Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Archiwum otwarte !!!
Mam przyjemność ogłosić, że po długich i ciężkich bojach udało mi się ukończyć archiwum Smile

Od razu kilka wyjaśnień (by uprzedzić prawdopodobne pytania):
1. Niektóre tematy nie zostały przeniesione, inne zostały "pocięte" - wszystko po to, by tematy, które są w archiwum były jak najbardziej na temat.
2. Inna forma achiwum nie wchodzi w grę - jest niewykonalne, by przenieść posty ze starego forum w inny spoób
3. Uprzedzam pytania - posty z archiwum nie były zliczane i nie dodały się do mojego stanu postów Wink
4. Żadnej krytyki nie przyjmuję do wiadomości.

Miłej lektury Smile
Warto dodać, że teraz na stronie głównej pokazywac się już będą prawie wyłącznie tylko dostępne tematy Smile

Wyjatkiem mogą być nowo założone w dziale dla operatorów, ale tam niewiele się dzieje Smile
Artur napisał(a):Wyjatkiem mogą być nowo założone w dziale dla operatorów, ale tam niewiele się dzieje

A poza tym tam jest nudno Big Grin
Jak pisałem wcześniej super pomysł :beer:
Yet we lost though, again...
:prosze: No! Nareszcie. Szkoda,że nie dało rady najciekawszych rzeczy przeniesc w niezmienionej wersji, ale tak to juz jest. Dobre i to. No i dobry pomysł, że tematy z tego forum po zamknięciu bedą "spadać" do magazynu. Trzebaby jednak zastanowić się, jak je posegregować za jakiś czas. Może po prostu zostawić, jak na starym forum. Najstarsze spadki na końcu, najmłodze u góry. Należą sie pochwały, mimo niewątpliwie niezadowolenia wielu. Confusedpoko:
Swietnie ! Bardzo dobrze !

Ale... jesli chce wrocic do jakiegos tematu z archiwum to jak mam sie za to zabrac ?
Zalozyc nowy temat czy starac sie podczepiac do tematu w archiwach ?

Jak to sie robi ?

Cry
Zrób nowy temat a w poście daj linka do odpowiedniego z archiwum
Kocham mojego Adminka... Big Grin
TN