ale na tym forum juz i tak dostaje sie dosc ostrzezen.
'Niegodne nas – za sprawy błahe
(Drobnych utrapień lichy towar)
Płacić rozpaczą, gniewem, strachem,
Zużywać w kłótniach cenne słowa'
Kuba Mędrzycki napisał(a):Niestety..., nie wszyscy admini mają miękkie serce... Wink
Może to i nawet słuszna postawa. Jeden ze znajomych mi adminów ma nawet w sygnaturce życiowe credo : "Kto ma miękkie serce, musi mieć twardy tyłek." Smile
"nawet jeżeli czyjeś sacrum jest dla mnie profanum, to sama kultura osobista, szacunek dla innego człowieka nakazuje mi pewną powściągliwość słowną."
Ja na przyklad podawalam na pw 'namiary' do prac maturalnych, nawet 'leniom' - niech ludzie pisza cos sensownego.
'Niegodne nas – za sprawy błahe
(Drobnych utrapień lichy towar)
Płacić rozpaczą, gniewem, strachem,
Zużywać w kłótniach cenne słowa'
bryce napisał(a):Jeden ze znajomych mi adminów ma nawet w sygnaturce życiowe credo : "Kto ma miękkie serce, musi mieć twardy tyłek."
Toż o tym mówię. Big Grin
Tam - Apokalipsa,
Nieuchronny kres.
Tu - nie grozi nic nam,
Tu - niezmiennie jest...