Liczba postów: 2,651
Liczba wątków: 67
Reputacja:
0
Ja mam to samo.
[b][i]
Z wiekiem człowiek myślący widzi, że wszystko jest śmieszne i przestaje się rzeczami przejmować.
[/i][/b]
JK
Liczba postów: 2,154
Liczba wątków: 43
Reputacja:
0
Ja też to mam, ale posty mimo wszystko sie pojawiają
[b][size=80]"Ty przed Tobą świat,
za Tobą ja,
a za mna już nikt."[/size][/b]
Liczba postów: 437
Liczba wątków: 22
Reputacja:
0
Jaśko napisał(a):Takie coś mi się pojawia od kilku dni przy dokonywaniu wpisów. Z tego powodu nie mogę też wysyłać PW.
PW. się wysyłają. Błąd dotyczy powiadamiania na e-mail. To samo z postami.
Podróżną sakwę zarzuć na ramię
Wyjdź na gościniec do bramy nieba [...]
Liczba postów: 2,651
Liczba wątków: 67
Reputacja:
0
Przy dokonywaniu powyższego wpisu zresztą też się pojawił wyżej wzmiankowany napis, a mimo to post został wysłany - w ogóle, o dziwo, mimo tego komunikatu mogę zamieszczać swoje wypowiedzi, chociaż nie widuję później komunikatu "twoja wiadomość została wysłana" czy innego podobnego. Po prostu sprawdzam ręcznie - i jest! A co do PW to jest jeszcze osobliwiej po wysłaniu trafiają do folderu "do wysłania", chociaż osoba do której je wysyłałem już była od tego czasu na Forum.
[b][i]
Z wiekiem człowiek myślący widzi, że wszystko jest śmieszne i przestaje się rzeczami przejmować.
[/i][/b]
JK
Liczba postów: 5,038
Liczba wątków: 264
Reputacja:
2
pw się wysyła, ale nie dochodzi powiadomienie na e-mail. Znów nie działa serwer smpt, trwa załatwianie tej sprawy.
Liczba postów: 5,624
Liczba wątków: 166
Reputacja:
0
Artur napisał(a):pw się wysyła, ale nie dochodzi powiadomienie na e-mail. Znów nie działa serwer smpt, trwa załatwianie tej sprawy.
W sumie można by chyba założyć konto mailowe na jakimś portalu i stamtąd wysyłać - wtedy nie trzeba by się przejmować lokalnym serwerem :]
Pozdrawiam
Zeratul
[size=85][i]Znaczyło słowo - słowo, sprawa zaś gardłowa
Kończyła się na gardle - które ma się jedno;
Wtedy się wie jak życie w pełni posmakować,
A ci, w których krew krąży - przed śmiercią nie bledną.[/i][/size]
Reputacja:
2
Parę osób próbowało, szybko te konta portale likwidowały. Jutro być może sprawa będzie rozwiązana. Jak nie to przemęczycie się do mojego powrotu w sobotę.
[ Dodano: 17 Styczeń 2007, 23:03 ]
a do tego czasu wyłączę powiadomienia na e-mail, bu ten komunikat nie wyskakiwał
Liczba postów: 6,588
Liczba wątków: 189
Reputacja:
1
Ciekawe, że kiedy się wysyła post po raz pierwszy, to pojawia się ten komunikat, ale kiedy się czyni poprawki i wysyła ponownie, to już nie.
Tam - Apokalipsa,
Nieuchronny kres.
Tu - nie grozi nic nam,
Tu - niezmiennie jest...
Liczba postów: 437
Liczba wątków: 22
Reputacja:
0
Kuba Mędrzycki napisał(a):Ciekawe, że kiedy się wysyła post po raz pierwszy, to pojawia się ten komunikat, ale kiedy się czyni poprawki i wysyła ponownie, to już nie.
Dzieje się tak ponieważ forum nie wysyła powiadomienia na email w przypadku edycji posta, a robi to kiedy pojawia się nowy.
Podróżną sakwę zarzuć na ramię
Wyjdź na gościniec do bramy nieba [...]
Reputacja:
2
Mamy nowy serwer smpt, przywracam powiadomienia i weryfikacje rejestracji.
Liczba postów: 3,847
Liczba wątków: 19
Reputacja:
0
Arturze! Jesteś ABSOLUTNIE WIELKI!
A może jakaś "zrzutka" na nowy sprzęt? Przecież wszyscy z tego korzystamy!
"Na ludzką pamięć nie można liczyć. Niestety, również na niepamięć."