Liczba postów: 133
Liczba wątków: 6
Reputacja:
0
Kolejny użytkownik - Ćwirek - z błahego powodu został wykluczony z forum. Rozumiem, że admini się ucieszyli istnieniem drugiego forum i pewnie zakładacie, że ja powinienem teraz temu forum życzyć jak najgorzej - ale nie! Uważam, że istnienie tego forum nadal ma sens i nadal powinny na nim obowiązywać normalne regułu. Chyba, że zostanie wyraźnie zmieniona jego formuła na forum "ścisłe", tak jak to już sugerowałem.
Liczba postów: 2,651
Liczba wątków: 67
Reputacja:
0
Ludwik napisał(a):admini się ucieszyli istnieniem drugiego forum Nie wiem jak Admini, ale ja się niezmiernie raduję z tego, że powstało Drugie, Wspanialsze, Prawdziwie Kaczmarofilskie Forum, gdzie toczą się nadzwyczaj intelektualnie pobudzające i sytuujące Szanownych Dyskutantów na najwyższym poziomie kaczmarologii dyskusje na przyklad o tym " jakie palił Jacek?". Szkoda tylko, że Część Użytkowników, którą mój Przedpiszca reprezentuje, nie potrafi zachować swoich światłych uwag na temat "niebieskiego" wyłącznie dla Tamtego Forum i Tamtejszego Grona Szczególnie Zainteresowanych rzeczonymi uwagami.
[b][i]
Z wiekiem człowiek myślący widzi, że wszystko jest śmieszne i przestaje się rzeczami przejmować.
[/i][/b]
JK
Liczba postów: 7,682
Liczba wątków: 130
Reputacja:
1
Co do tego, czy Ćwirka można nazwac użytkownikiem mam wątpliwości. Prędzej użyszkodnikiem.
"Wszyscyśmy z płócien
Rembrandta:
To tylko kwestia
Światła ; "
Liczba postów: 1,695
Liczba wątków: 13
Reputacja:
0
Przemek napisał(a):Co do tego, czy Ćwirka można nazwac użytkownikiem mam wątpliwości. Może łże-użytkownikiem
[b][size=85]Dziś gra się słońcem football-match ogromny!
Bóg strzela gole - po ludzku, wspaniale!
Dziś skok na ziemię z nieba karkołomny,
Cesarskie cięcie i salto mortale![/size][/b]
Liczba postów: 1,532
Liczba wątków: 163
Reputacja:
0
Ludwik napisał(a):ozumiem, że admini się ucieszyli istnieniem drugiego forum i pewnie zakładacie, że ja powinienem teraz temu forum życzyć jak najgorzej wątpie
Ludwik napisał(a):Ćwirek - z błahego powodu Być może był to ruch zapobiegawczy.
-Pacia
"Chude Dziecko"
Liczba postów: 6,122
Liczba wątków: 99
Reputacja:
0
berseis13 napisał(a):Być może był to ruch zapobiegawczy. Cenzura prewencyjna? No tak, w końcu nie można było ryzykować :/
Liczba postów: 2
Liczba wątków: 0
Reputacja:
0
Berseis14:
Być może był to ruch zapobiegawczy.
Pani to musi mieć naprawdę rozległą wiedzę na temat... zapobiegania !!
Liczba postów: 1,572
Liczba wątków: 54
Reputacja:
0
Czyżby Ćwirek reinkarnacja ?
Liczba postów: 1,532
Liczba wątków: 163
Reputacja:
0
Hybryda napisał(a):Pani to musi mieć naprawdę rozległą wiedzę na temat... zapobiegania Szczęśliwie za mało znam się na polskich niuansach by kompletnie kapować o co Panu chodziło... ale chyba się domyślam.
Zapobiegania...hmmm.... podzielę się tym że po raz pierwszy w życiu właśnie w
Polsce moje...życie...hmm...jakby to ująć... uczuciowe, zostało skomentowane i porównane do życia prostytutki. W Australii jakoś nie miałam tego problemu, ale fakt, tam nikt nie wiedział o niektórych sprawach, no i byłam znacznie większa) Powiem szczerze, w pewnych kwestiach mi to pochlebia...Mam kilka znajomych które pracują jako prostytutki i są to niezwykle zaradne, wykształcone i godne szacunku kobiety.
Co do mojej wiedzy na temat zapobiegania.... cóż, nie będę się dzieliła intymnymi szczegółami, ale każda kobieta powinna mieć jak to Pan ujął 'rozległą wiedzę'...
