Liczba postów: 6,575
Liczba wątków: 60
Reputacja:
0
Ostatnio zaczynam używac tej funkcji, ale....niebardzo jakoś działa.
Wchodze sobie w "Zobacz posty od ostatniej wizyty", albo "Zobacz swoje posty" i ciągle widze tematy, które zamierzałem ignorować. Jednocześnie oglądając listę ignorowanych tematów, widzę, że wątku, które wybrałem, znajdują się na niej.
Co zatem robię nie tak, ze ciągle widzę tematy, których oglądać nie chcę?
[b][color=#000080]Warszawskie bubki, żygolaki
Z szajka wytwornych pind na kupę,
I ty, co mieszkasz dziś w pałacu,
A srać chodziłeś pod chałupę,
Ty, wypasiony na Ikacu -
całujcie mnie wszyscy w dupę.[/color][/b]
Liczba postów: 2,344
Liczba wątków: 57
Reputacja:
0
Te pytania już się pojawiały; sam nawet je zadałem i odpowiadam. Przeczytaj te posty, które Ci zostały do przeczytania i wróć na stronę główną. Jeśli wśród nieprzeczytanych postów masz tylko te, które chcesz ignorować, ale nadal się wyświetlają, to kliknij "oznacz wszystkie fora jako przeczytane" (na stronie głównej w prawym dolnym rogu). Powinno pomóc.
[b][i][size=75]ukončite prosím výstup a nástup, dveře se zavírají[/b][/i][/size]
Liczba postów: 6,575
Liczba wątków: 60
Reputacja:
0
Nie pomogło! Zrobiłem, jak radziłeś. Zaraz potem Ty napisałeś w temacie, który dodałem do ignorowanych i temat ten oraz Twoj post widzę.
[b][color=#000080]Warszawskie bubki, żygolaki
Z szajka wytwornych pind na kupę,
I ty, co mieszkasz dziś w pałacu,
A srać chodziłeś pod chałupę,
Ty, wypasiony na Ikacu -
całujcie mnie wszyscy w dupę.[/color][/b]
Liczba postów: 2,344
Liczba wątków: 57
Reputacja:
0
To faktycznie dziwne. Może Zeratul będzie mądrzejszy. Przykro mi, że się nie udało. Trzeba przyznać, że z ignorowaniem tematów są problemy.
[b][i][size=75]ukončite prosím výstup a nástup, dveře se zavírají[/b][/i][/size]
Liczba postów: 5,624
Liczba wątków: 166
Reputacja:
0
Paweł Konopacki napisał(a):Nie pomogło! Zrobiłem, jak radziłeś. Zaraz potem Ty napisałeś w temacie, który dodałem do ignorowanych i temat ten oraz Twoj post widzę.
Może spróbuj najpierw oznaczyć temat jako przeczytany (w przypadku wątków dzielonych czasem występuje błąd skryptu i nie wystarczy przeczytanie wszystkich postów - wtedy wystarczy oznaczyć wszystkie tematy jako przeczytane na poziomie konkretnego działu, a niekoniecznie od razu całego forum [stosowny link jest na górze po wejściu do działu])
i dopiero po oznaczeniu przeczytania (znika ikonka nowych postów w temacie) oznaczyć wątek jako ignorowany. Czasami warto "przeczytać" też ewentualne wydzielone do innych działów (Karczma) fragmenty (najlepiej oznaczając całą Karczmę jako przeczytaną).
Jeśli to nie pomoże, spróbuję przetestować tę opcję u siebie (standardowo jej nie używam, ze zrozumiałych względów)
Pozdrawiam
Zeratul
[size=85][i]Znaczyło słowo - słowo, sprawa zaś gardłowa
Kończyła się na gardle - które ma się jedno;
Wtedy się wie jak życie w pełni posmakować,
A ci, w których krew krąży - przed śmiercią nie bledną.[/i][/size]
Liczba postów: 5,624
Liczba wątków: 166
Reputacja:
0
Posty wybitnie związane z tematem trafiły... zgadnijcie gdzie
[size=85][i]Znaczyło słowo - słowo, sprawa zaś gardłowa