Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Paweł Konopacki - wspominki
Pawle,
daje się, że chociaż na tym forum nie ma cenzury, zamknięto nad dwa wątki, w których można było powspominać imprezy. Mnie też ciekawi, dlaczego o to pytałeś. Może możemy jakoś pogadać? Spotkajmy się w jakimś wątku!
Pa,
Edycja

[ Dodano: 8 Luty 2007, 16:17 ]
Aha! Czyli dopisałeś jednak o co Ci chodzi. Dla porządku, który wszyscy cenimy, mógłbyś napisać nowego posta, a nie po kryjomu dodawać.

Pawle, nie stoję po niczyjej stronie.

A picie wódki nie zobowiązuje do przyjaźni aż po grób. Bo w tym układzie to wcześniej chodziłam na imprezki do Kuby niż do Paci Smile
Odpowiedz
Edyta napisał(a):nie stoję po niczyjej stronie.
No właśnie...
Odpowiedz
Filip P. napisał(a):No właśnie...
Co no właśnie? A Ty jesteś zrzeszony? Potrafisz powiedzieć, że któraś strona ma we wszystkim rację? Ja nie.

Co nie zmienia faktu, że "jeśli nigdzie nie jesteś swoim człowiekiem to znaczy, że jesteś popierolony" (to nie o Tobie, tak ogólnie).
Odpowiedz
Edyta napisał(a):Pawle, nie stoję po niczyjej stronie.
Nie odpowiedziałaś na moje zasadnicze pytanie, które Ci postawiłem o powody niechęci. Mniejsza z tym. Ten temat uważam za zakończony.
[b][color=#000080]Warszawskie bubki, żygolaki
Z szajka wytwornych pind na kupę,
I ty, co mieszkasz dziś w pałacu,
A srać chodziłeś pod chałupę,
Ty, wypasiony na Ikacu -
całujcie mnie wszyscy w dupę.[/color][/b]
Odpowiedz
Paweł Konopacki napisał(a):Nie odpowiedziałaś na moje zasadnicze pytanie, które Ci postawiłem o powody niechęci. Mniejsza z tym. Ten temat uważam za zakończony.
Typowa zagrywka.

Nie potrafisz podać przykładu, gdzie dokuczam Paci, bo nie ma takiego. Więc i nie ma niechęci. Nie wiesz, jak się z tego zarzutu wykręcić, więc zamykasz temat.

Temat uważasz też za zakończony, bo nie będziesz tracił czasu na udowadnianie swoich wymyślonych tez, bo właśnie judzisz administrację w innym wątku. W tym jesteś dobry, to fakt.
Odpowiedz
Edyta napisał(a):Nie potrafisz podać przykładu, gdzie dokuczam Paci, bo nie ma takiego. Więc i nie ma niechęci. Nie wiesz, jak się z tego zarzutu wykręcić, więc zamykasz temat.
Zapraszam na mail, jeśli chcesz odpowiedzi: <!-- e --><a href="mailto:konop23@interia.pl">konop23@interia.pl</a><!-- e --> Obiecuję, ze udzielę!

pozdrawiam!
[b][color=#000080]Warszawskie bubki, żygolaki
Z szajka wytwornych pind na kupę,
I ty, co mieszkasz dziś w pałacu,
A srać chodziłeś pod chałupę,
Ty, wypasiony na Ikacu -
całujcie mnie wszyscy w dupę.[/color][/b]
Odpowiedz