11-11-2006, 05:52 PM
Najpierw spytam za Elessarem - dobrze trafiłem? Karczma? Można bluznąć, w mordę dać/dostać? Wersalska etykieta nie obowiązuje w każdym razie?
OK.
Bardzo proszę, Artur, nie powielaj sprawdzonych (i prowadzących donikąd) wzorców typu "Iksa obrażali i nikt się nie odzywał, po ataku na Igreka zawrzało w obronie napadniętego/napastników, a teraz obrażacie Zet i co? Teraz można?)
Po to między innymi - tak sądzę - powstała ta Karczma i chwała Ci za to!
Wszak (przepraszam za truizm i jawne "odnoszenie się do..." ) jesteśmy i boscy, i czyśćcowi , i diabli.
Może są jeszcze wśród nas tacy, którzy tej prawdy nie pojęli. Ale z faktami się nie dyskutuje.
Mateusz obraził Ci dziewczynę?
Napisz mu "ty chuju!" albo "spierdalaj" i natychmiast (o ile odbyło się to poza tym miejscem) wyślij wątek do Karczmy.
W Karczmie ktoś się zachował po chamsku? Daj mu wirtualnie w pysk, zmiast piwa zdziel go pustym kuflem i na litość boską nie wdawaj się w pyskówę.
Wiem, wiem - mnie nikt tu jeszcze nie obraził i łatwo mi mówić. Wiedz, że znam to poczucie krzywdy, gdy ktoś Cię niesłusznie oskarży, nawyzywa, skrzywdzi, obrazi...
Ale tacy jako gatunek (na szczęście nie wszyscy ciągle) jesteśmy.
Daj spokój, Artur z zamykaniem Forum. Daj spokój z obrażaniem się.
Zamykając Forum pomyśl o Dauri'm, pomyśl o lomborku, Karol, tmach, pomyśl o .... wielu innych.
Każdy wnosi do rozmów to, na co Go stać.
Nie z każdym na każdy temat warto rozmawiać.
To moja naprawdę przyjacielska rada.
Pozdrawiam serdecznie AA.
Maciek
OK.
Bardzo proszę, Artur, nie powielaj sprawdzonych (i prowadzących donikąd) wzorców typu "Iksa obrażali i nikt się nie odzywał, po ataku na Igreka zawrzało w obronie napadniętego/napastników, a teraz obrażacie Zet i co? Teraz można?)
Po to między innymi - tak sądzę - powstała ta Karczma i chwała Ci za to!
Wszak (przepraszam za truizm i jawne "odnoszenie się do..." ) jesteśmy i boscy, i czyśćcowi , i diabli.
Może są jeszcze wśród nas tacy, którzy tej prawdy nie pojęli. Ale z faktami się nie dyskutuje.
Mateusz obraził Ci dziewczynę?
Napisz mu "ty chuju!" albo "spierdalaj" i natychmiast (o ile odbyło się to poza tym miejscem) wyślij wątek do Karczmy.
W Karczmie ktoś się zachował po chamsku? Daj mu wirtualnie w pysk, zmiast piwa zdziel go pustym kuflem i na litość boską nie wdawaj się w pyskówę.
Wiem, wiem - mnie nikt tu jeszcze nie obraził i łatwo mi mówić. Wiedz, że znam to poczucie krzywdy, gdy ktoś Cię niesłusznie oskarży, nawyzywa, skrzywdzi, obrazi...
Ale tacy jako gatunek (na szczęście nie wszyscy ciągle) jesteśmy.
Daj spokój, Artur z zamykaniem Forum. Daj spokój z obrażaniem się.
Zamykając Forum pomyśl o Dauri'm, pomyśl o lomborku, Karol, tmach, pomyśl o .... wielu innych.
Każdy wnosi do rozmów to, na co Go stać.
Nie z każdym na każdy temat warto rozmawiać.
To moja naprawdę przyjacielska rada.
Pozdrawiam serdecznie AA.
Maciek
Znajdzie się słowo na każde słowo