Liczba postów: 1,338
Liczba wątków: 119
Reputacja:
0
właśnie zauważyłem, że temat został przeniesiony do hydeparku.
fantastycznie: po co zastanawiać się na kolejnym głupkowatym tematem napisanym w celu zarobienia kolejnych piwek. przecież nikt nie pisze postów w celu nabijania sobie levelu.
gratuluję administracji i moderatorom. W końcu mają oni totalnego szilda i demejdża. proponuję, żeby miast pogrubiać swoje nicki (np. na stronie głównej - kto napisał ostatniego posta) pierdolneli je od razu dwunastką i jebneli kilka kwiatków dla ozdoby.
[img]http://www.challenge-roth.com/img/challengeroth-logo.gif[/img] Unten 10.
Liczba postów: 1,572
Liczba wątków: 54
Reputacja:
0
:rotfl: :rotfl: Kuba, czy przypadkiem po koncercie nie wypiłeś czegoś więcej niż to jedno piwo?
Reputacja:
0
Tomek_Ciesla napisał(a)::rotfl: :rotfl: Kuba, czy przypadkiem po koncercie nie wypiłeś czegoś więcej niż to jedno piwo? sugerowanie jako byłbym pijany jest zupełnie nie na miejscu.
nie wiem co w tym śmiesznego ? mnie zawsze śmieszyło "pogrubienie" moderatorów i totalne "wyjebanie" administratorów. natomiast wkurzyło mnie totalne zlanie tego tematu i traktowanie go jako żartu. moim zdanie temat poruszony jest ważny i z rozmów przeprowadzonych przeze mnie wynika, że część ludzi traktuje forum jako rpg - trzeba napisać kolejnego posta i będziemy kalifem, bo skąd biorą się posty "tak, masz rację" ?
Liczba postów: 935
Liczba wątków: 18
Reputacja:
1
ja napisał(a):mnie zawsze śmieszyło "pogrubienie" moderatorów Skoro przyjęto zasadę, że każda grupa ma swoją stylistykę, to wykorzystanie wytłuszczenia wydaje się naturalne. To, czy dać to Artystom, Moderatorom, Członkom Hyde Parku, Nieczłonkom Hydeparku, to chyba sprawa wtórna.
Faktem jest, że w wersji niebieskiej poza tym wytłuszczeniem trudno dostrzec pozostałe wyróżnienia. Różne odcienie tego samego koloru są słabo widoczne. Na większości znanych mi forów takie wyodrębniane grupy są oznaczane po prostu różnymi kolorami.
A strażak także był Sam
Reputacja:
0
piotrek napisał(a):Faktem jest, że w wersji niebieskiej poza tym wytłuszczeniem trudno dostrzec pozostałe wyróżnienia. Różne odcienie tego samego koloru są słabo widoczne. Na większości znanych mi forów takie wyodrębniane grupy są oznaczane po prostu różnymi kolorami. rozumiem, że jeśli wypowiada się moderator, to jego wypowiedź jest automatycznie fajniejsza. gówno mnie obchodzą inne fora.
Liczba postów: 10,487
Liczba wątków: 268
Reputacja:
0
ja napisał(a):jeśli wypowiada się moderator, to jego wypowiedź jest automatycznie fajniejsza. Odpowiem przyjmując zaproponowaną przez Ciebie konwencję: pierdolisz bzdety. :powieka:
Reputacja:
0
Simon napisał(a):Odpowiem przyjmując zaproponowaną przez Ciebie konwencję: pierdolisz bzdety. :powieka: ja też nie zgadzam się z tym, że wypowiedzi moderatorów są automatycznie fajniejsze - natomiast co innego sugerowane jest na forum.
Liczba postów: 1,706
Reputacja:
0
Gówno jest sugerowane. Patrzysz na kolor nicka i wtedy dopiero oceniasz treść wiadomości?
