Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Rangi !!!
abosolutnie Big Grin

btw - podejrzewam, że nawet tego nie zauważyli...
kobieta, a za aborcją! :| :? 8)

:wink:
nie wiem, czy jestem, czy się odbywam
hmmm Ann mówisz ze załątwiliście ich w humanitarny sposób? Jaki krzesło elektryczne? Gilotyna? Trucizna?
Najpierw nasienie
kiełkuje, rośnie, pnie się do góry
----------
A gdy wychyli pierwsze listki z cienia - radość
My ich tylko czasowo unieszkodliwiliśmy Wink
Spis wszytkich rang wraz z iloscią postów, kto jaką ma itd:
rangi
Piszę tylko przez ciekawość, żeby zobaczyć godzinę, o której piszę. U mnie oficjalnie jest wpół do pierwszej, ale u Artura wpisanego wcześniej dochodzi trzecia. Czas jest kategorią metafizyczną, komputer też, ale żeby aż do tego stopnia? Jeżeli administrator może panować nad czasem, to ja też chcę być administratorem! Czy już powoli z powrotem przestaję znać się na zegarku (to przedwcześnie!), czy Artur jest wielki, czy jedno i drugie? Pozdrawiam Cię Arturze - na wszelki wypadek serdeczniej niż kiedykolwiek
tak, mogę panowć nad czzsem :lol:
Przestwiłem niechcacy, kliknołem myszką nie tam gdzie miałem, już poprawiełm Smile
A to taki numer – teraz rozumiem. Muszę dopisać się drugi raz, bo mnie olśniło jak zobaczyłem efekt. Admin zawsze pojawia się przede mną w czasie i przestrzeni. Wpisuję się, a on i tak już jest jak był. Żebym nie wiem jak się starał, i tak nie nadążę za Arturem. On będzie przede mną jako gwiazda przewodnia. Podtrzymuję tym bardziej pozdrowienia (ale jak nie zapomnę, to wpiszę się po trzeciej i zobaczę, co z tego wyjdzie)
A teraz muszę się wpisać trzeci raz, bo rzeczywiście nie nadążam za Arturem. To, co wpisałem wcześniej, powinno być później, a to, co on wpisał w międzyczasie, pojawiło się wtedy, kiedy ja pisałem to poprzednie, bo wcześniejsze już było, zanim ja napisałem to późniejsze, więc po poprawieniu czasu przez Artura to, co było później, pojawiło się wcześniej, a tamto wcześniejsze, które było wcześniejsze, zanim pojawiło się jako późniejsze w porównaniu do wczesniejszego... E tam, zresztą i tak nie zrozumiecie. Pozdrawiam wszystkich
Zbychu litości... Smile
Być wciąż spragnionym - to nektar istnienia.
Artur napisał(a):Spis wszytkich rang wraz z iloscią postów, kto jaką ma itd:
<!-- m --><a class="postlink" href="http://www.kaczmarski.art.pl/forum/ranks.php">http://www.kaczmarski.art.pl/forum/ranks.php</a><!-- m -->
Skoro link już nie działa (zakładam, że to zamierzone Tongue ) to może by go jednak wywalić.
Żeby potem biedni nieuświadomieni userzy nie dostawali czegoś w stylu:
Template->make_filename(): Error - file does not exist
Tyle tematem czepiania się (dla zasady, bo ogólnie to wszystko jest OK) Big Grin )

Pozdrawiam
Zeratul
[size=85][i]Znaczyło słowo - słowo, sprawa zaś gardłowa
Kończyła się na gardle - które ma się jedno;
Wtedy się wie jak życie w pełni posmakować,
A ci, w których krew krąży - przed śmiercią nie bledną.[/i][/size]
juz działa Tongue
Hmm jak dla mnie to ten link chyba dalej nie działa Smile No chyba że to tylko u mnie takie coś zostało....Template->make_filename(): Error - file does not exist
...wszyscy ujrzą grubą nić,
Ktoś ci założy ją na szyję
I może wtedy zaczniesz żyć.
Sprawdż link w poście Artura, nie w cytatcie :]
Szczerze mówiąc to myślałam, że wypowiedź
ann napisał(a):juz działa Tongue
tyczy się naprawy linku w cytacie, a nie linku z przeniesieniem urzytkownika na początek tematu, który jeszt umieszczony w poście Artura Tongue
...wszyscy ujrzą grubą nić,
Ktoś ci założy ją na szyję
I może wtedy zaczniesz żyć.
nie naprawiam cytatów :]
Artur napisał(a):Spis wszytkich rang wraz z iloscią postów, kto jaką ma itd:
rangi
Spodziewałem sie jakichś statystyk, spisu userów wg rang, bo ja wiem... Big Grin
Swoją drogą - umieszczanie w poscie linka do aktualnie przeglądanego tematu - to się dopiero nazywa nabijanie sobie postów Tongue
Czyżby admini obawiali się utraty czołowych miejsc :?: :twisted:
Ale ja tam jestem w końcu zwykłym Przedszkolakiem to się nie znam Tongue

Pozdrawiam
Zeratul
[size=85][i]Znaczyło słowo - słowo, sprawa zaś gardłowa
Kończyła się na gardle - które ma się jedno;
Wtedy się wie jak życie w pełni posmakować,
A ci, w których krew krąży - przed śmiercią nie bledną.[/i][/size]
Zeratul napisał(a):Spodziewałem sie jakichś statystyk, spisu userów wg rang, bo ja wiem...
Tak było, ale teraz szkoda nam znów zozwalać kod forum do dokładania dodatków, które czasami potrafia cos zepsuć.

Zeratul napisał(a):Swoją drogą - umieszczanie w poscie linka do aktualnie przeglądanego tematu - to się dopiero nazywa nabijanie sobie postów
móglbyś wyjasnić, bo nie rozumiem. Link był do skryptu, ktorego obecnie już nie ma a nie do początku tematu. Uczepiłeś się, że nie działa to Ann poprawiła byś jednak zobaczył sobie te rangi. Nie widze tu żadnego nabijania.

Dodano:
Jako, że marudzicie skrypt już działa
<!-- m --><a class="postlink" href="http://www.kaczmarski.art.pl/forum/ranks.php">http://www.kaczmarski.art.pl/forum/ranks.php</a><!-- m -->