Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Edycjowanie i Pawełkowanie
Moje wspomnienie o imprezach wynika z Faktu, że - mam takie wrażenie - Ludwik i Edyta przyjęli ten sam Front, co Ćwirek, Nemo i inni. Śpiewają w tym samym chórze, mimo, ze nie mają podstaw, by opowiadać się przeciwko Patrycji. Przeciwnie: wzajemne realcje między nimi a Patrycją były do pewnego momentu dobre. I "coś nagle pękło, coś się zmieniło". To samo ze mną. Ja nie rozumiem tych ciągłych dopier..ań ze strony Edyty. Jakoś tam na to odpowiadam, ale nie mogę walić z tego samego kalibru, albo z kalibru większego, bo jednak rozmawiam z kobieta i inne prawa nas obowiązują w takiej rozmowie.
[b][color=#000080]Warszawskie bubki, żygolaki
Z szajka wytwornych pind na kupę,
I ty, co mieszkasz dziś w pałacu,
A srać chodziłeś pod chałupę,
Ty, wypasiony na Ikacu -
całujcie mnie wszyscy w dupę.[/color][/b]
Paweł Konopacki napisał(a):Moje wspomnienie o imprezach wynika z Faktu, że - mam takie wrażenie - Ludwik i Edyta przyjęli ten sam Front, co Ćwirek, Nemo i inni. Śpiewają w tym samym chórze, mimo, ze nie mają podstaw, by opowiadać się przeciwko Patrycji. Przeciwnie: wzajemne realcje między nimi a Patrycją były do pewnego momentu dobre. I "coś nagle pękło, coś się zmieniło". To samo ze mną. Ja nie rozumiem tych ciągłych dopier..ań ze strony Edyty. Jakoś tam na to odpowiadam, ale nie mogę walić z tego samego kalibru, albo z kalibru większego, bo jednak rozmawiam z kobieta i inne prawa nas obowiązują w takiej rozmowie.
Ja nie mam Paci nic do zarzucenia, może niepotrzebnie pisałem o tym ostrzeżeniu, ale chodziło mi na prawdę tylko o nie!
Ja mam pytanie. Czy to pomysł na to, żeby rozwalić forum? Zakładanie n-tego tematu chyba nie ma sensu. Teraz zaczniecie mówić, że zamykane tematy, cenzura itd, itp. Tylko, czy to ma sens? Błagam. Odpuście sobie trochę.
Plus Leonardo i Mach
Paweł Konopacki napisał(a):Ja nie rozumiem tych ciągłych dopier..ań ze strony Edyty
Paweł, kiedy ja dopier..alałam Patrycji, no powiedz.
Paweł Konopacki napisał(a):Jakoś tam na to odpowiadam
Wydaje mi się, że odpowiadasz całkiem ostro i nie widzę, żebyś delikatnie się ze mną obchodził. Wydaje mi się, że nawet nie dokuczamy sobie, tylko Pawełkujemy i Edycjujemy.
Paweł Konopacki napisał(a):nie mogę walić z tego samego kalibru,
No czyli jakiego? Gdzie ja walę z ciężkiego kalibru?
Paweł Konopacki napisał(a):bo jednak rozmawiam z kobieta i inne prawa nas obowiązują w takiej rozmowie.
Bardzo dobrze. Wydaje mi się, że wiemy o sobie wystarczająco dużo, żeby walić z grubej rury. Ale nie robimy tego. I za to Cię szanuję.
Paweł Konopacki napisał(a):Ludwik i Edyta przyjęli ten sam Front, co Ćwirek, Nemo i inni
A uwierzysz, że ja nie wiedziałam bodaj do wczoraj, kim jest Ćwirek?
W trakcie awantur nie miałam kontaktu z żadnym z nich. Nie ma żadnej zmowy. Czasami mamy to samo zdanie, nic dziwnego.
tmach napisał(a):Ja mam pytanie. Czy to pomysł na to, żeby rozwalić forum? Zakładanie n-tego tematu chyba nie ma sensu. Teraz zaczniecie mówić, że zamykane tematy, cenzura itd, itp. Tylko, czy to ma sens? Błagam. Odpuście sobie trochę.
No pewnie, że to nie ma sensu i zamykanie tematów prowadzi do rozwalania forum.

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości