Liczba postów: 6,588
Liczba wątków: 189
Reputacja:
1
Na jednym z forów, w którym także uczestniczę, dają ostrzeżenie za nie korzystanie z opcji "szukaj".
Tam - Apokalipsa,
Nieuchronny kres.
Tu - nie grozi nic nam,
Tu - niezmiennie jest...
Liczba postów: 1,019
Liczba wątków: 32
Reputacja:
0
Kuba Mędrzycki napisał(a):Na jednym z forów, w którym także uczestniczę, dają ostrzeżenie za nie korzystanie z opcji "szukaj". 
Nawet w debiucie osobom piszącym pierwszego posta? :o
"nawet jeżeli czyjeś sacrum jest dla mnie profanum, to sama kultura osobista, szacunek dla innego człowieka nakazuje mi pewną powściągliwość słowną."
Reputacja:
1
bryce napisał(a):Nawet w debiucie osobom piszącym pierwszego posta?
Niestety..., nie wszyscy admini mają miękkie serce...
Tam - Apokalipsa,
Nieuchronny kres.
Tu - nie grozi nic nam,
Tu - niezmiennie jest...
Liczba postów: 4,151
Liczba wątków: 85
Reputacja:
0
Kuba Mędrzycki napisał(a):Na jednym z forów, w którym także uczestniczę, dają ostrzeżenie za nie korzystanie z opcji "szukaj". 
Kubo, jak ktos jest calkiem nowy i nie wie gdzie i jak szukac, a inny potrafi od razu link podac - to w moim rozumieniu forum jest i po to. Oczywiscie, ze nalezy zachecac, by ludzie sami szukali, ale na tym forum juz i tak dostaje sie dosc ostrzezen.
'Niegodne nas – za sprawy błahe
(Drobnych utrapień lichy towar)
Płacić rozpaczą, gniewem, strachem,
Zużywać w kłótniach cenne słowa'
Liczba postów: 1,019
Liczba wątków: 32
Reputacja:
0
Kuba Mędrzycki napisał(a):Niestety..., nie wszyscy admini mają miękkie serce... 
Może to i nawet słuszna postawa. Jeden ze znajomych mi adminów ma nawet w sygnaturce życiowe credo : "Kto ma miękkie serce, musi mieć twardy tyłek."
"nawet jeżeli czyjeś sacrum jest dla mnie profanum, to sama kultura osobista, szacunek dla innego człowieka nakazuje mi pewną powściągliwość słowną."
Liczba postów: 4,151
Liczba wątków: 85
Reputacja:
0
Ja na przyklad podawalam na pw 'namiary' do prac maturalnych, nawet 'leniom' - niech ludzie pisza cos sensownego.
'Niegodne nas – za sprawy błahe
(Drobnych utrapień lichy towar)
Płacić rozpaczą, gniewem, strachem,
Zużywać w kłótniach cenne słowa'
Reputacja:
1
bryce napisał(a):Jeden ze znajomych mi adminów ma nawet w sygnaturce życiowe credo : "Kto ma miękkie serce, musi mieć twardy tyłek."
Toż o tym mówię.
Tam - Apokalipsa,
Nieuchronny kres.
Tu - nie grozi nic nam,
Tu - niezmiennie jest...