Liczba postów: 2,344
Liczba wątków: 57
Reputacja:
0
zamocik_23 napisał(a):dlaczego u licha ci nieszczęśni Żydzi wg Was rządzą tym padołem?! Ja to napisałem, ale podam jeszcze raz: rządzą, ponieważ mają pieniądze.
[b][i][size=75]ukončite prosím výstup a nástup, dveře se zavírají[/b][/i][/size]
Liczba postów: 5,038
Liczba wątków: 103
Reputacja:
0
Szymon napisał(a):MacB... Twój ostatni post przypomina mi wiersz Krynickiego pod tytułem Biała plama! Ależ ma treść! Tylko, jak nie przymierzając Wszechświatowy Spisek Żydów, ukryty dla oka
Znajdzie się słowo na każde słowo
Liczba postów: 1,334
Liczba wątków: 30
Reputacja:
0
gredler napisał(a):rządzą, ponieważ mają pieniądze. Keju- gdzie są Ci nieszczęśni Żydzi...? Skąd mają te pieniądze?
MacB napisał(a):Tylko, jak nie przymierzając Wszechświatowy Spisek Żydów, ukryty dla oka Ach- a Polacy otrzymali dar przenikania tych wszystkich światowych matactw... To wszystko rozumiem- wybrańcy losu...
A Ty czcij, co żyje radośnie! A Ty szanuj to, co umiera.
Liczba postów: 2,344
Liczba wątków: 57
Reputacja:
0
zamocik_23 napisał(a):Skąd mają te pieniądze? Kpisz, czy o drogę pytasz?
Do zobaczenia za parę dni (a jak dobrze pójdzie - godzin).
Pozdrawiam gredlersko
[b][i][size=75]ukončite prosím výstup a nástup, dveře se zavírají[/b][/i][/size]
Liczba postów: 1,334
Liczba wątków: 30
Reputacja:
0
Drogą sobię idę i jasno widzę w któym kierunku... Wasze oskarżenia naprawdę są bezpodstwane... Zarzucacie Żydom rządy nad światem ("jest Harmaaaaaagedooooon"  ), wszechobecną cenzurę i ingerencje w życie zwykłych ludzi... Ale przecież to jak to wszystko wygląda nie jest sprawą Żydów, tylko powtarzam do znudzenia- sami najbardziej dokopujemy tej nieszczęsnej Polsce...
A Ty czcij, co żyje radośnie! A Ty szanuj to, co umiera.
Liczba wątków: 103
Reputacja:
0
zamocik_23 napisał(a):MacB napisał(a):Tylko, jak nie przymierzając Wszechświatowy Spisek Żydów, ukryty dla oka Ach- a Polacy otrzymali dar przenikania tych wszystkich światowych matactw... To wszystko rozumiem- wybrańcy losu... Jeśli cytujesz, to rób to uczciwie 
Najważniejsze pominęłaś:
Cytat:
zamocik_23 napisał(a):Wasze oskarżenia naprawdę są bezpodstwane... ...ta pani weszła w tym kożuchu i w nim wychodzi.
Znajdzie się słowo na każde słowo
Liczba postów: 6,575
Liczba wątków: 60
Reputacja:
0
zamocik_23 napisał(a):Keju- gdzie są Ci nieszczęśni Żydzi...? Skąd mają te pieniądze? Gdzie są? Wszędzie!
Skąd mają pieniądze? Z matactw i jedwabnych interesów. Z odszkodowań wyłudzanych od państw za tzw. mienie pożydowskie.
[b][color=#000080]Warszawskie bubki, żygolaki
Z szajka wytwornych pind na kupę,
I ty, co mieszkasz dziś w pałacu,
A srać chodziłeś pod chałupę,
Ty, wypasiony na Ikacu -
całujcie mnie wszyscy w dupę.[/color][/b]
Liczba postów: 4,151
Liczba wątków: 85
Reputacja:
0
Nie myslicie, ze robicie komus krzywde, kto niczego nie wyludzil od nikogo i kto tych pieniedzy wcale nie ma? Jak w kazdym narodzie sa przyzwoici ludzie i swinie...jak wszedzie - wsrod Zydow, Polakow, Niemcow, Amerykanow i innych. Nie generalizujcie, prosze.
Ja mam pochodzenie zydowskie ( podobnie jak JK -jesli ktos zauwazyl jego pochodzenie, a moze nie chce tego przyjac za prawde)- od nikogo nic nie dostalam, nikim nie rzadze, nie robie zadnych matactw, pieniadze mam z ciezkiej pracy. A najblisci zostali zamordowani przez gestapo - i nikt z naszej rodziny nie zazadal od nikogo odszkodowania - pieniadze nie zwroca Im zycia. Tylko czasem ciezko sluchac oskarzen - w Polsce, w Szwecjii - bardzo anty zydowska. W Danii - wprost przeciwnie - ocenia sie czlowieka- nie pochodzenie.
Moze warto by i na tej stronie oceniano czlowieka - nie jego wiare, pochodzenie.
Mnie tez tu przykro sluchac, ze Polacy to zlodzieje i pijacy ( wyszlo do rymu , ha, ha).
Wiec moze by po prostu nie generalizowac, a pietnowac to co poszczegolny cczlowiek zrobil/robi zlego?
[ Dodano: 1 Luty 2007, 12:31 ]
I to byl -jak sadze moj ostatni post na forum...
