Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
14 kwietnia 2007 - koncert - Toruń
Zibi a pamiętasz jak Krupnik grał obławę na PZHS?? o 4 rano przed namiotem

[ Dodano: 19 Kwiecień 2007, 11:57 ]
Jak by ktos probował sciągać pliki z koncertu to przepraszam nie uda się bo wąłsnei ładuje drugą cześć koncertu w całości spakowane zip. server bedzie dostepny za jakąś godzine
Odpowiedz
Było coś takiego...
Co prawda mi od razu przypomina się nasza absurdalna wersja "Domu dla psychicznie i nerwowo chorych"...
Odpowiedz
Zibciu napisał(a):BTW, dziękuję Lucynko za pozdrowienia. Ojj pamiętam, pamiętam...
..jak młodziutka byłaś
No młodziutka...Jak się ostatnio widzieliśmy miałam chyba z 16 lat... Ale, yyy tego:
Zibciu napisał(a):ja na rączkach nosiłem, po pupci klepałem...
jakoś nie pamiętam... Wink
Znajomych pozdrowie! Smile

[ Dodano: 19 Kwiecień 2007, 12:06 ]
Zibciu napisał(a):nasza absurdalna wersja "Domu dla psychicznie i nerwowo chorych"...
Absurdalna? Ja pamiętam, że śpiewaliśmy "szczep dla psychicznie i nerwowo chorych" i miało to swoje uzasadnienie Wink
A właśnie Józek był osobą, która przy mnie pierwszy raz zagrała "Obławę" i "Zbroję" na Arsenale, dawno, dawno temu.... Chyba tylko "Sen Katarzyny II" znałam wcześniej...

[ Dodano: 19 Kwiecień 2007, 12:09 ]
Zibciu napisał(a):nasza absurdalna wersja "Domu dla psychicznie i nerwowo chorych"...
Absurdalna? Ja pamiętam, że śpiewaliśmy "szczep dla psychicznie i nerwowo chorych" i miało to swoje uzasadnienie Wink
A właśnie Józek był osobą, która przy mnie pierwszy raz zagrała "Obławę" i "Zbroję" na Arsenale, dawno, dawno temu.... Chyba tylko "Sen Katarzyny II" znałam wcześniej...
Kobieta to jedyna zdobycz, która zastawia sidła na myśliwego...
Odpowiedz
Markowa napisał(a):Chyba tylko "Sen Katarzyny II" znałam wcześniej...
Wcześniej niż Sen Katarzyny I?
[b][i]
Z wiekiem człowiek myślący widzi, że wszystko jest śmieszne i przestaje się rzeczami przejmować.
[/i][/b]
JK
Odpowiedz
przepraszam że nie było nic dostepne bo padł server wiec to nie moja wina ok. 18 zmian na I cześć koncertu( bedzie dostepna cały wekend)

[ Dodano: 20 Kwiecień 2007, 14:37 ]
Zibciu napisał(a):Było coś takiego...
Co prawda mi od razu przypomina się nasza absurdalna wersja "Domu dla psychicznie i nerwowo chorych"...
Ja tak do dzisiaj gram
Odpowiedz
Chyba II? A nie może zostać do poniedziałku wieczorem?
[b][i][size=75]ukončite prosím výstup a nástup, dveře se zavírají[/b][/i][/size]
Odpowiedz
Podaje link, tym którym nie chce się szukać ileś podstron wstecz:
<!-- m --><a class="postlink" href="http://www.lednica2000.diecezja.torun.pl/koncercik.htm">http://www.lednica2000.diecezja.torun.pl/koncercik.htm</a><!-- m -->

Ps. Cz ma moze ktoś 8 utwór? Nie zdążyłem śaciągnać Sad
Odpowiedz
najlepiej wrzucić na FTP
Odpowiedz
Jaśko napisał(a):najlepiej wrzucić na FTP
Ja mogę wrzucić po weekendzie (nie wiem tylko - na public, czy do części listowej?) - ewentualnie jutro, ale nie wiem czy zdążę na wydziale.

Pozdrawiam
Zeratul

P.S. Wysłałem brakujący plik Artowi ( na wypadek, gdyby ktoś wpadł na ten sam pomysł Wink )

edit: tu: <!-- m --><a class="postlink" href="http://mallorn.ii.uj.edu.pl/kaczmarski/stanislaw_jesiak/public/nagrania_od_Pietruchy/">http://mallorn.ii.uj.edu.pl/kaczmarski/ ... Pietruchy/</a><!-- m -->
[size=85][i]Znaczyło słowo - słowo, sprawa zaś gardłowa
Kończyła się na gardle - które ma się jedno;
Wtedy się wie jak życie w pełni posmakować,
A ci, w których krew krąży - przed śmiercią nie bledną.[/i][/size]
Odpowiedz
widze z ejuż mogę sciągnąc z servera Smile)
Odpowiedz
Druga część właśnie się ściąga. świetnie, bo ostatnimi czasy w moim winampie rozbrzmiewa wciąż pierwsza część koncertu, a ja mam wciążź apetyt na więcej Smile)
[i]"Szczera i prawdziwa miłość między ludźmi dojrzałymi, bez względu na to, do jakiej płci należą i czy działa duchowo, czy cieleśnie zawsze okazuje się korzystną i twórczą."[/i]L. Hirschfield
Odpowiedz
Wczoraj odbyliśmy spotkanie pokoncertowe lub jak kto woli - ostatnią próbę.
O dziwo, nawet trochę pośpiewaliśmy.

