Paweł napisał(a):Zależy mi na tym żeby nagrobek był taki, jaki samemu ojcu by się podobał.
A skąd Pani wie jaki nagrobek by się ojcu podobał ?? W końcu Pani kontakty skończyły się mniej więcej wtedy kiedy wyrzucił Panią z Osowej do jakiejś rodziny w Małopolsce !! Miał już Pani dość, więc postanowił że tak będzie lepiej. Podobno była Pani nieznośna. :/ Przykro...
Jeśli ma Pani inne zdanie w tej kwestii, to proszę sprostować, albo nie pisać więcej na forum Jacka.
Panie Kubo, szanowni forumowicze.... przykro mi osoba z którą się podzieliłam szczegółami ze swojego życia dzisiaj (wiele miesięcy po fakcie) korzysta z tego, przekręca to co powiedziałam w celu upokarzania i skrzywdzenia.
Sprostowanie: to nie ojciec mnie wyrzucił z domu, z prostego powodu że był to dom Alicji, i w gruncie rzeczy to ona miała prawo decydować co i jak. Faktem że relacje pomiedzy mną a córeczkami Alicji nie układały się najlepiej, bo dzieci będą dziećmi, ja byłam obcą osobą dla nich, która wkroczyła na ich 'teren'. I nie wyrzucił do 'jakiejś' rodziny, tylko delikatnie powiedział mi że Alicji jest ciężko i chyba dobrze by było gdybym właśnie w tym momencie pojechała do rodziny MAMY w Krakowie. Oryginalny (i bardzo ambitny) plan ojca był taki że mnie zabierze na podróż po Europie w zamian za to że musiałam zrezygnować z trój miesięcznego pobytu we Włoszech w ramach wymiany studentów... (chyba tak się mówi)
Podobno byłam nieznośna...no, to jak Pan wie lepiej jak to było w tym domu, z trzydziestoma zwierzątkami, z chorym ojcem, zazdrosnymi dziećmi i zalataną Alicją, to kłaniam się za wspaniałomyślność.
Paweł napisał(a):W końcu Pani kontakty skończyły się mniej więcej wtedy
Kontakty się skończyły wtedy kiedy ojciec stwierdził że sprawy finansowe są ważniejsze od swojej córki. Wszak musiał utrzymywać cały dom...więc trudno mu się dziwić, to było mniej więcej w Sierpniu 2003 roku.
Paweł napisał(a):skąd Pani wie jaki nagrobek by się ojcu podobał
stąd że podróżowaliśmy z ojcem po Australii i na pewnej pustyni w Zachodniej Australii są tak zwane 'pinnacles' zobacz: <!-- m --><a class="postlink" href="http://www.rose-hulman.edu/~cornwell/perth_pictures/pinnacles.jpg">http://www.rose-hulman.edu/~cornwell/pe ... nacles.jpg</a><!-- m -->
jak byliśmy tam na wycieczce, powiedziałam że te skały wyglądają jak groby czarodziei. Tata wtedy powiedział że też chciałby taki mieć. 8o
-Pacia
(Administracjo... czy musimy rozpoczynać kolejne wątki dotyczące tożsamości 'Pawła' czy wystarczy że wam ułatwiłam tę sprawę?)