Liczba postów: 1,334
Liczba wątków: 30
Reputacja:
0
Hej- witam wszystkich
Ja dostałam dzisja wiadomość, że jestem laureatką wiadomego konkursu
I mam pytanko- jest ktoś jeszcze na tym forum, kto 16 kwietnia wybiera się do Wa-wy na podsumowanie? Fajnie byłoby pogadać w realu, a nie tylko stukać na klawiaturce
A Ty czcij, co żyje radośnie! A Ty szanuj to, co umiera.
Liczba postów: 2,344
Liczba wątków: 57
Reputacja:
0
Gratuluję! A czy mogłabyś zamieścić swoją pracę w odpowiednim dziale?
[b][i][size=75]ukončite prosím výstup a nástup, dveře se zavírají[/b][/i][/size]
Reputacja:
0
Wiesz- w sumie bardzo chętnie, ale problem w tym, że ja nie wiem jakie wierszydłą tam wysłałam... Ja biorę udział w wielu konkursach, i jeśli coś udaje mi się zająć, to dopiero w almanachach dowiaduje się, za co dokładnie... Ale jak coś mogę wkleić do "odpowiedniego działu" jakiś tekst
Tylko bardziej mi chodzi o to, czy ktoś się jeszcze dostał z naszyfch formułowiczów..? Na tej stronce przecież było umieszczone ogłoszenie o konkursie, a przecież wielu użytkowników pisze. Pomyślałam więc, że nie tylko ja wysyłałam teksty. Zresztą już po raz drugi jade do stolicy w wiadomym celu, bo w tamtym roku też byłam na podsumowaniu, tylko jeszcze wtedy nie wiedziałam za bardzo o istnieniu tej strony...
Liczba postów: 1,872
Liczba wątków: 53
Reputacja:
0
A Ci, którzy nie mają laurów w poezji też się liczą do pogadania w realu?
Liczba postów: 2,651
Liczba wątków: 67
Reputacja:
0
zamocik_23 napisał(a):Zresztą już po raz drugi jade do stolicy w wiadomym celu, bo w tamtym roku też byłam na podsumowaniu
W zeszłym roku było jeszcze kilka osób z Forum - ale zdaje się, że w tym roku się już nie kwalifikowali z uwagi na skończenie liceum. A na której stronie w zeszłorocznej antologii znajduje się Twój utwór?
[b][i]
Z wiekiem człowiek myślący widzi, że wszystko jest śmieszne i przestaje się rzeczami przejmować.
[/i][/b]
JK
Liczba postów: 2,344
Liczba wątków: 57
Reputacja:
0
Szymon napisał(a):W zeszłym roku było jeszcze kilka osób z Forum
M.in. ulubiony forumowy kolega użytkowniczki
zamocik_23, w dodatku o tym koledze była wzmianka w jego ulubionej gazecie codziennej.
[b][i][size=75]ukončite prosím výstup a nástup, dveře se zavírají[/b][/i][/size]
Reputacja:
0
Filip P. napisał(a):A Ci, którzy nie mają laurów w poezji też się liczą do pogadania w realu?
Jasne, że są
Chodzi mi o to- kto tam jeszcze będzie.
Szymon napisał(a):A na której stronie w zeszłorocznej antologii znajduje się Twój utwór?
O to nie pytaj- wiersz lipny.. W każdym bądź razie mi się nie podobał...
gredler napisał(a):ulubiony forumowy kolega użytkowniczki zamocik_23
:lol: :lol: :lol: :lol:
ale Szymon- chyba to Ty wygrałeś, prawda?
"Modlitwa nadmorska", zgadza się?
Dla mie- super *-`-
Liczba postów: 5,038
Liczba wątków: 264
Reputacja:
2
<!-- m --><a class="postlink" href="http://www.kaczmarski.art.pl/ogloszenia/rytmy_final2.php">http://www.kaczmarski.art.pl/ogloszenia ... final2.php</a><!-- m --> - tu masz listę wszystkich
Reputacja:
0
Hej, hej- ponawiam apel
Jedzie ktoś jeszcze z forum na "Rytmy neiskończoności" ..?