Liczba postów: 1,409
Liczba wątków: 35
Reputacja:
0
Zakładam nowy temat, żeby było w jednym miejscu i widoczne, bo warte tego . We wrocławskim Centrum Taniej Książki (ul. Ruska) są do nabycia drogą kupna:
- 2 egz. śpiewnika "Wojna postu z karnawałem", to nowsze wydanie - po 4,50 zł,
- kilka egzemplarzy "Napoju Ananków" po 8 zł,
- kilka egzemplarzy "Tunelu" - z płytą i zafoliowane - po 10 zł :zly:
Jeśli ktoś jest chętny, mogę wysłać. Pozdrawiam.
Liczba postów: 4,151
Liczba wątków: 85
Reputacja:
0
Witaj,
Jestem zainteresowana wszystkimi pozycjami. Jesli moglabys to dla mnie zrobic... Nie musialabys wysylac teraz, chociaz chyba mozna za zaliczeniem pocztowym.W czerwcu bede w Polsce ( w Legnicy ) i tak byloby najprosciej. Daj znac na PW czy mozesz to dla mnie zrobic.Podalabym Ci wtedy adres legnicki, albo odebrlabym we Wroclawiu -tak jak Tobie bardziej pasuje. Z gory serdecznie dziekuje.
Pozdrawiam
Elzbieta
'Niegodne nas – za sprawy błahe
(Drobnych utrapień lichy towar)
Płacić rozpaczą, gniewem, strachem,
Zużywać w kłótniach cenne słowa'
Liczba postów: 5,624
Liczba wątków: 166
Reputacja:
0
Karol napisał(a):Jeśli ktoś jest chętny, mogę wysłać. Pozdrawiam. To ja bym się też pisał: na "Napój..." i "WPzK".
Jeśli nie sprawiłoby Ci to problemu - mogłabyś je przekazać Simonowi - podejrzewam, że w końcu się spotkamy (we w miarę realnym czasie) :]
Fundusze mogę przelewem - jak mi konto podasz :]
Dzięki z góry
Pozdrawiam
Zeratul
[size=85][i]Znaczyło słowo - słowo, sprawa zaś gardłowa
Kończyła się na gardle - które ma się jedno;
Wtedy się wie jak życie w pełni posmakować,
A ci, w których krew krąży - przed śmiercią nie bledną.[/i][/size]
Reputacja:
0
OK, będę w poniedziałek, to wykupię, co trzeba . Elu, zobaczę, jak poradzić sobie z tym pocztowo-strajkowym bajzlem. Zeratul, spotkanie z Simonem to nie taka prosta sprawa, my się już parę miesięcy nie możemy zgrać. Najgorzej to mieszkać blisko siebie :rotfl:
Liczba postów: 10,487
Liczba wątków: 268
Reputacja:
0
Karol napisał(a):We wrocławskim Centrum Taniej Książki (ul. Ruska) są do nabycia drogą kupna: A to nic nowego, od dawna je tam widuję. Nakupiłem tego na prezenty.
Karol napisał(a):Zeratul, spotkanie z Simonem to nie taka prosta sprawa, my się już parę miesięcy nie możemy zgrać. Hm... Najprościej sugerowac się plakatami na mieście - gwarantuję, że będę tam, gdzie piszą. :rotfl:
Liczba postów: 2,306
Liczba wątków: 28
Reputacja:
0
Simon napisał(a):Hm... Najprościej sugerowac się plakatami na mieście - gwarantuję, że będę tam, gdzie piszą. Znany człowiek
A jakby jeszcze jakieś inne pozycje autorstwa JK się pojawiły to napiszcie. Ja osobiście poluję na Autoportret z kanalią.
"In the city od blinding lights..."
--------------------------
http://www.triadapoetica.art.pl
http://www.gentlemanschoice.pl
http://www.krest.pl
Liczba postów: 5,238
Liczba wątków: 221
Reputacja:
0
Ja też poprosiłbym o "Napój"
Pozdrawiam
Dauri
Liczba postów: 119
Liczba wątków: 3
Reputacja:
0
dauri napisał(a):Ja też poprosiłbym o "Napój" A co z zakąską ? :drunk:
Liczba postów: 335
Liczba wątków: 24
Reputacja:
0
jeśli to jeszcze możliwe to bardzo bym prośił o "Napój..."
Reputacja:
0
Simon napisał(a):Hm... Najprościej sugerowac się plakatami na mieście - gwarantuję, że będę tam, gdzie piszą. :rotfl: Hm, a gdzie o Tobie piszą na plakatach? Chyba słabo się rozglądam :rotfl:
Liczba postów: 10,487
Liczba wątków: 268
Reputacja:
0
Karol napisał(a):Chyba słabo się rozglądam Najwyraźniej.
Wrocławski Salon Jacka Kaczmarskiego, informacje w mediach i na plakatach. Pojawiają się tam różne nazwiska, nie tylko moje.
PS. Co z tą Vivą? Trzymać dla Ciebie czy sprezentować?
Liczba postów: 26
Liczba wątków: 5
Reputacja:
0
Dla zainteresowanych Warszawiaków,
W księgarni na ul. Koszykowej, idąc w stronę centrum, po lewej stronie (czyli naprzeciwko Księgarni MDM) również można kupić śpiewnik "Wojny Postu" za 4,50
Nic nie Wiem...Wszystko Znam
Reputacja:
0
Simon napisał(a):PS. Co z tą Vivą? Trzymać dla Ciebie czy sprezentować? No trzymaj, czekam, aż znajdziesz wolną chwilę na spotkanie .
Liczba postów: 3,635
Liczba wątków: 39
Reputacja:
0
To jak jeszcze jest taka mozliwość, moze i ja sie skuszę na " Napój Ananków". Do tej pory jakoś nie mogłam przebrnąć, moze teraz mi sie uda.
Reputacja:
0
Dziś wreszcie miałam czas zajrzeć do CTK. Niestety, ze śpiewników został tylko jeden, więc, gwoli sprawiedliwości, przekażę go Elżbiecie, bo pierwsza się zgłosiła. Co do "Napoju..." - zostały tylko 3 egzemplarze, bardzo zniszczone: połamana, brudna, lepka i porysowana okładka, brudne, zagięte, a w jednym nawet zniszczone kartki. Nie brałam, bo to nie książki, tylko jakaś zdeptane, zniszczone i wrzucone na półkę z nadzieją, że się sprzedadzą, śmieci.
Liczba postów: 710
Liczba wątków: 92
Reputacja:
0
Jeśli jeszcze kogoś to interesuje, to w Krakowie w składzie taniej książki na Grodzkiej jest kilka egzemplarzy śpiewnika "WPzK" (chyba po 4,50zł) i "Tunelu" (po 10 zł). Jeżeli ktoś chętny, to nagabywać krakusów - ja tymczasowo nie pomogę, bo kasa się kończy i kupując cokolwiek pozbawiłbym się wiktu :
Miłość - księga stara. Kto nie czytał, polecam.
Liczba postów: 1,695
Liczba wątków: 13
Reputacja:
0
Na Brackiej też do niedawna były, w tej samej cenie.
[b][size=85]Dziś gra się słońcem football-match ogromny!
Bóg strzela gole - po ludzku, wspaniale!
Dziś skok na ziemię z nieba karkołomny,
Cesarskie cięcie i salto mortale![/size][/b]
|