02-03-2007, 07:53 AM
piotrek napisał(a):Off-topiki są spoko, ale skoro dany temat już istnieje, to po co go dublować?Słusznie! Przeniosłem się zatem
Znajdzie się słowo na każde słowo
Arcybiskup Paetz metropolitą warszawskim?
|
02-03-2007, 07:53 AM
piotrek napisał(a):Off-topiki są spoko, ale skoro dany temat już istnieje, to po co go dublować?Słusznie! Przeniosłem się zatem
Znajdzie się słowo na każde słowo
02-03-2007, 08:03 AM
piotrek napisał(a):Tak, tak - uwziąłem się i piszę to tylko po to, żeby ci dokuczyć.To ja mam pomysł- niech ktoś zamieści listę (oczywiście na odpiowiedniej stronie ), na której znajdą się osoby, którym to będzie się dokuczało, z uwagi na ich wypowiedzi i poglądy... Wtedy wszystko będzie jasne, i unikniemy również głupich dyskusji, bo osoby te będą się trzymać na baczność... Co Wy na to?
A Ty czcij, co żyje radośnie! A Ty szanuj to, co umiera.
02-03-2007, 12:20 PM
lc napisał(a):pewnego młodego kleryka wysłał dawno na studia do Rzymu. Użytkowniku lc, takich wątków to nie poruszaj, bo wiesz dobrze jaki młody kleryk był wysłany na studia do Rzymu Tomek_Ciesla napisał(a):Nie ogldałaś "Karol - człowiek który stal się Papieżem"? Tam po jakiś rozmowach o budowie kościoła w Nowej Hucie z jakimś SBkiedm Wojtyła powiedzial "Dziękuję za współprace pułkowniku" Chrzanisz jak potłuczony Rozmowa wyglądała tak: Partyjniak Julian Kordek: Zrobimy tak: podzielimy się budynkiem. Jedna połowa dla nas, druga na wasze seminarium. Biskup Karol: Lepsza połowa seminarium niż żadne - więc dziękuję. Partyjniak Julian Kordek: Nie mnie dziękujcie. To partia chce was nagordzić za otwartość na dialog. Wychodzi na to że film sugerował że bp. Wojtyła się zaprzedał czerwonemu Lewiatanowi :rotfl:
02-03-2007, 12:51 PM
Krasny napisał(a):Partyjniak Julian Kordek: Zrobimy tak: podzielimy się budynkiem. Jedna połowa dla nas, druga na wasze seminarium.sens ten sam |
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|