Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Matrymonialnie? Było o pulpitach.
Trudno... I tak Cię lubię... ;(
"Na ludzką pamięć nie można liczyć. Niestety, również na niepamięć."
Przepraszam za zupełnie niemerytoryczny post. Obiecuję się skarcić uderzeniem po łapach i pójściem do kąta.

dziękuję... :wzruszony:
[b][i][size=75]ukončite prosím výstup a nástup, dveře se zavírají[/b][/i][/size]
gredler napisał(a):Przepraszam za zupełnie niemerytoryczny post. Obiecuję się skarcić uderzeniem po łapach i pójściem do kąta.
A ja z Tobą.................................................... Smile

[ Dodano: 22 Styczeń 2007, 22:48 ]
Gdzie pójdziesz Ty, Gajusz, tam pójdę ja, Gaja... i niech żyje kąt... Big Grin
Propozycje matrymonialne na forum, aaa! Big Grin
[b][size=85]Dziś gra się słońcem football-match ogromny!
Bóg strzela gole - po ludzku, wspaniale!
Dziś skok na ziemię z nieba karkołomny,
Cesarskie cięcie i salto mortale![/size][/b]
No, wiesz, kwiecień już niedługo, czemu nie...
A Ty żałuj... :Smile :Smile :Smile
gosiafar napisał(a):A Ty żałuj... :Smile :Smile :Smile
Więcej grzechów nie pamiętam, za wszystkie szczerze żałuję, i obiecuję... właśnie, co?
[b][size=85]Dziś gra się słońcem football-match ogromny!
Bóg strzela gole - po ludzku, wspaniale!
Dziś skok na ziemię z nieba karkołomny,
Cesarskie cięcie i salto mortale![/size][/b]
gosiafar napisał(a):A ja z Tobą.
Przepraszam, czy my się znamy?
Ja, ale offtop :niepewny:
[b][i][size=75]ukončite prosím výstup a nástup, dveře se zavírají[/b][/i][/size]
W Hyde Parku chyba nie ma offtopów, Przemku. A tymczasem czytający ten wątek czekają w napięciu na dalszy ciąg tej coraz bardziej intrygującej, matrymonialno-kątowej rozmowy Wink
[b][i]
Z wiekiem człowiek myślący widzi, że wszystko jest śmieszne i przestaje się rzeczami przejmować.
[/i][/b]
JK
gredler napisał(a):Przepraszam, czy my się znamy?
:ups:

Toż już najwyższy czas!!!

:rotfl:

[ Dodano: 22 Styczeń 2007, 23:31 ]
A to specjalnie dla pana G.

"Kogo kochałaś przede mną?
Nie wiem, bo było ciemno..." :niepewny:
Szymon napisał(a):W Hyde Parku chyba nie ma offtopów, Przemku.
Mówisz? Czyli wychodzi na to, że palnąłem tym większą gafę, bo jestem... hhyhyhy (śmiech a la Andrzej Lep.)... moderatorem. No ale od Gintrowskiego; zresztą, tyle tam mam roboty, że nie zdążyłem się zorientować, gdzie można porobić offtopy. Czyli nie tu... no trudno.

Właściwie to ja węszę tu nie offtop, ale jakiś wielki ftop.
Przemku, doprawdy nie rozumiem dlaczego odniosłeś się tylko to mojej wypowiedzi, pominąwszy całkowicie nader interesującą wypowiedź mojej Przedmówczyni?
[b][i]
Z wiekiem człowiek myślący widzi, że wszystko jest śmieszne i przestaje się rzeczami przejmować.
[/i][/b]
JK
O.K.
Postawmy na jawność!
Moje dzieci nie są Twoje! :rotfl:
i nic do tego A.L.
Szymon napisał(a):Przemku, doprawdy nie rozumiem dlaczego odniosłeś się tylko to mojej wypowiedzi, pominąwszy całkowicie nader interesującą wypowiedź mojej Przedmówczyni?
Bo jestem nieśmiały, powinieneś to wiedzieć :wstyd: .
Szymon napisał(a):W Hyde Parku chyba nie ma offtopów, Przemku

Nie ma. Z Hyde Parku można co najwyżej trafić do działu Karczma, w przypadku nadmiernej rynsztokizacji języka bądź nieadekwatności tematu. W przypadku przekroczenia norm działu Karczma, temat spada niższego kręgu czyli do działu Burdel. Jeśli zaś wątek okaże się nawet do tamtejszych norm nie przystawać, jest usuwany całkowicie z forum i dyskusja tematu przenosi się na forum pomarańczowe.
Okazuje się, że jednak są offtopy, czyli zbaczanie z tematu. Wątek o pulpitach został zboczony, więc odpowiednia jego część została przeniesiona. Przy okazji zobaczyłem, jak to się robi.
gredler napisał(a):Okazuje się, że jednak są offtopy, czyli zbaczanie z tematu. Wątek o pulpitach został zboczony, więc odpowiednia jego część została przeniesiona. Przy okazji zobaczyłem, jak to się robi.
a to nie jest zboczenie z tematu o ogłoszeniach matrymonialnych?
Tomek_Ciesla napisał(a):a to nie jest zboczenie z tematu o ogłoszeniach matrymonialnych?
No właśnie jest. Napisałem to w przytoczonej przez Ciebie wypowiedzi. Jakiś problem?
gredler napisał(a):Jakiś problem
czyli do karczmy? czy wydzielamy dalej?