Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
cenzura
dlaczego został usunięty post z moimi życzeniami dla kajetana ??

czy to nazywa się cenzura ??

Kajetan też ma prawo do urodzin !! to że go nie lubicie, to nie powód żeby go dyskwalifikować !! cóż za cenzura !!

to mnie bardzo zdenerwowało.
[img]http://www.challenge-roth.com/img/challengeroth-logo.gif[/img] Unten 10.
Faktycznie. Wszyscy składamy już życzenia berseis13 (choć obchodzi je za dni parę), a Petrvs ma je dziś i....odpowiedniego tematu nikt tradycyjnie w przeddzień nie założył.....

[ Dodano: 4 Luty 2007, 20:13 ]
Poprawka: nie za dni parę, a już jutro Wink
Znajdzie się słowo na każde słowo
ja napisał(a):dlaczego został usunięty post z moimi życzeniami dla kajetana ??
Nie został usunięty, a jeno zamknięty.
Dlaczego? Podejrzewam, że PKM nie byłby zadowolony z Twoich życzeń :/

Pozdrawiam
Zeratul
[size=85][i]Znaczyło słowo - słowo, sprawa zaś gardłowa
Kończyła się na gardle - które ma się jedno;
Wtedy się wie jak życie w pełni posmakować,
A ci, w których krew krąży - przed śmiercią nie bledną.[/i][/size]
Zeratulu, a skąd Ty wiesz z czego byłby zadowolony Piotr Kajetan Matczuk?

Czy to, że Kuba złożył mu takie, a nie inne życzenia znaczy, że tak jak każdy użytkownik tego forum Piotrek nie może mieć tematu urodzinowego?

Dla mnie wygląda to na zamanifestowanie niechęci do Kajetana, który się na to forum obraził. Żadne Twoje tłumaczenia, że forma życzeń była nie stosowna, nie może usprawiedliwić tego skandalicznego w moim odczuciu działania.

Każdy użytkownik ma swój temat urodzinowy, nawet ten, który pisze raz do roku, albo napisał 2 posty... Czemu Piotrek, który na tym forum ma postów bardzo wiele, który udzielał się w bardzo wielu dyskusjach, swojego tematu nie miał?

Czy ma to coś wspólnego z sympatią do niego?

Czy skoro Kuba nie może mu składać życzeń inni użytkownicy też nie mogą mieć tej możliwości? Nie pisz mi proszę, że mogłem sam założyć odpowiedni temat... temat został założony, a Ty niewiadomo czemu (argument o rzekomym niezadowoleniu jest po prostu śmieszny) go zamknąłeś, automatycznie wywalając na ostatnie strony.

Wygląda na to, że Petrvs został wykluczony z grona lubianych i szanowanych użytkowników.
Piwo dla młodego za porywającą mowę obrończą, kwiatek dla Matczuka na urodziny (PKM Guurom!)
NestSite
http://www.arturkaczorek.pl
Filip P. napisał(a):Zeratulu, a skąd Ty wiesz z czego byłby zadowolony Piotr Kajetan Matczuk?
Na podstawie dotychczasowych doświadczeń Tongue
Filip P. napisał(a):Czy to, że Kuba złożył mu takie, a nie inne życzenia znaczy, że tak jak każdy użytkownik tego forum Piotrek nie może mieć tematu urodzinowego?
Może, ale temat urodzinowy nie powinien być okazją do robienia sobie z kogoś jaj :/
Filip P. napisał(a):Czy skoro Kuba nie może mu składać życzeń inni użytkownicy też nie mogą mieć tej możliwości? Nie pisz mi proszę, że mogłem sam założyć odpowiedni temat...
Ależ dokładnie to napiszę:
mogłeś sam założyć odpowiedni temat.
Filip P. napisał(a):Dla mnie wygląda to na zamanifestowanie niechęci do Kajetana, który się na to forum obraził.
Ja nic do PKM nie mam, czego nie można powiedzieć o paru innych forumowiczach Tongue
Filip P. napisał(a):temat został założony, a Ty [...] go zamknąłeś,
Dla porządku dodam, że akurat nie ja :]
Ale nie ma to żadnego znaczenia.

Pozdrawiam
Zeratul
Spoko, bardzo fajna odpowiedź... :/
Filip P. napisał(a):Spoko, bardzo fajna odpowiedź... :/
Adekwatna do pytań :/
Przy całym szacunku dla pewnej użytkowniczki - ja nie dam się wciągnąć w Wasze gierki Tongue

Pozdrawiam
Zeratul
Zeratul napisał(a):Przy całym szacunku dla pewnej użytkowniczki - ja nie dam się wciągnąć w Wasze gierki Tongue
I Ty Brutusie? Wink
Plus Leonardo i Mach
Domagam się powrotu mojego posta nt. "Lektur Artysty w chorobie" na miejsce!