01-09-2007, 09:31 PM
Dobrze wiesz, Arturze, że to nie chodzi o to, że ja nie zrozumiałem, co chciałeś napisać, bo myślę, że wbrew pozorom, zrozumiałem dobrze - tylko o to, że Ty zdajesz się być na bakier ze stylistyką. Umiejętność jasnego wyrażania swoich myśli jest naprawdę przydatna, zwłaszcza jeśli jest się administratorem forum i chce się coś przekazać użytkownikom tegoż; że o pozostałych zastosowaniach tejże umiejętności już nie wspomnę.
Poza tym uważam, że te nowe zmiany nie są najrozsądniejsze, ale może rzeczywiście zwrócę się w tej sprawie do michalfa, bo Ty (jak zwykle zresztą) nie wykazujesz chęci do dialogu, o czym dobitnie świadczy to co napisałeś powyżej. Szkoda, że tak traktujesz uwagi krytyczne, jednocześnie zapewniając, że wychodzisz naprzeciw naszym prośbą. Niemniej jednak,
pozdrawiam serdecznie!
Poza tym uważam, że te nowe zmiany nie są najrozsądniejsze, ale może rzeczywiście zwrócę się w tej sprawie do michalfa, bo Ty (jak zwykle zresztą) nie wykazujesz chęci do dialogu, o czym dobitnie świadczy to co napisałeś powyżej. Szkoda, że tak traktujesz uwagi krytyczne, jednocześnie zapewniając, że wychodzisz naprzeciw naszym prośbą. Niemniej jednak,
pozdrawiam serdecznie!
[b][i]
Z wiekiem człowiek myślący widzi, że wszystko jest śmieszne i przestaje się rzeczami przejmować.
[/i][/b]
JK
Z wiekiem człowiek myślący widzi, że wszystko jest śmieszne i przestaje się rzeczami przejmować.
[/i][/b]
JK