Liczba postów: 1,872
Liczba wątków: 53
Reputacja:
0
Dostojni użytkownicy!
27 stycznia, na forum o Gintrowskim, uż. Petrvs napisał(a):Ja jestem jednym z tych szczęśliwców którzy mieli okazję zostać przyjęci na audiencji u Ojca Świętego, śp. Jana Pawła II w Rzymie w 2004 roku i porozmawiać z Nim. Tyle komentarza wystarczy, wiecej sie nie bede rozwodził tutaj, niektórzy pewnie wiedzą o co chodzi, niektórzy nie muszą. Trzy dni później Kraśny napisał(a):I o czym rozmawialiście? Udało mi się, dzięki Katolickiej Agencji Informacyjnej dotrzeć do pewnego nagrania, które skwapliwie załączam.
I jak po maturze?...
Liczba postów: 2,154
Liczba wątków: 43
Reputacja:
0
mocne...
[b][size=80]"Ty przed Tobą świat,
za Tobą ja,
a za mna już nikt."[/size][/b]
Liczba postów: 1,367
Liczba wątków: 23
Reputacja:
0
Zanim zamkną, wrzucą do karczmy i dostaniesz ostrzeżenie:
SZACUN!
:rotfl:
śni inny byt jurajski gad
To jeszcze ja odpowiem: :rotfl: :rotfl: :rotfl:
Reputacja:
0
napracowałeś się :rotfl: :rotfl: :rotfl:
:poklon: :poklon:
za Tobą ja,
Liczba postów: 438
Liczba wątków: 5
Reputacja:
0
Słabe to jakieś. Aaa i działy pomylone.
Liczba postów: 3,654
Liczba wątków: 18
Reputacja:
1
Niedługo Cię Fil o jakąś teczkę zaczną podejrzewać!
Kapitalne!
Liczba postów: 150
Reputacja:
0
Drogi Filipie - a mi się podobało
tylko jakoś melodii w tym było za mało
[i]I pamiętaj - że dana ci pamięć:
Nie kłam sobie - a nikt ci nie skłamie[/i]
Reputacja:
0
Jasny gwint napisał(a):Drogi Filipie - a mi się podobało Moim zdaniem jesteś narodowości polskiej
Liczba postów: 6,575
Liczba wątków: 60
Reputacja:
0
żenada
[b][color=#000080]Warszawskie bubki, żygolaki
Z szajka wytwornych pind na kupę,
I ty, co mieszkasz dziś w pałacu,
A srać chodziłeś pod chałupę,
Ty, wypasiony na Ikacu -
całujcie mnie wszyscy w dupę.[/color][/b]
Reputacja:
0
Pils napisał(a):Słabe to jakieś. Aaa i działy pomylone. a właśnie że nie  )
za Tobą ja,
Reputacja:
0
Paweł Konopacki napisał(a):żenada Zgadzam się.
Liczba postów: 6,588
Liczba wątków: 189
Reputacja:
1
Alek napisał(a):Kapitalne! Co jest w tym takiego kapitalnego?
Chamskie naigrywanie się z Piotra Matczuka w marnym montażu z wypowiedziami Papieża?
To według Ciebie jest wspaniały żart? Dowcip?
I to nie zasługuje na ostrzeżenie bądź cenzurę, tak? Albo na jedno i drugie.
Zapewniam Ciebie i wszystkich zachwyconych tym bzdetem, że za pomocą najprostszego darmowego programu do obróbki dźwięku, każdy średnio zaawansowany użytkownik komputera skleci z siedemdziesiąt podobnych bzdur. Będzie Ci wtedy miło, Alku ?
Tam - Apokalipsa,
Nieuchronny kres.
Tu - nie grozi nic nam,
Tu - niezmiennie jest...
fizol napisał(a):Pils napisał(a):Słabe to jakieś. Aaa i działy pomylone. a właśnie że nie To stwórzcie dział "Przywódcy religijni" ;-)
[ Dodano: 6 Luty 2007, 00:48 ]
Konop napisał(a):Żenada Kuba Mędrzycki napisał(a):Chamskie naigrywanie się
Przynajmniej w tym są z godni
Liczba postów: 768
Liczba wątków: 17
Reputacja:
0
Kuba Mędrzycki napisał(a):Co jest w tym takiego kapitalnego? Ja lubię jak śmieją się z Papieża oraz z PKM. Mnie to śmieszy. Może mam takie poczucie humoru- trudno. Mi się podoba. To nie musi być wyrafinowane w formie aby niosło treść, która będzie śmieszyła określoną grupę. Podobnie było ze sztuką ludową...oceniono ją o wiele za późno.
Reputacja:
1
Kuba Mędrzycki napisał(a):Chamskie naigrywanie się z Piotra Matczuka w marnym montażu z wypowiedziami Papieża? Moim zdaniem jedno nie przeczy drugiemu. Jak dla mnie pomysł i realizacja świetne. To,że to chamskie - to Filip na pewno wie,że już niesmaczne są te żarty - pewnie też.
Na ostrzeżenie może,na cenzurę raczej nie - ale to nie moja działka. Co nie zmienia faktu,że jeszcze mi kopara się z podłogi nie podniosła.