Ale świetna zabawa, szkoda że Pana już nie ma ;(
"Chude Dziecko"
Reputacja:
0
berseis13 napisał(a):Powiem szczerze, w pewnych kwestiach mi to pochlebia...Mam kilka znajomych które pracują jako prostytutki i są to niezwykle zaradne, wykształcone i godne szacunku kobiety. Tu w Amsterdamie powstaje pomnik prostytutek...
Liczba postów: 880
Liczba wątków: 22
Reputacja:
0
berseis13 napisał(a):Mam kilka znajomych które pracują jako prostytutki Dobre. Właśnie piszę pracę o prostytutkach i brakuje mi wiedzy na temat polskich prostytutek. I naprawdę ostatnio się zastanawiałam, kto mógłby jakąś znać.
Natomiast uderzyło mnie wyrażenie: "pracować jako prostytutka". Mam raczej konserwatywne poglądy i zawsze myślałam, że prostytutką się jest. Teraz tak myślę, że to mogą być dwie różne sprawy.
Liczba postów: 6,575
Liczba wątków: 60
Reputacja:
0
Edyta napisał(a):Mam raczej konserwatywne poglądy  ehh
[b][color=#000080]Warszawskie bubki, żygolaki
Z szajka wytwornych pind na kupę,
I ty, co mieszkasz dziś w pałacu,
A srać chodziłeś pod chałupę,
Ty, wypasiony na Ikacu -
całujcie mnie wszyscy w dupę.[/color][/b]
Liczba postów: 6,588
Liczba wątków: 189
Reputacja:
1
berseis13 napisał(a):Mam kilka znajomych które pracują jako prostytutki Nie pozostaje nic innego, jak pogratulować znajomości!
Tam - Apokalipsa,
Nieuchronny kres.
Tu - nie grozi nic nam,
Tu - niezmiennie jest...
Reputacja:
0
Kuba Mędrzycki napisał(a):Nie pozostaje nic innego, jak pogratulować znajomości! Koleżanek się wstydzisz?
Ty, wypasiony na Ikacu -
Reputacja:
0
Paweł Konopacki napisał(a):Edyta napisał(a):Mam raczej konserwatywne poglądy ehh ??
Reputacja:
1
Paweł Konopacki napisał(a):Koleżanek się wstydzisz? Z tego co wiem, to nie mam się kogo wstydzić wśród znajomych.
Tam - Apokalipsa,
Nieuchronny kres.
Tu - nie grozi nic nam,
Tu - niezmiennie jest...
Liczba postów: 1,572
Liczba wątków: 54
Reputacja:
0
Kuba Mędrzycki napisał(a):Nie pozostaje nic innego, jak pogratulować znajomości! Nie pozostaje nic innego jak pogratulować taktu
Reputacja:
0
Kuba Mędrzycki napisał(a):Z tego co wiem, to nie mam się kogo wstydzić wśród znajomych. Widzisz! I dlatgo nie jesteś Kaczmarologiem. Bo mało wiesz.
Ty, wypasiony na Ikacu -
Reputacja:
1
Paweł Konopacki napisał(a):Widzisz! I dlatgo nie jesteś Kaczmarologiem. Bo mało wiesz. Acha.
Tam - Apokalipsa,
Nieuchronny kres.
Tu - nie grozi nic nam,
Tu - niezmiennie jest...
Reputacja:
0
Kuba Mędrzycki napisał(a):Acha. Proste, nie? I było się mordować latami, skoro odpowiedź leży jak na dłoni? Nie nadajesz się...Po porstu ...nie nadajesz sie
Ty, wypasiony na Ikacu -
Liczba postów: 880
Liczba wątków: 22
Reputacja:
0
Paweł Konopacki napisał(a):Nie nadajesz się...Po porstu ...nie nadajesz sie  A Kraśny?
Reputacja:
0
Edyta napisał(a):A Kraśny? Kraśny się nadaje, bo on dużo wie
Ty, wypasiony na Ikacu -
Liczba postów: 7,682
Liczba wątków: 130
Reputacja:
1
Luter napisał(a):Cenzura prewencyjna? No tak, w końcu nie można było ryzykować żałujesz trolli?? nie szkoda czasu i energii na nich ?
"Wszyscyśmy z płócien
Rembrandta:
To tylko kwestia
Światła ; "
|