Rangi to raczej staż uczestnika, niż określenie jego "wartości". Poza tym, warto wiedzieć kto jest moderatorem, bo ten ma nieco większe prawa (i obowiązki) niźli przeciętny użytkownik. Również warto wiedzieć (na pierwszy rzut oka, poco się męczyć w szukanie danej grupy) czy ktoś jest członkiem grupy "hyde park" czy nie.
Poza tym, podaj mi przykłady nabijania postów? I konsekwencje tego (czy wg. Ciebie jest straszny burdel w działach "poezja" etc?
Liczba postów: 6,122
Liczba wątków: 99
Reputacja:
0
ja napisał(a):natomiast co innego sugerowane jest na forum. Na tym forum na kazdym kroku administratorzy i moderatorzy sugerują swoja arogancje nie tylko wobec uzytkowników ale też wobec patrona strony. to jest po prostu przykre. głosy krytyki zamiatane są pod dywan znaczy kasowane albo przenoszone do hyde parku i zamykane. rozmawialem wczoraj w Harendzie z innymi uzytkownikami, wszyscy mowia to samo ale nikt nie chce byc zbanowany a protest i tak nic nie da.
Liczba postów: 4,800
Liczba wątków: 90
Reputacja:
0
Luter napisał(a):wszyscy mowia to samo ale nikt nie chce byc zbanowany Zapachniało Dzierżyńskim. Mógłbys podac listę osób, które zostały zbanowane za krytykę?
Reputacja:
0
Luter napisał(a):ale też wobec patrona strony. Możesz mi podać przykład mojej arogancji wobec patrona strony?
Reputacja:
0
Zbigniew napisał(a):Również warto wiedzieć (na pierwszy rzut oka, poco się męczyć w szukanie danej grupy) czy ktoś jest członkiem grupy "hyde park" czy nie tak masz rację jest to ułatwia znacząco działalność na forum.
Zbigniew napisał(a):Poza tym, warto wiedzieć kto jest moderatorem, bo ten ma nieco większe prawa (i obowiązki) niźli przeciętny użytkownik. fakt bez tej wiedzy byłbym kompletnie bezradny.
Zbigniew napisał(a):Rangi to raczej staż uczestnika, niż określenie jego "wartości". a co oznaczają piwa ? to chyba jest określenie "wartości". a może MP jest określeniem wartości, a może współczynik postów do piw ?
Zbigniew napisał(a):Poza tym, podaj mi przykłady nabijania postów? jest dość sporo jedno linijkowych postów. kiedyś zwróciłem na to uwagę Markowej (bez podtekstów). Ponieważ forum czytam wyrywczo nie wiem jak pisze posty docent - na liście często zdarzało mu się pisać takie posty.
Reputacja:
0
ja napisał(a):tak masz rację jest to ułatwia znacząco działalność na forum. Wiesz, że nie znacząco. Może i nie całego forum. Ale skoro coś choć trochę pomaga, po co to wyrzucać? To najzwyklejsza informacja... Która czasem się przydaje (np. wiesz, czy ktoś ma dostęp do hyde parku, albo czy ktoś może przenieść temat etc. (to drugie, jeśli się jest nowym)
ja napisał(a):fakt bez tej wiedzy byłbym kompletnie bezradny. A z tą wiedzą to jesteś całkowicie załamany, że ktoś jest wywyższany na forum o Kaczmarskim 8o
ja napisał(a):a co oznaczają piwa ? to chyba jest określenie "wartości". a może MP jest określeniem wartości, a może współczynik postów do piw ? Wartości? Piwka to tylko taki dodatek, żeby własnie było nieco mniej sianowatych postów typu " Fajne!" , "dobrze powiedziane!" etc. daje się piwko i to wystarczy  . Poza tym, można jeszcze dać piwko za przeróżne rzeczy, (np. wprawienie w dobry humor) co chyba nie jest złem i wielkim problemem forum  ?
ja napisał(a):st dość sporo jedno linijkowych postów. kiedyś zwróciłem na to uwagę Markowej (bez podtekstów). Ponieważ forum czytam wyrywczo nie wiem jak pisze posty docent - na liście często zdarzało mu się pisać takie posty. Prosiłem o dokładne przykłady. I ponawiam pytanie - czy na forum jest burdel!? Te HP, MP, EXP oczywiście nie są nikomu potrzebne. Ale dotąd nikomu nie przeszkadzały.
ps Czemu mi się wydaje, że po prostu sam chciałbyś mieć kolorowy nick, albo więcej postów, albo wysoki poziom ( :rotfl: )?
