01-18-2007, 10:33 PM
Cytat:Teatr Hybrydy - Patrycja Kaczmarska, Paweł Konopacki i innico do nazwisk, to pewnie oboje woleliby żeby bylo odwrotnie
Ćwirek - reaktywacja
|
01-18-2007, 10:33 PM
Cytat:Teatr Hybrydy - Patrycja Kaczmarska, Paweł Konopacki i innico do nazwisk, to pewnie oboje woleliby żeby bylo odwrotnie
01-18-2007, 10:58 PM
DFT - Don't Feed the Troll
Zeratul
[size=85][i]Znaczyło słowo - słowo, sprawa zaś gardłowa
Kończyła się na gardle - które ma się jedno; Wtedy się wie jak życie w pełni posmakować, A ci, w których krew krąży - przed śmiercią nie bledną.[/i][/size]
01-18-2007, 11:05 PM
Ja przepraszam, ja szczerą sympatią darzę zarówno PK jak i PK, ale nic na to nie poradzę - rozbawił mnie ten wpis Ćwirka i nieświadom jego intencji pozwalam sobie na :piwko: - i proszę: nie dawajcie mi bana, jak mawia Luter.
01-18-2007, 11:10 PM
Trudno zaprzeczyć temu, że wpis Ćwirka powinien się wydać zabawny niezależnie od "stron barykady."
M.
01-18-2007, 11:28 PM
MateuszNagórski napisał(a):Trudno zaprzeczyć temu, że wpis Ćwirka powinien się wydać zabawny niezależnie od "stron barykady."Oczywiście Tak się jednak dziwnie składa, że przewidziałem tematykę i styl wpisu Ćwirka, zaraz po jego rejestracji na forum - może powinienem zostać jasnowidzem? Pozdrawiam Zeratul
Kończyła się na gardle - które ma się jedno; Wtedy się wie jak życie w pełni posmakować, A ci, w których krew krąży - przed śmiercią nie bledną.[/i][/size]
01-18-2007, 11:29 PM
nie wiem o jakich barykadach mowa, ale od razu uprzedzam, ze bardzo mi sie podobaja nagrania Pawla Konopackiego. Moge chyba nawet zaryzykowac okreslenie - doskonale. W sensie, ze sa bardzo bliskie oryginalu. Dla laika takiego jak ja - swietne i momentami ciężko się połapać czy to nie Kaczmarski śpiewa.
Mam nadzieje, ze bede mial okazje uslyszec zespol na zywo. [ Dodano: 19 Styczeń 2007, 00:30 ] Zeratul napisał(a):może powinienem zostać jasnowidzem?podobno calkiem intratne zajecie
01-19-2007, 12:04 AM
Ćwirek napisał(a):co do nazwisk, to pewnie oboje woleliby żeby bylo odwrotnieTiaa... zdaję się że Pan się zna nieco na zmienianiu nazwisk, z różnych powodów. Pozdrawiam Pacia K/K/V (do wyboru do koloru)
"Chude Dziecko"
01-19-2007, 12:14 AM
Mateusz Nagórski napisał(a):Trudno zaprzeczyć temu, że wpis Ćwirka powinien się wydać zabawny niezależnie od "stron barykady."Bardzo łatwo temu zaprzeczyć. Ćwirka dowcip jako dowcip był wyjątkowo kiepski, a intencje nad wyraz czytelne. Trudno natomiast zaprzeczyć temu, że łatwo i przyjemnie broni się prawdy czy też humoru zawartego w wypowiedziach popełnionych kogoś z kim się jest bardzo blisko związanym, niezależnie od tego czy ten związek ma charakter osobisty czy też, nazwijmy to tak umownie - ideowy.
[b][i]
Z wiekiem człowiek myślący widzi, że wszystko jest śmieszne i przestaje się rzeczami przejmować. [/i][/b] JK
01-19-2007, 12:19 AM
Szymonie - prosiłem o coś w moim pierwszym "poćwirkowym" poście.
Wdając się w tego typu dyskusję działasz na korzyść pewnej grupy kombatanckiej Pozdrawiam Zeratul
01-19-2007, 12:22 AM
Jaśko napisał(a):Ja przepraszam, ja szczerą sympatią darzę zarówno PK jak i PK, ale nic na to nie poradzę - rozbawił mnie ten wpis Ćwirka i nieświadom jego intencji pozwalam sobie na :piwko: - i proszę: nie dawajcie mi bana, jak mawia Luter.Jak rzadko zgadzam się w całej rozciągności. Pozdrawiam i przepraszam!
Kobieta to jedyna zdobycz, która zastawia sidła na myśliwego...
01-19-2007, 03:28 PM
Jaśko napisał(a):nie dawajcie mi bana, jak mawia Luter.Chyba "jak mawiał"
01-19-2007, 03:33 PM
Luter to chyba dostał bana, ale - rzecz dla forum internetowego niezwykła - nie przyjął go:
Cytat:Tak admina ja bullę spaliłem
01-19-2007, 06:03 PM
Krasny napisał(a):Luter to chyba dostał banaJuż chciałem zaprotestować :rotfl: Gwoli sprostowania jednak (dla userów równie niekumatych jak ja ) - użytkownik Luter nie dostał bana Pozdrawiam Zeratul
01-19-2007, 07:07 PM
Szymon napisał(a):Ćwirka dowcip jako dowcip był wyjątkowo kiepskiKwestia gustu. Mi się tam podobał.
01-19-2007, 07:20 PM
Wczoraj o godzinie 22:42 do Forumowej Braci dołączył użytkownik Ćwirek1.
Cóż za niezwykły zbieg okoliczności!
[b][i]
Z wiekiem człowiek myślący widzi, że wszystko jest śmieszne i przestaje się rzeczami przejmować. [/i][/b] JK
01-19-2007, 07:27 PM
Szymon napisał(a):Wczoraj o godzinie 22:42 do Forumowej Braci dołączył użytkownik Ćwirek1.A co? Założyłeś sobie drugie konto?
01-19-2007, 08:15 PM
Szymon napisał(a):Wczoraj o godzinie 22:42 do Forumowej Braci dołączył użytkownik Ćwirek1.Widocznie ktoś nie miał głowy do haseł. Te prowokacje to jednak cholernie trudna sprawa. Pozdrawiam Zeratul P.S. A użytkownik Ćwirek1 wkrótce nas opuści - właściwie powinien być za to warn, ale byłoby to trochę dziwne w przypadku bytów czysto wirtualnych.
01-20-2007, 05:50 PM
Filip P. napisał(a):Chyba "jak mawiał"Powiedziałem tak raz, o co wam chodzi?
01-20-2007, 08:29 PM
Luter napisał(a):O zamki i strome urwiskaFilip P. napisał(a):Chyba "jak mawiał"Powiedziałem tak raz, o co wam chodzi? Pozdrawiam Zeratul P.S. I drzwi pewnej katedry, które o ile wiem są chyba tylko mitem :]
Kończyła się na gardle - które ma się jedno; Wtedy się wie jak życie w pełni posmakować, A ci, w których krew krąży - przed śmiercią nie bledną.[/i][/size] |
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|