Ankieta: Użytownik Luter w rzeczywistości ma na imię:
Nie posiadasz uprawnień, aby oddać głos w tej ankiecie.
Krzysztof
60.00%
6 60.00%
Jakub
0%
0 0%
Mateusz
10.00%
1 10.00%
Piotr
30.00%
3 30.00%
Razem 10 głosów 100%
*) odpowiedź wybrana przez Ciebie [Wyniki ankiety]

Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Jak naprawdę ma na imię Użytkownik Luter?
Przypuszczam, że częśc z Was zauważyła, że Użytkownik Luter tak naprawdę raczej nie ma na imię Marcin. Nie może też niestety, z oczywistych względów, nosić imienia Andrzej - na to jednoznacznie wskazuje, bądź co bądź wysoki, poziom choćby językowy Jego wypowiedzi. Z adresu e-mailowego Użytkownika Lutra można by wnioskować, że ma On na imię Piotr i taka opcja oczywiście także znalazła się w niniejszej ankiecie, która ma na celu zbadanie zdania Użytkowników Forum w kwestii imienia Osoby, która zalogowała się i wypowiada na tym Forum jako "Luter". Ponieważ pewne okoliczności pozwalają wątpić w to, że imię podane w adresie e-mailowym jest prawdziwym imieniem Lutra, pozwoliłem sobie wybrać kilka dosyć popularnych imion, które moim zdaniem Luter mógłby nosić. Owe imiona zostały wybrane (niemalże) przypadkowo.

Zapraszam do głosowania!

[ Dodano: 2 Luty 2007, 15:33 ]
Nie dodałem daty zakończenia głosowania, bo przecież niczego ono i tak nie rozstrzygnie, niemniej jednak przypuszczam, że już za jakiś czas (jeszcze dzień, jeszcze dwa)można będzie napisać coś ciekawego na temat zdania Większości z Was w tej sprawie.
[b][i]
Z wiekiem człowiek myślący widzi, że wszystko jest śmieszne i przestaje się rzeczami przejmować.
[/i][/b]
JK
Szkoda, że nie ma opcji Szymon.
Tam - Apokalipsa,
Nieuchronny kres.
Tu - nie grozi nic nam,
Tu - niezmiennie jest...
Kuba Mędrzycki napisał(a):Szkoda, że nie ma opcji Szymon
Sugerujesz, że to ja jestem Lutrem?
Obawiam się, że pozostaniesz całkowicie osamotniony w swoim przypuszczeniu.
Chyba nawet Luter we "własnej" osobie by się z Tobą nie zgodził Big Grin
[b][i]
Z wiekiem człowiek myślący widzi, że wszystko jest śmieszne i przestaje się rzeczami przejmować.
[/i][/b]
JK
Szymon napisał(a):Sugerujesz, że to ja jestem Lutrem?
Nic nie sugeruję. Po prostu uważam, że ankieta jest w dużym stopniu tenedencyjna i ograniczająca mozliwości głosowania.
Szymon napisał(a):Obawiam się, że pozostaniesz całkowicie osamotniony w swoim przypuszczeniu.
A ja obawiam się, że Twoja pewność siebie przekracza powoli jakiekolwiek granice przyzwoitości.

Podobnie jak Twoja bezczelność i chamstwo:
Szymon napisał(a):Nie może też niestety, z oczywistych względów, nosić imienia Andrzej - na to jednoznacznie wskazuje, bądź co bądź wysoki, poziom choćby językowy Jego wypowiedzi.
No przecież Iwona. Wszyscy to już wiedzą.
śni inny byt jurajski gad
Można jeszcze dodać do ankiety pytanie pomocnicze:

"Jak chciałby naprawdę nazywać się Użytkownik Luter?"

Smile
Majek napisał(a):Można jeszcze dodać do ankiety pytanie pomocnicze:

"Jak chciałby naprawdę nazywać się Użytkownik Luter?"
cmok, cmok, cmok, cmok i jeszcze raz...CMOK

(plus piwo)

Pacia K/K/V lub....??

[ Dodano: 2 Luty 2007, 16:45 ]
(może luter mi pomoże wybrac?)
"Chude Dziecko"
Drogi Majku! Użytkownik Luter nie chciałby nazywać się Kanalia.

[ Dodano: 2 Luty 2007, 16:59 ]
Do berseis13:
Ależ Szanowna Pani - wśród tylu różnych dróg przez życie każdy ma prawo wybrać... źle.
Chociaż trafne było stwierdzenie "kto mieczem wojuje ten od miecza ginie" dodam, że nie pochwalam eskalacji uszczypliwości.
Kobieta to jedyna zdobycz, która zastawia sidła na myśliwego...
Pani Markowo, wielkie, naprawdę wielkie piwo (jeśli Pani lubi). Trafiła Pani w sedno!

PS Ja też nie pochwalam eskalacji uszczypliwości, ale wszystko ma chyba swoje granice.
Szymonie - przestań :/

Sądzę, że każdy wystarczająco długo przebywający na forum użytkownik wyrobił już sobie własne zdanie na temat tożsamości Lutra.
Natomiast tematy w tym stylu - z "przypadkowo" dobranymi imionami to niepotrzebna prowokacja i sianie zamętu na forum :zly:
Twoje powtarzane niemal w każdym temacie nawiązania do tożsamości Pewnego Użytkownika staja się już nudne :evil:
Dalsze takie działania spotkają się z jednoznaczną reakcją forumowej GTW

Zeratul
[size=85][i]Znaczyło słowo - słowo, sprawa zaś gardłowa
Kończyła się na gardle - które ma się jedno;
Wtedy się wie jak życie w pełni posmakować,
A ci, w których krew krąży - przed śmiercią nie bledną.[/i][/size]