Reputacja:
0
Simon napisał(a):Możesz mi podać przykład mojej arogancji wobec patrona strony? Nie pisalem o twojej arogancji wobec patrona, jesli tak to zabrzmialo to przepraszam. Arogancja wobec patrona tej strony jest chociazby cenzura i cenzura ukryta, bo zamykanie postow jest cenzurą.
uzytkownik ja przed chwila sam sie ocenzurowal. a mowicie ze nie ma zamordyzmu :rotfl:
[ Dodano: 15 Styczeń 2007, 14:53 ]
Jaśko napisał(a):Zapachniało Dzierżyńskim. Bez demagogii prosze.
Reputacja:
0
Zbigniew napisał(a):A z tą wiedzą to jesteś całkowicie załamany, że ktoś jest wywyższany na forum o Kaczmarskim 8o nie. napisałem kilka postów wyżej dlaczego tak podjąłem temat pogrubiania (wydłużania) ksywek.
Zbigniew napisał(a):Wartości? Piwka to tylko taki dodatek, żeby własnie było nieco mniej sianowatych postów typu " Fajne!" , "dobrze powiedziane!" etc. daje się piwko i to wystarczy . moim zdaniem, to jest lekko nadużywane. lepiej napisać posta - "fantastycznie dokładnie tak myślę. teza którą wysnułeś bardzo mi się podoba i dodałbym jeszcze ..."
Zbigniew napisał(a):Prosiłem o dokładne przykłady. nie chce mi się szukać. wybacz. uznaję, że masz rację - nie ma nabijania postów.
Zbigniew napisał(a):czy na forum jest burdel takiej tezy nie wysnuwałem.
Zbigniew napisał(a):ps Czemu mi się wydaje, że po prostu sam chciałbyś mieć kolorowy nick, albo więcej postów, albo wysoki poziom ( :rotfl: )? nawet nie wiesz jak o tym marzę. codziennie zasypuję adminów prośbami o przyłączenie mnie do jakieś grupy. choćby do artystów.
[ Dodano: 15 Styczeń 2007, 14:54 ]
Luter napisał(a):uzytkownik ja przed chwila sam sie ocenzurowal. nie chcę mieć kolejnego ostrzeżenia
Liczba postów: 438
Liczba wątków: 5
Reputacja:
0
ja napisał(a):Luter napisał(a):uzytkownik ja przed chwila sam sie ocenzurowal. nie chcę mieć kolejnego ostrzeżenia REWELACJA
[ Dodano: 15 Styczeń 2007, 15:01 ]
Jaśko napisał(a):Zapachniało Dzierżyńskim. Mógłbys podac listę osób, które zostały zbanowane za krytykę? Marku, a nie Chcesz listy osób z Hrendy??
Reputacja:
0
ja napisał(a):nie chcę mieć kolejnego ostrzeżenia to jest wlasnie jawny dowod istnienia zamordyzmu na tym forum, uzytkowniku Simon. A zamordyzm i cenzura jest arogancja wobec patrona tego forum.
Reputacja:
0
Zbigniew napisał(a):ps Czemu mi się wydaje, że po prostu sam chciałbyś mieć kolorowy nick, albo więcej postów, albo wysoki poziom ( :rotfl: no i w pełni popieram tłumaczenie sobie, że cały temat spowodowany jest chęcią powiększenia mojego niedużego penisa, to znacznie upraszcza rzeczywistość.
