02-04-2007, 10:40 PM
Eryk napisał(a):sorry za off topPrzecież już od kilku(nastu) ładnych stron ten temat to jest jeden wielki OFF-TOP :rotfl:
Znajdzie się słowo na każde słowo
Renowacja pomnika
|
02-04-2007, 10:40 PM
Eryk napisał(a):sorry za off topPrzecież już od kilku(nastu) ładnych stron ten temat to jest jeden wielki OFF-TOP :rotfl:
Znajdzie się słowo na każde słowo
02-04-2007, 11:34 PM
MacB napisał(a):Przecież już od kilku(nastu) ładnych stron ten temat to jest jeden wielki OFF-TOPChyba jakiś zły okres przechodzi to forum - każdy nowozałożony temat, nie ważne o czym zaczyna przechodzić w kilka razy większy off-top. Niedobrze, niedobrze. BŁAZEN Oto masz mój kapturek. BŁAZEN Ot byś wziął, bracie, mój kapturek: nie masz nic lepszego do zrobienia. BŁAZEN Ta noc wykieruje nas wszystkich na błaznów i na wariatów. Dobrej nocy wszystkim
03-28-2007, 02:16 PM
Słuchajcie, przepraszam, jeśli to się już gdzieś pojawiło, ale ja to przeczytałem dopiero dzisiaj, a w tym wątku tego nie ma.
Fundacja JK : " Szanowni Państwo! W związku z pojawiającymi się pytaniami miłośników twórczości Jacka Kaczmarskiego, dotyczącymi stanu Jego nagrobka, pragniemy poinformować, że wspólnie z Rodzicami Jacka Kaczmarskiego opracowano projekt renowacji grobu. Postaramy się, aby prace te odbyły się wiosną br. Ich zakres został już wstępnie omówiony z Zarządem Cmentarza oraz z firmą kamieniarską, która podjęła się ich wykonania. Jednocześnie oświadczamy, że Fundacja - odnosząc się z szacunkiem do wszelkich inicjatyw wsparcia renowacji nagrobka - w chwili obecnej nie prowadzi na ten cel żadnej zbiórki pieniężnej i postara się uzyskać potrzebne środki z innych źródeł." Pzdr tomek
"Ale po co męczyć gamę
Gdy się gra akompaniament..."
04-10-2007, 08:44 PM
Zgodnie z powyższą informacją wykonane zostały prace na nagrobku. Połówki kamienia nacięto tak, że powstały pionowe wgłębienia - najgłębsze u góry, spłycające się ku dołowi. Wygląda to moim zdaniem dobrze.
04-11-2007, 06:59 AM
Cieszę się, że prace już zostały skończone wczoraj kiedy poszedłem na grób Jacka bardzo miło się zdiwiłem Według mnie grób teraz wyglądaznacznie ładniej niż ze strunami
|
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|