Całość zakończyła się grą w karteczki.
Kto zna, ten wie, a kto nie zna niech żałuje.
Zwiałem około 1 w nocy, ale podejrzewam że pozostali dzielnie dotrwali do 3.

Po wysłuchaniu nagrań z prób nie mogę się nadziwić jak byliśmy w stanie zagrać ten koncert. Przecież niektórych utworów nigdy nie zagraliśmy do końca, bo zawsze coś w środku nie pasowało. Kończyło się tylko na obietnicy: ja się nauczę.

Edit: literówka

Dodano: 2007-05-02 (za zgodą zainteresowanych)

Przykład dialogu, kiedy wokalistka myślała o jednym, a gitarzysta o czymś zupełnie innym:

- tu lecimy dalej a ty na mnie nie patrzysz
- patrzę tylko nie rozumiem,
- no to jest dalej, a to że w kółko to samo
- aaa, ja zrozumiałem że znowu powtarzamy
(tutaj następuje nieśmiała próba obrony gitarzysty)
- nie to jest dalej, nie widzisz że dalej? no dobra tratatatata i jest koniec piosenki, dziękuję
Tomasz Łączkowski
Odpowiedz
To byłby cud, gdybyśmy zagrali "Postmodernizm" Big Grin
Tylko poczucie humoru nas może ocalić.

"Kaczmar nie wygrałby "Nadziei". Kaczmar nawet by się nie zakwalifikował ze względu na brak elementu autorskiego." - Zeratul
Odpowiedz
Jakieś tajne spotkania pokoncertowe sobie organizują 8o
Nie lubię Was Tongue

Pozdrawiam
Zeratul
[size=85][i]Znaczyło słowo - słowo, sprawa zaś gardłowa
Kończyła się na gardle - które ma się jedno;
Wtedy się wie jak życie w pełni posmakować,
A ci, w których krew krąży - przed śmiercią nie bledną.[/i][/size]
Odpowiedz
michalf napisał(a):To byłby cud, gdybyśmy zagrali "Postmodernizm" Big Grin
Pozwól, że zacytuję Ci fragment katalogu z mojego dysku:
Kod:
postmodernizm1.mp3
postmodernizmC.mp3
postmodernizmD.mp3
postmodernizm-wCdur.mp3
postmodernizm-wGIS.mp3
... i to jest efekt tylko jednej próby. Niech ktoś spróbuje powiedzieć, że się nie staraliśmy. Za to nie ma np. nagrania "Wygnania z Raju". Smile
Tomasz Łączkowski
Odpowiedz
Ciekawe dlaczego nie ma nagrania "Wygnania z Raju". :> Ale to jest dowód, że jesteśmy nieźli, ha ! Big Grin

"No to jest taki facet co to ja go nie znam, ale ma literkę jak wężyk, potem ma piątą ... ".
Dziękuję Smile Uważam spotkanie za udane. Już dawno się tak nie śmiałam ...

michalf: SUPER ! Big Grin
Odpowiedz
Agata: Super super! I czekolada! Big Grin

"Kaczmar nie wygrałby "Nadziei". Kaczmar nawet by się nie zakwalifikował ze względu na brak elementu autorskiego." - Zeratul
Odpowiedz
Mimo tej wypłyniętej margaryny była niezła :> Następnym raze [o ile będzie jakiś następny raz] zrobię z dwóch kostek, żebyś się zasłodził na śmierć ! Big Grin Albo ciasto z toffi, mm ... Przemyślcie zaproszenie mnie na ewentualne następne spotkanie :>

Pozdrawiam obecnych w piątek Smile
Odpowiedz
No to właśnie dałaś mi dodatkowy powód, żeby organizować kolejne spotkanie Big Grin

Odpowiedz
czosnek napisał(a):Przykład dialogu, kiedy wokalistka myślała o jednym, a gitarzysta o czymś zupełnie innym:

- tu lecimy dalej a ty na mnie nie patrzysz
- patrzę tylko nie rozumiem,
- no to jest dalej, a to że w kółko to samo
- aaa, ja zrozumiałem że znowu powtarzamy
(tutaj następuje nieśmiała próba obrony gitarzysty)
- nie to jest dalej, nie widzisz że dalej? no dobra tratatatata i jest koniec piosenki, dziękuję
Prawie rozpłakałam się. Tym razem ze śmiechu Wink
Odpowiedz
No żałuję, że mnie nie było, ale ja wiem, że takich wieczorów będzie jeszcze wiele, w końcu to SKI...Do zobaczenia!
Kobieta to jedyna zdobycz, która zastawia sidła na myśliwego...
Odpowiedz