Liczba postów: 3
Liczba wątków: 2
Reputacja:
0
berseis13:
i można mu współczuć (przynajmniej ja mogę)
Paweł: Eee, współczuć to można co najwyżej Tobie !! Ani w stolicy ani na Kusocińskiego niespecjalnie wyszło...
Liczba postów: 1,532
Liczba wątków: 163
Reputacja:
0
Czego Pan chce ode mnie? Co Pana gryzie? Nie wystarczy Panu wysyłanie esemesów, zawracanie głowy bliskiej mi osobie? Zapraszam na koncerty, niech Pan rzuca pomidorami, może to Pana zaspokoi. Proszę, niech Pan sobie da spokój, bo wreszcie skorzystam z tych moich znajomości i...cóż, z wieczorową maturą, w Pańskim wieku, trudno znaleźć pracę.
"Chude Dziecko"
Liczba postów: 5,038
Liczba wątków: 264
Reputacja:
2
I kolejny ptaszek do kolekcji....
Liczba postów: 133
Liczba wątków: 6
Reputacja:
0
berseis13 napisał(a):Proszę, niech Pan sobie da spokój, bo wreszcie skorzystam z tych moich znajomości i...cóż, z wieczorową maturą, w Pańskim wieku, trudno znaleźć pracę. Cytat:Na forum zabronione są jakiekolwiek wypowiedzi godzące w inne osoby lub grupy osób, w szczególności obrażanie, szydzenie, lżenie, insynuacje, prowokowanie, ingerowanie w prywatność itp, w jakimkolwiek trybie (post, shoutbox, wiadomość prywatna).
Czy mam też przytoczyć ustawy dotyczące szantażowania i gróźb?
[ Dodano: 8 Luty 2007, 12:26 ]
Zeratul napisał(a):a) tożsamość użytkownika Lutra jest jego prywatną sprawą A tożsamość Hybrydy i Pawła? czemu dostają od razu bana?
Podkreślam, że nie jestem za rozbijaniem forum, tylko za ustaleniem stabilenej i jasnej sytuacji, a nie takiej jaka jest teraz i prowokuje do droczenia się z regulaminem.
Liczba postów: 880
Liczba wątków: 22
Reputacja:
0
Ludwik napisał(a):Podkreślam, że nie jestem za rozbijaniem forum, tylko za ustaleniem stabilenej i jasnej sytuacji, a nie takiej jaka jest teraz i prowokuje do droczenia się z regulaminem. Chrzanisz, Ludwiku, chrzanisz! Chodzi Ci o to, żeby dopier*olić Paci!
Liczba postów: 133
Liczba wątków: 6
Reputacja:
0
Edyta napisał(a):Chrzanisz, Ludwiku, chrzanisz! Chodzi Ci o to, żeby dopier*olić Paci! W żadnym razie! Nie popieram takich ataków, chcę po prostu wyjaśnić, czemu wg mnie tak to wygląda. Na forum Karczmar nie ma, i myślę, że niebyłoby takich chamskich ataków i zakładania nowych kont, nawet gdyby się tam wszyscy przenieśli. Najbardziej prowokuje "rozrabianie" sytuacja, w której jest ono zabronione, ale możliwe.
Liczba postów: 6,575
Liczba wątków: 60
Reputacja:
0
Ludwik napisał(a):Czy mam też przytoczyć ustawy dotyczące szantażowania i gróźb? Chodziło się na imprezki do Paci, co? A teraz się stoi po stronie tych, którzy gospodyni tych imprez co rusz dopier...lają. I właściwie nie wiadomo czemu?
Edyta napisał(a):Chrzanisz, Ludwiku, chrzanisz! Chodzi Ci o to, żeby dopier*olić Paci! Oj, chodziło się, chodziło a potem się chodzić przestało, bo się imprezki skończyły. Mnie, Edyto, też zresztą było miło Cię gościć. Fakt, warunki były spartańskie, wódka była ciepła i z gwinta, Ludwik spał na podłodze, ale...w sumie było przecież sympatycznie.
[b][color=#000080]Warszawskie bubki, żygolaki
Z szajka wytwornych pind na kupę,
I ty, co mieszkasz dziś w pałacu,
A srać chodziłeś pod chałupę,
Ty, wypasiony na Ikacu -
całujcie mnie wszyscy w dupę.[/color][/b]
Liczba postów: 880
Liczba wątków: 22
Reputacja:
0
Paweł Konopacki napisał(a):Chodziło się na imprezki do Paci, co? No no, zaimponowałeś mi.
Tak, byliśmy trzy razy w tym raz przez przypadek (odbieraliśmy mp3 i okazało się, że jesteś tam z kolegami to zostaliśmy na kawę). Wydawało mi się, że byliśmy miło widziani.
Paweł Konopacki napisał(a):Oj, chodziło się, chodziło a potem się chodzić przestało, bo się imprezki skończyły. Nie wiem, czy się skończyły, bo wyjechaliśmy w sierpniu. I z tego co pamiętam próbowaliśmy się umówić na spotkanie, ale były jakieś niejasności co do formuły.
Tylko co to wszystko ma do rzeczy? Jakie z tego płyną wnioski? Pacia złotą zastawę rozdawała po tych imprezach, czy co?
Pawełku, ja do Paci nic nie mam, chociaż za groźby powinna dostać ostrzeżenie. Nie tylko w imię regulaminu, ale żeby przestały działać jakieś nieznane zasady.
[ Dodano: 8 Luty 2007, 13:10 ]
Paweł Konopacki napisał(a):Mnie, Edyto, też zresztą było miło Cię gościć. Fakt, warunki były spartańskie, wódka była ciepła i z gwinta, Ludwik spał na podłodze, ale...w sumie było przecież sympatycznie. Tak, było bardzo miło.
Mam nadzieję, że ta Twoja gra do czegoś doprowadzi.
Chyba już wiem. Rozliczamy się! Zaraz powiesz: a ile razy TY mnie Edycjo gościłaś?
|