Liczba postów: 130
Liczba wątków: 15
Reputacja:
0
Czy odczuliście skutki trzęsienia ziemi? Ja siedziałam w szkole na w-fie i muszę przyznać, że nam bile pospadały ze stołu bilardowego w Suwałkach.
...wszyscy ujrzą grubą nić,
Ktoś ci założy ją na szyję
I może wtedy zaczniesz żyć.
Liczba postów: 155
Liczba wątków: 4
Reputacja:
0
Jakiego trzesienia ziemi? :o W Warszawie nic się nie trzęsło, ja przynajmniej nic nie czułam...
Liczba postów: 80
Liczba wątków: 2
Reputacja:
0
NIe odnotowałem tego faktu.
Liczba postów: 1,243
Liczba wątków: 30
Reputacja:
0
Trzęsło jak jasna ... anielka! Siedzimy na angolu, nagle ławki dostały drgawek. Facetka się na nas wydarła że sobie żarty stroimy, ale jak jej biurko zaczęło się trzęść i jakieś papiery z niego pospadały to się dopiero przeraziła! Ale było spoko - pierwszy raz w życiu przeżyłem coś takiego. Największy ubaw był z facetki oczywiście... :rotfl:
Liczba postów: 5,038
Liczba wątków: 264
Reputacja:
2
W toruniu też potrzesło, leciutko... ciekawe co Ruskim znów wybuchło... okręt na Morzu bałtyckim?
Liczba postów: 2,726
Liczba wątków: 61
Reputacja:
0
Też tak myslałem, bo epicentrum było w obwodzie kaliningradzkim a tam jest więcej wojska niż w wielu innych częściach Rosji. Ale ponoć to Skandynawia się podnosi...
Być wciąż spragnionym - to nektar istnienia.
Liczba postów: 1,243
Liczba wątków: 30
Reputacja:
0
Wałęsa na prezydenta! Obiecał nam drugą Japonię no i mamy... :lol:
Liczba postów: 237
Liczba wątków: 14
Reputacja:
0
Co do trzesienia to w okolicach Starogardu czuć nie było. Ale frapuje mnie ten bilard. Oj trzeba złożyć petycję u dyra, w sprawie zakupu nowego sprzętu sprtowego
Yet we lost though, again...
Liczba postów: 130
Liczba wątków: 15
Reputacja:
0
:roll: No nie mówcie że nie gracie w bilard na w-fie. Jak bym mogła to bym wolala w siatke grac ciagle ale nic bilard też może być. Mój kolega był w szkole muzycznej to zaczęły im ławki odjeżdżaći kiwac się lampy i obrazy na scianach i biedny dyrektor musiał do 50 klas zaglądac i mówić o ewakuacji. :rotfl:
...wszyscy ujrzą grubą nić,
Ktoś ci założy ją na szyję
I może wtedy zaczniesz żyć.
Liczba postów: 237
Liczba wątków: 14
Reputacja:
0
A u nas dzisiaj nasz dzielny generał od PO zarządził ćwiczenia ewakuacyjne na wypadek pożaru itp. bo mu się tak dom trząsł, że prawie zawału dostał

Jedyna zaleta tej zabawy to skrócenie ostatniej godziny o 20 min. :lol:
Yet we lost though, again...