Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Aneta K.
Raczej zanikiem tego organu.
"Nigdy nie dyskutuj z idiotą
bo najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu,
a następnie wygra doświadczeniem"
Wszystko ma drugie trzecie czwarte piąte DNA
lc napisał(a):Tylko :rotfl:
Słabo znasz swoją partię
Czyżbyś wiedział coś czego ja nie wiem? w takim razie proszę o info Smile jak nie publicznie to przez prywatną wiadomość Wink
Nie Tomku, bo do tego polityka - paradoksalnie - mam pewną dozę sympatii.
lc napisał(a):Nie Tomku, bo do tego polityka - paradoksalnie - mam pewną dozę sympatii.
UKŁAD!! Wink
Chyba wiesz o kogo może chodzić
A to specjalnie dla Adama_Leszka i Oli K., którzy domagali się wersji "z polską aktorką" w tym oto temacie: <!-- m --><a class="postlink" href="http://www.kaczmarski.art.pl/forum/viewtopic.php?p=72330#72330">http://www.kaczmarski.art.pl/forum/view ... 2330#72330</a><!-- m -->

Słuchając gregoriańskich mszy,
Mówi niewiele, a ja nic.
I tak nasz związek sobie trwa -
Aneta K. i ja.

Kiedy załatwiam sprawy me,
Ona ogląda ściany biel.
Każdy swą niezależność ma -
Ja i Aneta K.

Stoi na półce cały dzień.
Obok niej leży książek pięć,
Świecznik z Ikei, kamyk z Alp,
Kartka od Marii z dawnych lat.

Samoobrony minął czas,
Ale nie powiedziała "pas":
Każdej gazecie wywiad da
Moja Aneta K.

Ja o studentkach - cicho sza,
Ona o Staszku - niczym głaz.
Umowę taką ze mną ma -
Moja Aneta K.

Ma jednak coś w spojrzeniu swym,
Za późno wracasz - mówi mi,
Chciałaby, bym wracał raz-dwa,
Taka już jest Aneta K.

Pozdrawiam
Dauri
O rany... Świetne, świetne Wink
[b][size=85]Dziś gra się słońcem football-match ogromny!
Bóg strzela gole - po ludzku, wspaniale!
Dziś skok na ziemię z nieba karkołomny,
Cesarskie cięcie i salto mortale![/size][/b]
A ja sie zastanawiam jakie beda konsekwencje calej tej sprawy dla corek Anetki.
Zwlaszcza tej ostatniej. Sadze ze kiedys i tak wszystkie te pikantne rewelecje jej matki nt sposobu zarobkowania, nieudanej aborcji etc i tak do niej dotra (zawsze sie znajdzie jakas zyczliwa osoba… :wredny: ). Co sie wtedy stanie, jak zareaguje ?
No ale tez mysle sobie : na razie Mamusia ma sporo czasu na to by wychowac to dziecko w sposob wlasciwy, np wbic mu raz na zawsze do glowy ze « zrobilam to wszystko dla Ciebie, kochana coreczko »…

Dziwie sie ze nikt nie podjal watku sprzataczki i czy faktycznie to biedactwo (Mamusia) "nie mialo wyboru" etc.
"Myślę, więc nie ma mnie
na forum Mój adres
skonfiskowano Mówię
tak to ja jeszcze ja Poznaję
Co słychać Ano po staremu"
[Jerzy Ficowski]
lc napisał(a):Chyba wiesz o kogo może chodzić
jedyny polityk, którego możesz w PO lubić to Jan Rokita... czy mam racje?
Tomek_Ciesla napisał(a):jedyny polityk, którego możesz w PO lubić to Jan Rokita... czy mam racje?
Co Ty Tomek? "Nocnej Zmiany" nie oglądałeś?
Oglądałem kawałki, ale nigdy całości :/ To może o Niesiołowskiego chodzi?
lc napisał(a):Chyba wiesz o kogo może chodzić
Pokazałeś łydeczkę, pokaż i kolanko.
Dauri, rewelacja :rotfl:
Z dzisiejszej PO (a dokładniej liderów) w "Nocnej Zmianie" uczestniczyli tylko Jan ROkita i Niesiołowski, więc któryś z tych dwóch. Bardziej obstawiam na Niesiołowskiego (szczególnie, ze Kurski osttnio się chwalił, że czasem Niesiołowski mu rękę podaje)
Ola K. napisał(a):Dauri, rewelacja
Dziękuję, potem jeszcze wymyśliłem "Oleńka K. i ja" - to by dopiero była rewelacja. Wink
Całość możesz ściągnąć
Wydaje mi się że z liderów PO w Nocnej Zmianie uczestniczył Tusk i Niesiołowski a nie Rokita (chodzi oczywiście o spotkanie z Wałęsą w Sejmie w celu wyboru Pawlaka)
Z bash'a
<bisi> Ulubiony program Anety Krawczyk? - Jeden z dziesieciu

Big Grin
<!-- m --><a class="postlink" href="http://www.chomiks.com/generator/shows.php?id=5798&ord=2">http://www.chomiks.com/generator/shows. ... 5798&ord=2</a><!-- m --> :rotfl:
lc napisał(a):Wydaje mi się że z liderów PO w Nocnej Zmianie uczestniczył Tusk i Niesiołowski a nie Rokita (chodzi oczywiście o spotkanie z Wałęsą w Sejmie w celu wyboru Pawlaka)
Bezpośrenio tak, ale Rokita byż za Smile Czyli dobrze zgadłem z Niesiołowskim Big Grin Fajny człowiek Wink
Tomek_Ciesla napisał(a):Fajny człowiek
Był taki porządny... ale to PeO... ech... :/
Kto porządny ?? Niesiołowski ??
"Wszyscyśmy z płócien
Rembrandta:
To tylko kwestia
Światła ; "
Tomek_Ciesla napisał(a):Czyli dobrze zgadłem z Niesiołowskim
Pudło. TW "Leopold" ma normalne preferencje.
Rzecz się dzieje w Związku Radzieckim. Maruszka czyta "Prawdę", która, jak zwykle, pomstuje na "agresorów". Maruszka styka się z tym pierwszy raz, więc zwraca się do męża: - Wania, skażi mnie, czto eto takoje: agriesor? Wania zafrasowany; hmm, agriesor, agiersor... Nu, prawierim w sławarie. Zajrzał do słownika i powiada: - Ty znajesz, Maruszka, agriesor, eto takoj czeławiek, katoryj napadajet drugawo; naprimier Giermańcy, wot eto agriesory. Na to Maruszka po chwili: - Wania, a kak ty mnie napał; ty toże był agriesor? Na to Wania surowo: - Nu, Maruszka, nie mieszaj ty palitiki s blad`stwom!

:Smile
Czyżbyś również regularnie zaglądał do SM? Smile)
No raczej, jedyne źródło wody czystej w tym zaczerwienionym świecie. :Smile

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości