Liczba postów: 1,334
Liczba wątków: 30
Reputacja:
0
Hej
Widzicie- mam kumpla, który gra i śpiewa kawałki JK. Dla mnie robi to bosko, także chcaiłam rozszerzyć jego "śorodwisko", nie zamykając go tylko w tzw. ogniskowym gronie. W tą niedzielę oranizuję dzień wszelako pojętej kultury w mojej małej miejscowości, toteż wpadłam na pomysł, żeby on też wystąpił i pokazał co potrafi. Zaproponowałam mu m.in cały cylk Obław, on się zgodził, jednak nie ma chwytów do IV części...Próbował, ze słuchu, ale stwierdził, że nijak mu to wychodzi... I stąd moja prośba- jeśli ktoś je ma, wystawcie je szybciutko... Wdzięczna będę niesłychanie
A Ty czcij, co żyje radośnie! A Ty szanuj to, co umiera.
Liczba postów: 2,344
Liczba wątków: 57
Reputacja:
0
Hej, kiedyś znalazłem jakieś chwyty do paru piosenek Kaczmarskiego na
takiej jednej stronce . Nawet pasowały!
[b][i][size=75]ukončite prosím výstup a nástup, dveře se zavírají[/b][/i][/size]
Liczba postów: 563
Liczba wątków: 41
Reputacja:
0
<!-- m --><a class="postlink" href="http://www.kaczmarski.art.pl/tworczosc/nuty/oblawa_iv.png">http://www.kaczmarski.art.pl/tworczosc/ ... awa_iv.png</a><!-- m --> - to są nutki z chwytami to Obławy IV. Powinno pomóc.
The only thing I knew how to do
Was to keep on keepin' on
Like a bird that flew
Reputacja:
0
Dzięki- na drugi raz rzeczywiście sama dogłębniej przeszukam... A za pomoc (i moje wstrętne pójscie na łatwiznę :niepewny: ) macie piwka
Reputacja:
0
Ano tak- już to zrobiłam
Liczba postów: 437
Liczba wątków: 22
Reputacja:
0
zamocik_23 napisał(a):Dzięki- na drugi raz rzeczywiście sama dogłębniej przeszukam... A za pomoc (i moje wstrętne pójscie na łatwiznę ) macie piwka
:zly: wystarczyło zajrzeć do tematu "ZANIM ZAPYTASZ ! " i obyło by się bez takich tematów.
Podróżną sakwę zarzuć na ramię
Wyjdź na gościniec do bramy nieba [...]
Reputacja:
0
zamocik_23 napisał(a):A za pomoc (i moje wstrętne pójscie na łatwiznę :niepewny: ) macie piwka
Yeah! Dzięki!
[b][i][size=75]ukončite prosím výstup a nástup, dveře se zavírají[/b][/i][/size]
Reputacja:
0
Bartek.K napisał(a):wystarczyło zajrzeć do tematu "ZANIM ZAPYTASZ ! " i obyło by się bez takich tematów.
Jej- przepraszam... Pogrzebałam trochę na stronce, ale jakoś nic owocnego ne znalazłam- toteż wystosowałam ten temat. Już nie będę...
Reputacja:
0
zamocik_23 napisał(a):Już nie będę...
Nic się nie stało, nie stresuj się.
Reputacja:
0
Uf- to mnie uspokoiłeś