Liczba postów: 1,338
Liczba wątków: 119
Reputacja:
0
partycja napisał(a):Zanim zamkną, wrzucą do karczmy i dostaniesz ostrzeżenie: rewelacja !
[img]http://www.challenge-roth.com/img/challengeroth-logo.gif[/img] Unten 10.
Reputacja:
0
OLI napisał(a):Ja lubię jak śmieją się z Papieża oraz z PKM Nie wiem czy można stawiać Papieża w jednym rzędzie z PKM... :wstyd:
za Tobą ja,
Liczba postów: 438
Reputacja:
0
Krasny napisał(a):fizol napisał(a):Pils napisał(a):Słabe to jakieś. Aaa i działy pomylone. a właśnie że nie To stwórzcie dział "Przywódcy religijni" ;-) Kraśny. Kto ma stworzyć i po co?? Technicznie "ten dowcip" jest denny. Poziom jeszcze gorszy. To po co??
Reputacja:
0
Alek napisał(a):jeszcze mi kopara się z podłogi nie podniosła. W moim odczuciu jesteś dobrym Polakiem - patriotą.
Liczba postów: 1,338
Liczba wątków: 119
Reputacja:
0
Pils napisał(a):Słabe to jakieś. Aaa i działy pomylone. szkalowanie !!!
[img]http://www.challenge-roth.com/img/challengeroth-logo.gif[/img] Unten 10.
Reputacja:
1
Kuba Mędrzycki napisał(a):Będzie Ci wtedy miło, Alku ? Czyli kiedy?
Ale przewidując - pewnie nie. Więc mówię - ostrzeżenie może się i należy. Ale wiesz - w moim wieku i przy moim marnym poziomie intelektualnym taki rzeczy są uznawane za wredny,bądź co bądź,ale trafny i całkiem śmieszny dowcip. No i ten pomysł!
Liczba postów: 768
Liczba wątków: 17
Reputacja:
0
fizol napisał(a):OLI napisał(a):Ja lubię jak śmieją się z Papieża oraz z PKM Nie wiem czy można stawiać Papieża w jednym rzędzie z PKM... :wstyd: Szczerze to dla mnie można. Ten człowiek i ten człowiek.
Reputacja:
0
Alek napisał(a):ostrzeżenie może się i należy. To ja się z wami dzielę moimi tajnymi plikami... teraz tyle się pojawia nieznanych plików... a wy mi chcecie ostrzeżenie dać?
Reputacja:
0
OLI napisał(a):Szczerze to dla mnie można. Ten człowiek i ten człowiek. Człowiek człowiekowi nierówny
za Tobą ja,
Liczba postów: 150
Reputacja:
0
Filip P. napisał(a):Moim zdaniem jesteś narodowości polskiej  no proszę - chociaż jeden naród się do mnie przyznaje!
[i]I pamiętaj - że dana ci pamięć:
Nie kłam sobie - a nikt ci nie skłamie[/i]
Reputacja:
0
Dziwi mnie wasze podejście do sprawy:
Oto macie przed sobą zapis rozmowy Jana Pawła II z Piotrem Kajetanem Matczukiem i nie potraficie tego docenić?
Zachwycacie się wierszami Kaczmarskiego, a słowa Jana P. (84 l. +) do was nie trafiają?
Przecież trzeba słuchać papieża...
Pozdrawiam
Reputacja:
0
Filip P napisał(a):Zachwycacie się wierszami Kaczmarskiego, a słowa Jana P. (84 l. +) do was nie trafiają?
Przecież trzeba słuchać papieża... Ciekawe, jakie byłby reakcje, gdyby zamiast głosu papieża wstawić tam głos JK z okresu choroby.
Byłby to brak szacunku dla zmarłego? Brak szacunku dla ułomności spowodowanej chorobą? No właśnie!
Chociaż w przypadku JK byłoby to pewnie mniej niewłaściwe, bo wiadomo, że Jacek sam umiał ze swojej ułomności żartować.
Jak czytam niektóre posty w tym wątku to mam wrażenie, że obrzydliwy cynizm i sarkazm wszelkiej maści wirtualnych tworów, w rodzaju Lutrów, Ćwirków, Elemelków, Kapitanów Nemo - powoli zaczyna się udzielać większej ilości użytkowników.
Już pomijam, ze jednak PKM - choć nie przepadam za tym człowiekiem- nie zasłużył chyba na to, by ciągle i bez wyraźnego powodu robić sobie z niego - zwłaszcza publicznie - jaja.
I na koniec: jak już montowaliście to nagranie, to mogliście to chociaż zrobić porządnie a nie tak na..ebał pies.
Ty, wypasiony na Ikacu -
Liczba postów: 6,122
Liczba wątków: 99
Reputacja:
0
Paweł Konopacki napisał(a):Jak czytam niektóre posty w tym wątku to mam wrażenie, że obrzydliwy cynizm i sarkazm wszelkiej maści wirtualnych tworów, w rodzaju Lutrów, Ćwirków, Elemelków, Kapitanów Nemo - powoli zaczyna się udzielać większej ilości użytkowników. A nade wszystko Pawłów Konopackich. Piwo!
Reputacja:
0
Luter napisał(a):A nade wszystko Pawłów Konopackich. Mistrz Celnej/Ciętej Riposty.
Ty, wypasiony na Ikacu -
|