Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Wyprzedaż książek JK we Wrocławiu
Zakładam nowy temat, żeby było w jednym miejscu i widoczne, bo warte tego Smile. We wrocławskim Centrum Taniej Książki (ul. Ruska) są do nabycia drogą kupna:
- 2 egz. śpiewnika "Wojna postu z karnawałem", to nowsze wydanie - po 4,50 zł,
- kilka egzemplarzy "Napoju Ananków" po 8 zł,
- kilka egzemplarzy "Tunelu" - z płytą i zafoliowane - po 10 zł :zly:
Jeśli ktoś jest chętny, mogę wysłać. Pozdrawiam.
Odpowiedz
Witaj,
Jestem zainteresowana wszystkimi pozycjami. Jesli moglabys to dla mnie zrobic... Nie musialabys wysylac teraz, chociaz chyba mozna za zaliczeniem pocztowym.W czerwcu bede w Polsce ( w Legnicy ) i tak byloby najprosciej. Daj znac na PW czy mozesz to dla mnie zrobic.Podalabym Ci wtedy adres legnicki, albo odebrlabym we Wroclawiu -tak jak Tobie bardziej pasuje. Z gory serdecznie dziekuje.

Pozdrawiam
Elzbieta
'Niegodne nas – za sprawy błahe
(Drobnych utrapień lichy towar)
Płacić rozpaczą, gniewem, strachem,
Zużywać w kłótniach cenne słowa'
Odpowiedz
Karol napisał(a):Jeśli ktoś jest chętny, mogę wysłać. Pozdrawiam.
To ja bym się też pisał: na "Napój..." i "WPzK".
Jeśli nie sprawiłoby Ci to problemu - mogłabyś je przekazać Simonowi - podejrzewam, że w końcu się spotkamy (we w miarę realnym czasie) :]
Fundusze mogę przelewem - jak mi konto podasz :]
Dzięki z góry Big Grin

Pozdrawiam
Zeratul
[size=85][i]Znaczyło słowo - słowo, sprawa zaś gardłowa
Kończyła się na gardle - które ma się jedno;
Wtedy się wie jak życie w pełni posmakować,
A ci, w których krew krąży - przed śmiercią nie bledną.[/i][/size]
Odpowiedz
OK, będę w poniedziałek, to wykupię, co trzeba Smile. Elu, zobaczę, jak poradzić sobie z tym pocztowo-strajkowym bajzlem. Zeratul, spotkanie z Simonem to nie taka prosta sprawa, my się już parę miesięcy nie możemy zgrać. Najgorzej to mieszkać blisko siebie :rotfl:
Odpowiedz
Karol napisał(a):We wrocławskim Centrum Taniej Książki (ul. Ruska) są do nabycia drogą kupna:
A to nic nowego, od dawna je tam widuję. Smile Nakupiłem tego na prezenty.
Big Grin
Karol napisał(a):Zeratul, spotkanie z Simonem to nie taka prosta sprawa, my się już parę miesięcy nie możemy zgrać.
Hm... Najprościej sugerowac się plakatami na mieście - gwarantuję, że będę tam, gdzie piszą. :rotfl:
Odpowiedz
Simon napisał(a):Hm... Najprościej sugerowac się plakatami na mieście - gwarantuję, że będę tam, gdzie piszą.
Znany człowiek Big Grin

A jakby jeszcze jakieś inne pozycje autorstwa JK się pojawiły to napiszcie. Ja osobiście poluję na Autoportret z kanalią.
"In the city od blinding lights..."

--------------------------
http://www.triadapoetica.art.pl
http://www.gentlemanschoice.pl
http://www.krest.pl
Odpowiedz
Ja też poprosiłbym o "Napój"
Pozdrawiam
Dauri
Odpowiedz
dauri napisał(a):Ja też poprosiłbym o "Napój"
A co z zakąską ? :drunk:
Odpowiedz
jeśli to jeszcze możliwe to bardzo bym prośił o "Napój..."
Odpowiedz
Simon napisał(a):Hm... Najprościej sugerowac się plakatami na mieście - gwarantuję, że będę tam, gdzie piszą. :rotfl:
Hm, a gdzie o Tobie piszą na plakatach? Chyba słabo się rozglądam :rotfl:
Odpowiedz
Karol napisał(a):Chyba słabo się rozglądam
Najwyraźniej.
Wrocławski Salon Jacka Kaczmarskiego, informacje w mediach i na plakatach. Pojawiają się tam różne nazwiska, nie tylko moje.

PS. Co z tą Vivą? Trzymać dla Ciebie czy sprezentować?
Odpowiedz
Dla zainteresowanych Warszawiaków,
W księgarni na ul. Koszykowej, idąc w stronę centrum, po lewej stronie (czyli naprzeciwko Księgarni MDM) również można kupić śpiewnik "Wojny Postu" za 4,50
Nic nie Wiem...Wszystko Znam
Odpowiedz
Simon napisał(a):PS. Co z tą Vivą? Trzymać dla Ciebie czy sprezentować?
No trzymaj, czekam, aż znajdziesz wolną chwilę na spotkanie Smile.
Odpowiedz
To jak jeszcze jest taka mozliwość, moze i ja sie skuszę na " Napój Ananków". Do tej pory jakoś nie mogłam przebrnąć, moze teraz mi sie uda. Smile
Odpowiedz
Dziś wreszcie miałam czas zajrzeć do CTK. Niestety, ze śpiewników został tylko jeden, więc, gwoli sprawiedliwości, przekażę go Elżbiecie, bo pierwsza się zgłosiła. Co do "Napoju..." - zostały tylko 3 egzemplarze, bardzo zniszczone: połamana, brudna, lepka i porysowana okładka, brudne, zagięte, a w jednym nawet zniszczone kartki. Nie brałam, bo to nie książki, tylko jakaś zdeptane, zniszczone i wrzucone na półkę z nadzieją, że się sprzedadzą, śmieci.
Odpowiedz
Jeśli jeszcze kogoś to interesuje, to w Krakowie w składzie taniej książki na Grodzkiej jest kilka egzemplarzy śpiewnika "WPzK" (chyba po 4,50zł) i "Tunelu" (po 10 zł). Jeżeli ktoś chętny, to nagabywać krakusów Wink - ja tymczasowo nie pomogę, bo kasa się kończy i kupując cokolwiek pozbawiłbym się wiktu :Smile
Miłość - księga stara. Kto nie czytał, polecam.
Odpowiedz
Na Brackiej też do niedawna były, w tej samej cenie.
[b][size=85]Dziś gra się słońcem football-match ogromny!
Bóg strzela gole - po ludzku, wspaniale!
Dziś skok na ziemię z nieba karkołomny,
Cesarskie cięcie i salto mortale![/size][/b]
Odpowiedz