Reputacja:
0
Jaśko napisał(a):Mógłbys podac listę osób, które zostały zbanowane za krytykę? albo udajesz greka albo administracji naprawdę udało się brudy zamieśc pod dywan. Za krytykę zbanowani zostali: kapitan nemo i t34, przy czym ten ostatni nawet nic nie krytykował, tylko zapytał się o powód zbanowania Nemo. tak słyszałem wczoraj w harendzie. zapytanie t34 zostało WYKASOWANE, a on sam zbanowany. jesli to prawda to no comments. pzdr ps.
Reputacja:
0
Z grubych nicków i gry rpg przeszło na cenzurę i zamordyzm. Nie macie już do czego się przyczepić...
ja napisał(a):no i w pełni popieram tłumaczenie sobie, że cały temat spowodowany jest chęcią powiększenia mojego niedużego penisa, to znacznie upraszcza rzeczywistość. "sobie" czyli komu? Sam sobie to tak tłumaczysz? Nic to, nie było trzeba palić papierosów w podstawówce.
Liczba postów: 3,635
Liczba wątków: 39
Reputacja:
0
To jest odpowiedź do Lutera : Punkt widzenia zależy od punktu siedzenia. Obrazą dla imiennika tego forum jest właśnie zachowanie Panów Kapitana Nemo i T 34 ( lub Pań ).
Zgadzam sie z Kubą, że istnieją osoby, ktore nabijają sobie liczbę postów pisząc jednozdaniowe posty, albo wręcz dwuwyrazowe posty. Nie będę podawać przykładów. Ale forum czytam dość dokładnie. I tu zgadzam się ze Zbigniewem, że piwo jest przydatne. Przykład : Simon umieszcza nowy utwór. Albo Michalf nowy wiersz. Nie umiem powiedzieć, "podoba mi sie, bo ...". Mam kłopoty z uzasadnianiem , więc stawiam piwo w takim przypadku. Zgadzam się jeszcze z tym ,że wyróżnienie moderatorów i adminów jest przydatne, zwłaszcza w początkowej bytności na forum. Co do przynależności do HP, mozna sprawdzic w profilu danej osoby, jesli chcemy sie dowiedzieć , czy jest ona w HP. Więc to jest zbędne.
Do tej pory nie zwracałam uwagi na MP, EXp i inne, ale z ciekawościa dowiedziałam sie, co znaczą. Podsumowując : Kuba ma dużo racji.
Plus Leonardo i Mach
Reputacja:
0
tmach napisał(a):Więc to jest zbędne. W każdym razie, nie jest to konieczne. Ale czy jest to problem warty nowego tematu?
Reputacja:
0
tmach napisał(a):I tu zgadzam się ze Zbigniewem, że piwo jest przydatne. Zwłaszcza jak jeden kolo stawia drugiemu 65 browarów w kwadrans :rotfl:
Liczba postów: 3,635
Liczba wątków: 39
Reputacja:
0
Jeśli użytkownik "ja" ma zastrzeżenia do działania forum i chce to przedyskutować, to co ma zrobić ? Kuba postawił parę problemów, nie tylko przynależność do HP.
Plus Leonardo i Mach
Reputacja:
0
Zbigniew napisał(a):Z grubych nicków i gry rpg przeszło na cenzurę i zamordyzm. mnie za to nie obwiniaj.
Zbigniew napisał(a):"sobie" czyli komu? nie będę komentować tego idiotycznego wpisu.
[ Dodano: 15 Styczeń 2007, 16:13 ]
Zbigniew napisał(a):W każdym razie, nie jest to konieczne. Ale czy jest to problem warty nowego tematu? ten temat, to nie tylko exp, mp itp. przeczytaj go od początku.
[ Dodano: 15 Styczeń 2007, 16:15 ]
tmach napisał(a):I tu zgadzam się ze Zbigniewem, że piwo jest przydatne. napisałem, że jest ono chyba lekko nadużywane.
[ Dodano: 15 Styczeń 2007, 16:16 ]
tmach napisał(a):Zgadzam się jeszcze z tym ,że wyróżnienie moderatorów i adminów jest przydatne, zwłaszcza w początkowej bytności na forum. żartujesz ? w czym ?
Reputacja:
0
ja napisał(a):nie będę komentować Ok, skomentuj to:
Zbigniew napisał(a):czy jest to problem warty nowego tematu? W ogóle, mnie nic do tego. Róbta co chceta, walczcie o co chcecie, etc. Ale naprawdę Ci przeszkadza, że ktoś ma grubszy nick, inną rangę, albo 20 poziom!? No i przeszkadza Ci jak ktoś stawia Tobie piwo?!
ja napisał(a):ten temat, to nie tylko exp, mp itp. przeczytaj go od początku. ja" z 1strony napisał(a):po cholerę rangi, po cholerę piwa ? Chyba chodziło Ci o exp, rangi i piwa?!
Liczba postów: 437
Liczba wątków: 22
Reputacja:
0
A ja nie wiem o co wam chodzi. Naprawdę, aż tak źle wam na tym forum? Tak utrudnione jest korzystanie z niego żeby, aż tak głośno się temu sprzeciwiać ? Bije was kto tutaj, albo zmusza do czegoś? Expy itp. ( i dużo więcej zbędnych wodotrysków ) można sobie wyłączyć w "preferencjach" więc co to komu przeszkadza. Ja mam wyłączone i na codzień nawet nie pamiętam, że to istnieje i po sprawie i już nie kłuje w oczy. Spis obecnych na forum też można wywalić i już nie ma problemu z boldem, czy kolorkiem. I z całym szacunkiem do użytkownika Ja za mówienie prawdy bez ogródek to o ile sam temat jest ok to temat na jaki zeszła przed chwilą jest wg. na wyrost.
Podróżną sakwę zarzuć na ramię
Wyjdź na gościniec do bramy nieba [...]
Reputacja:
0
Zbigniew napisał(a):W ogóle, mnie nic do tego. Róbta co chceta, walczcie o co chcecie, etc. Ale naprawdę Ci przeszkadza, że ktoś ma grubszy nick, inną rangę, albo 20 poziom!? No i przeszkadza Ci jak ktoś stawia Tobie piwo?! nie, nie przeszkadza mi. przeszkadza mi, że forum zamiast zajmować się czymś kreatywnym zamienia się w kopalnie expów piwów. wymyśla się nowe ograniczenia. przeszkadzają mi podziały na śmiertelników i moderatorów - którego przejawem jest pogrubianie. Jestem pewnien, że wszyscy moderatorzy razem wzięci nie są tyle warci ile wart jest Dyl lub Krzysztof Gajda - a oni nie są jakoś specjalnie wyróżnieni.
[ Dodano: 15 Styczeń 2007, 16:28 ]
Zbigniew napisał(a):Chyba chodziło Ci o exp, rangi i piwa?! Cytat:ten temat, to nie tylko exp, mp itp. przeczytaj go od początku.
Reputacja:
0
ja napisał(a):forum zamiast zajmować się czymś kreatywnym zamienia się I kto to mówi? Założyciel tematów z obrazkami i absurdalnymi ankietkami. :rotfl:
ja napisał(a):Jestem pewnien, że wszyscy moderatorzy razem wzięci nie są tyle warci ile wart jest Oczywiście, masz rację. Nieważne, że nie znasz większości z nas - masz rację.
Reputacja:
0
ja napisał(a):forum zamiast zajmować się czymś kreatywnym zamienia się w kopalnie expów To rób coś kreatywnego, a nie tworzysz kolejne kopalnie expa. Kreatywność forum zależy od jego użytkowników, a nie tego, jakie mają kolory nicków. I tak, nikt nie musi być wyróżniony, żeby napisać coś wartościowego.
|