'Niegodne nas – za sprawy błahe
(Drobnych utrapień lichy towar)
Płacić rozpaczą, gniewem, strachem,
Zużywać w kłótniach cenne słowa'
Liczba postów: 3,847
Liczba wątków: 19
Reputacja:
0
Elzbieta napisał(a):I to byl -jak sadze moj ostatni post na forum... Mam nadzieję, że nie, Elżbieto. Wiele osób podziela Twoje poglądy... A z tego, co się zorientowałam przeczytawszy posty, nasi "Rasiści" sobie tylko "żartowali" i przekomarzali się z Zamocikiem. Tylko czemu publicznie?
"Na ludzką pamięć nie można liczyć. Niestety, również na niepamięć."
Liczba postów: 1,705
Liczba wątków: 67
Reputacja:
1
Wydaje mi sie ze jest jednak CHOLERNA roznica miedzy wypominaniem (badz « zartowaniem sobie ») komus czegos co swiadomie popelnil a wypominaniem mu tego kim jest (pochodzenie). A w tej dyskusji dosc szybko stoczono sie do poziomu typu skoro Zyd to wiadomo, pan rozumiesz a ja wyczuwam.
Uwazam za idiotyczne przekonanie ze wystarczy wykazac ze ktos jest Zydem zeby udowodnic ze nie moze miec racji (i vice versa).
Moje marzenie : zeby kazdy z tutejszych dowcipnisiow dowiedzial sie ktoregos dnia ze jest wlasnie tego « nieczystego » pochodzenia. I zeby im pozniej dowcipny forumowicz "lc" dowcipnie podspiewywal nad uchem swoj arcydowcipny utwor pt « Spierdalaj do Izraela ».
Najbardziej przeraza mnie fakt ze dzieje sie to wlasnie na forum JK czyli faceta ktory - przy wszystkich swoich przywarach - byl bardzo tolerancyjny i interesowal sie przede wszystkim wartoscia samego czlowieka a nie jego pochodzeniem badz przynaleznoscia partyjna.
gosiafar napisał(a):Tylko czemu publicznie? Bo sadzisz ze jesli niepublicznie to wszystko w porzadku ?
"Myślę, więc nie ma mnie
na forum Mój adres
skonfiskowano Mówię
tak to ja jeszcze ja Poznaję
Co słychać Ano po staremu"
[Jerzy Ficowski]
Liczba postów: 2,651
Reputacja:
0
thomas.neverny napisał(a):Uwazam za idiotyczne przekonanie ze wystarczy wykazac ze ktos jest Zydem zeby udowodnic ze nie moze miec racji (i vice versa) Serio?
thomas.neverny napisał(a):Najbardziej przeraza mnie fakt ze dzieje sie to wlasnie na forum JK Mnie też! Zamocik Zamocikiem, ale po Tobie to się takiej reakcji nie spodziewałem.
Thomasie, zastanów się chwilkę, przemyśl spokojnie to co napisałeś i przejrzyj ponownie niniejszy wątek zanim zaczniesz wydawać jeszcze ostrzejsze wyroki.
Pozdrawiam!
[b][i]
Z wiekiem człowiek myślący widzi, że wszystko jest śmieszne i przestaje się rzeczami przejmować.
[/i][/b]
JK
Liczba postów: 935
Liczba wątków: 18
Reputacja:
1
Szymon napisał(a):Zamocik Zamocikiem, ale po Tobie to się takiej reakcji nie spodziewałem. No właśnie.
A strażak także był Sam
Liczba postów: 1,705
Reputacja:
1
piotrek napisał(a):Szymon napisał(a):Zamocik Zamocikiem, ale po Tobie to się takiej reakcji nie spodziewałem. No właśnie.  Z gory dziekuje obu Panom za wyjasnienie co maja na mysli.
"Myślę, więc nie ma mnie
na forum Mój adres
skonfiskowano Mówię
tak to ja jeszcze ja Poznaję
Co słychać Ano po staremu"
[Jerzy Ficowski]
Liczba postów: 1,872
Liczba wątków: 53
Reputacja:
0
thomas.neverny napisał(a):byl bardzo tolerancyjny i interesowal sie przede wszystkim wartoscia samego czlowieka
Przecież to jest wydumane nie wiadomo skąd!
Dwa przykłady z JK i Twoje przekonia się rozsypują:
Cytat: Ale jak ktoś mi da po pysku -
Oddam z nawiązką - ja nie Chrystus!
To jest mi po Chrześcijańsku i tolerancyjnie?
Cytat:Koleżanki wychowane
Nie certolą się na marne,
Dają chętnie i na zmianę
Czy mógł napisać coś takiego człowiek, który poszukuje w innych jakichś wyższych wartości ?
Liczba wątków: 264
Reputacja:
2
Myślę, że się ostro już tu zagalopowaliście moi drodzy. W Efekcie uraziliście parę osób swoimi idiotycznymi żartami. Mam nadzieje, ze Elzbieta nie zdecyduje się na odejście z forum... zaraz napisze do niej pw. Temat ląduje w karczmie, skończcie sobie na gg czy gdzieś.
Liczba postów: 7,682
Liczba wątków: 130
Reputacja:
1
Bez sensu, jak można było przez 16 stron nie zauważyc, że ten wątek to rodzaj pastiszu na antysemitów, a nie autentyczny antysemityzm :/
"Wszyscyśmy z płócien
Rembrandta:
To tylko kwestia
Światła ; "
|